eski sevgili

Karşıdaki insan sizi sevmiyor. Sadece boş kalmış bence o yüzden size dönmüş. Bir erkek seviyorsa ilişkide o özeni gösterir. Kaybetmeye korkar. Artık gözünde basitleşmiş normal biri olmuşsunuz. Aynı şeyleri yaşayacaksınız. Aynı umursamazlığı tekrar yaşamak istiyorsan kabul et. Bu ilişki bence seni üzer. Onun yerine böyle saf bir aşkla başlayacak daha düzgün biri ile çıkman daha iyi olmaz mı?

Ayrıca uzak mesafe de olmaz aldatan erkek de değişmez. Üzgünüm. Daha çok gençsin. Burada görmüş geçirmiş bir sürü kadın var. Hiçbiri de öyle sanıldığı gibi eski kuşak değil hepsi bir zamanlar genç olmuş aynı hataları yapmış onlara kulak ver. Ben bu genç halimle maalesef boşa zaman kaybı olur ve boşuna canınızı sıkacak durumlara girersiniz diyorum.

Birincisi, Türkçe'de "hoşlantı" diye bir kelime yok.
İkincisi de, "değişime inanıyorum" demişsiniz ama adam HİÇ değişmemiş bunun farkında mısınız? Bir öyle bir böyle yapıyor başından beri. Tüm gün mesaja cevap vermeyip akşam "tamam ayrılalım" demeler..
İlgiyi bir çekip, bir vermeler..
Tekrar ilişkiye başlarsanız aynı şekilde devam edecek, ve aynı şekilde sonlanacak.
Bu yazdıklarımı hatırlarsınız.

haklısınız belki de kendime daha uygun birini bulmam lazım.ilişkideyken beni sevdiğini düşünmek istiyorum belki de kendimi buna inandırıyorum ama ne yazık ki her şey istediğimiz gibi olmuyorpaylaşımınız için teşekkürler

sürekli bir öyle bir böyle davranmasından ötürü kafam karışıyor dengem bozuluyor sevdiğim için de işler içinden çıkılmaz bi hale geliyor benim için.diğer eski sevgilileriyle görüşen biri değil barışmak isteyn exleri de vardı tekrardan barışma vs gibi bi durum söz konusu da değil kısaca ama neden bana böyle yapıyor anlamış değilim gidiyorsa niye geri geliyor geliyorsa neden gidiyor.hayatında sosyal yeni bir ilişkiye kolaylıkla başlayabilicek biri ama yapmıyor sürekli gelip beni istediğini beni sevdiğini söylüyor.tabi bunlar bi yerden sonra sözde kalıyor çünkü son hiçbir zaman değişmiyor

Eski sevgililerle buluşmadığından veya yeni geçici günlük ilişkiler yaşamadığından nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ki? Geliş-gidişler tam olarak bunu gösteriyor çünkü. Arada başkalarıyla oluyor, onlardan sıkılınca size, sizden sıkılınca başkalarına gidiyor. Net.

geçmişiyle ilgili çoğu şeyi detaylıca anlatan biri ve iyi bir geçmişi olduğunu söyleyemem.ayrı kaldığımız zamanda başkasıyla ilişki yaşadığını söylemesi diğer söylediklerinin yanında hafif kalabilicek bir şey ki söylemekten çekiniceğini de sanmıyorum çünkü ben söylemiştim onda bile bozulup ben seni daha çok sevmişim sen sevgili yapmışsın diyebilicek biri.ama söylediklerinizde haklı olabilirsiniz insan olayın içinde olunca çok net fark edemiyor

Yazdıklarınızın hiçbirinde sevgi ya da aşka dair bir şey göremedim. Kusura bakmayın ama benim bakış açımdan sağlıksız, kısa süreli hoşlantılar ve beraberlikler olmuş. Zaten kararsız iseniz salın yakasını. Yani kıymetli, sevdiğim aşık olduğum biri olsa gelip de burada kimseye sormam. E yok istemem ama yan cebimde yedek bulundursam mı bulundurmasam mı gibi düşünüyorum bu soru için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…