Eski sevgili

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
Bugun esim ve kuzenler disari ciktik kuzenimle eskilerden konustuk eski sevgililerimizden falan ailelerimiz ikimizinde meslekleri kotu diye vermediler sonra konu kapandi biz gezmeye devam ettik benim aniden kalbim carpmaya basladi ne oldugunu anlayamadik ve eski sevgilim 10 yilimi verdigim kisi karsima cikti o kadar kotu oldumki esimgilde o ara baska yerde oldugum yere coktum aglamaya basladm oda karsidaki banka coktu aglamaya basladi allahim affetsin onu gorunce eski anilarim canlandi nerden cikti karsima simdi esimr haksizlik yapmisim gibi hissediyorm ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun esim ve kuzenler disari ciktik kuzenimle eskilerden konustuk eski sevgililerimizden falan ailelerimiz ikimizinde meslekleri kotu diye vermediler sonra konu kapandi biz gezmeye devam ettik benim aniden kalbim carpmaya basladi ne oldugunu anlayamadik ve eski sevgilim 10 yilimi verdigim kisi karsima cikti o kadar kotu oldumki esimgilde o ara baska yerde oldugum yere coktum aglamaya basladm oda karsidaki banka coktu aglamaya basladi allahim affetsin onu gorunce eski anilarim canlandi nerden cikti karsima simdi esimr haksizlik yapmisim gibi hissediyorm ;(

Hala onu mu seviyorsunuz?

böyle bişey olsa ben de sevgilime haksızlık ettiğimi hissederdim bu cok normal amaa bi daha onu görme ihtimaliniz yoksa yakında etkisinden kurtulursunuz merak etmeyin. (tabi eşinle mutluysan ve sorunun yoksa )

Bu kadar ağlayacak, kendinizi mahvedecek kadar çok eski sevgilinizi seviyorsanız ne diye evlendiniz ki başkasıyla?
Eşinize yazık olmuş bence...

10 yılını verdiğin sevgilinmiş etkilenmen normal tabi ayrılık sebebinize bağlı ama unutması zor anıları. senin bi suçun yokki konuşmamışsın görüşmemişsin

Yaninda kocan var..Eski sevgilini gorunce banka oturup agladinmi?? Eski sevgilindemi agladi?? Cok sacma, cok abartili, cok saygisizca..

Hayir onu sevmiyorm cok sukur mutlu bir evliligim ve cok sevdigim esim var ama 10 yil verilmis bir iliski vardi aileler yuzunden bitti ve onu gordgm an esim yanimda degildi sadece sasirdim onu gorunce 10 yil gozumun onunden gecince gozlerm yasarmaya basladi bidaha gorecegmi hic sanmiyorm memlekete cok gelmiyorm cunku onu gorunce ve aglayinca esime haksizlik yaptigimi dusundum bian

Bu kadar ağlayacak, kendinizi mahvedecek kadar çok eski sevgilinizi seviyorsanız ne diye evlendiniz ki başkasıyla?
Eşinize yazık olmuş bence...

Kendimi mahvedip aglamadim sadece gozlerim doldu ve yaslar bosqldi o an...

Kendimi mahvedip aglamadim sadece gozlerim doldu ve yaslar bosqldi o an...

bence çok doğal eşinizle mutlu da olsanız eşinizi sevseniz de kötü bitmiş 10 yıllık bir hikaye insanı etkiler.. yaşadığınız acıyı hatırlamışsınız onu görünce..
onu sevseniz görmeseniz de hergün ağlardınız..

ablam da 10 yıllık sevgilisi ile evlenemedi.. ayrılmaya mecbur bırakıldılar.. şimdi evli.. o görse eski sevgilisini ne yapar bilmem ama ben bile görsem ağlayabilirim.. neler yaşadıklarını hatırlayıp fena olurum..

Ben hak veriyorum size.
Koskoca 10 yil.
Anilar, hatiralar, aradan gecen zaman ve o kisiyle paylasilmis bir ask.
Hic bir sey yasamamis gibi davransaydiniz o zaman abes olurdu bence.
Aglamanizda, garip hissetmeniz de cok normal.
Ve bu ihanet degil.
Bu konuda kotu hissetmenize de gerek yok..

Ben olsam 10 yılda olsa ne kadar emek falan filan da olmuş olsa kocamı çok seviyorsam hepsine sünger çekmişim demektir.
Yok hala görünce gözüm falan doluyorsa üstelik de banklarda karşılıklı bakıp ağlamak?..
eşinin yerine koy kendini,o 10 yıllık sevgilisini görüp karşılıklı ağlasa ne düşünürdün? beni çok seviyor,sadece 10 yılı düşününce gözleri dolmuş deyip konuyu kapatır mıydın?objektif ol..
ben eşine üzüldüm sadece.

Son düzenleme:
bence çok doğal eşinizle mutlu da olsanız eşinizi sevseniz de kötü bitmiş 10 yıllık bir hikaye insanı etkiler.. yaşadığınız acıyı hatırlamışsınız onu görünce..
onu sevseniz görmeseniz de hergün ağlardınız..

ablam da 10 yıllık sevgilisi ile evlenemedi.. ayrılmaya mecbur bırakıldılar.. şimdi evli.. o görse eski sevgilisini ne yapar bilmem ama ben bile görsem ağlayabilirim.. neler yaşadıklarını hatırlayıp fena olurum..

Kuzenim yanimdaydi o ztn aglamaya baslaynca ben agladm sasirdim hic beklemiodum gormeyi

Ben hak veriyorum size.
Koskoca 10 yil.
Anilar, hatiralar, aradan gecen zaman ve o kisiyle paylasilmis bir ask.
Hic bir sey yasamamis gibi davransaydiniz o zaman abes olurdu bence.
Aglamanizda, garip hissetmeniz de cok normal.
Ve bu ihanet degil.
Bu konuda kotu hissetmenize de gerek yok..

Bilmiyorm kendimi cok sucluyorm esimi cok seviyorm aglayrk ona ihanetmi yaptm diyorm ama o ilk askimdi benim bi yandanda normal diyorm

Ben olsam 10 yılda olsa ne kadar emek falan filan da olmuş olsa kocamı çok seviyorsam hepsine sünger çekmişim demektir.
Yok hala görünce gözüm falan doluyorsa üstelik de banklarda karşılıklı bakıp ağlamak?..
eşinin yerine koy kendini,o 10 yıllık sevgilisini görüp karşılıklı ağlasa ne düşünürdün? beni çok seviyor,sadece 10 yılı düşününce gözleri dolmuş deyip konuyu kapatır mıydın?objektif ol..
ben eşine üzüldüm sadece.

Ben gidipde boynuna atilmadim koseyi dondum karsilastik hatta iki sn ile diyeyim carpisadabilirdik o kdr tesaduf oldu yani ve bian agladim sinir ofke kin hepsinn ortaya cikmasiydi oda beni oyle gornce aglamaya basladi galiba ama yanimda esim olsaydi oan belki anlatirdim cunku biz esimle cok sikintilar yasadik(aldatilma) o bana seffaf olmaya basladi artik aldatma olmayacgna soz verdi ve ben o duygu patlamasndan dolayi esime karsi kendimi suclu hissediyorm

Ben gidipde boynuna atilmadim koseyi dondum karsilastik hatta iki sn ile diyeyim carpisadabilirdik o kdr tesaduf oldu yani ve bian agladim sinir ofke kin hepsinn ortaya cikmasiydi oda beni oyle gornce aglamaya basladi galiba ama yanimda esim olsaydi oan belki anlatirdim cunku biz esimle cok sikintilar yasadik(aldatilma) o bana seffaf olmaya basladi artik aldatma olmayacgna soz verdi ve ben o duygu patlamasndan dolayi esime karsi kendimi suclu hissediyorm

Benim bir arkadaşım vardı 8 yıllık, sonra bana çok büyük kazık attı, bir daha konuşmadık, o kızı bile görsem zamanında yaşadığım haksızlıklar kadar arkadaşlığımızın ziyan oluşu aklıma gelir de gözümden yaş süzülür, ama bu onu affettiğim filan anlamına gelmez. Kendine de bu kadar yüklenme, kocan olacak adam seni aldatmış, bununla yaşayabiliyorsa, sen de iki damla gözyaşı dökmeyle gayet güzel yaşar gidersin. :ssz:

Benim bir arkadaşım vardı 8 yıllık, sonra bana çok büyük kazık attı, bir daha konuşmadık, o kızı bile görsem zamanında yaşadığım haksızlıklar kadar arkadaşlığımızın ziyan oluşu aklıma gelir de gözümden yaş süzülür, ama bu onu affettiğim filan anlamına gelmez. Kendine de bu kadar yüklenme, kocan olacak adam seni aldatmış, bununla yaşayabiliyorsa, sen de iki damla gözyaşı dökmeyle gayet güzel yaşar gidersin. :ssz:

Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor

Canım kendini paralanma

Onca sene dile kolay yarım kalmış hayaller birden görünce duygusal patlama olmuş için hala da sızlar belki ama bu haksızlık değil.

Back
X