- Konu Sahibi prensesim_1234
-
Sevgilimi eski sevgiliai arams numarasi engelliydi telefonda baska bi numaradan arams konuamuslar sevgilme nedn konustn dedgmde kızsam bagrsam telefonu yuzune kapasam yanls anlardi dedi bi de beni bile sormua nasl gdyo filan dye telefonunu degstr diyorm degstrmyo son yilyms okulda napym sizce
Sevgilimi eski sevgiliai arams numarasi engelliydi telefonda baska bi numaradan arams konuamuslar sevgilme nedn konustn dedgmde kızsam bagrsam telefonu yuzune kapasam yanls anlardi dedi bi de beni bile sormua nasl gdyo filan dye telefonunu degstr diyorm degstrmyo son yilyms okulda napym sizce
Diğer konuda size kapan diyen sevgili sanrım bu 10 dk arayla 2 konuSevgilimi eski sevgiliai arams numarasi engelliydi telefonda baska bi numaradan arams konuamuslar sevgilme nedn konustn dedgmde kızsam bagrsam telefonu yuzune kapasam yanls anlardi dedi bi de beni bile sormua nasl gdyo filan dye telefonunu degstr diyorm degstrmyo son yilyms okulda napym sizce
Hadi buldunuz dertler önünüze sıralandı ne diye hala devam edip göz göre göre ateşe atlıyosunuzSenin bu sevgilinden bir cacık olmaz.
Madem "eski sevgilimle arkadaş kalayım, niye arıyorsun diye bagırmayayım kalbi kırılmasın" gibi bir moderniteye sahip sana niye başını kapat diye tatava yapıyor?
Nereden buluyorsunuz bunları çok merak ediyorum.
Sizin bu sevgili evlenince kapan diyen, haremlik selamlık diyen sevgili... Çok manidar bir durum, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Ben onun istediği kalıba girerim ve bu da beni hiç rahatsız etmez diyorsanız, sorun yok.Sevgilimi eski sevgiliai arams numarasi engelliydi telefonda baska bi numaradan arams konuamuslar sevgilme nedn konustn dedgmde kızsam bagrsam telefonu yuzune kapasam yanls anlardi dedi bi de beni bile sormua nasl gdyo filan dye telefonunu degstr diyorm degstrmyo son yilyms okulda napym sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?