eski sevgili

prensesim_1234

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
46
1
13
Niğde
Sevgilimi eski sevgiliai arams numarasi engelliydi telefonda baska bi numaradan arams konuamuslar sevgilme nedn konustn dedgmde kızsam bagrsam telefonu yuzune kapasam yanls anlardi dedi bi de beni bile sormua nasl gdyo filan dye telefonunu degstr diyorm degstrmyo son yilyms okulda napym sizce

Ne güzelmiş hayat.. Yanlış anlasa ne olur sanki bitmiş gitmiş konuşmayacak tabi.. Bence yapılacak şey de belli.

Yazınızı okumak neredeyse imkansız, uğraşsam yazamam böylesini...

Telefonu yüzüne kapasa neyi yanlış anlayacak?

Numarasını değiştirse ne olur?

Sorularını cevaplarsak ilişkinize saygı duymadığını rahatça görebiliriz...

Sirf bunun icin numara degistirilir mi? Guvenmiyorsaniz ayrilin, eski sevgilisiyle bir gorusmede hemen onun kollarina atacak adama zaten guven olmaz. Soyleyin bir daha da gorusmesin.:)

Neyi yanlış anlayacakmış ki aslında tam da doğru anlardı asıl kapamadığı için yanlış anlar umutlanır.

Diğer konuda size kapan diyen sevgili sanrım bu 10 dk arayla 2 konu

Senin bu sevgilinden bir cacık olmaz.
Madem "eski sevgilimle arkadaş kalayım, niye arıyorsun diye bagırmayayım kalbi kırılmasın" gibi bir moderniteye sahip sana niye başını kapat diye tatava yapıyor?
Nereden buluyorsunuz bunları çok merak ediyorum.

Hadi buldunuz dertler önünüze sıralandı ne diye hala devam edip göz göre göre ateşe atlıyosunuz

Başını kapat diyen adam eski sevgilisine kıyamıyor. Ahlak değerlerine hayran kaldım. Hemen nikah tarihi alın

Sizin bu sevgili evlenince kapan diyen, haremlik selamlık diyen sevgili... Çok manidar bir durum, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Ben onun istediği kalıba girerim ve bu da beni hiç rahatsız etmez diyorsanız, sorun yok.

Kiz seni "bile" sormus olabilir, isterse omur boyu mutluluklar falan dilesin, cocugunuza koyacaginiz ismi, gelinliginin kesimini falan sorsun, gec bu isi sen. Hicbir eski sevgili bir erkegi ya da kadini iyi niyetle aramaz. Onu geri istiyor, ve simdi erkek arkadasin da bir guzel muhabbet ettigi icin aradigi umut elinde, acik kapi karsisinda. Erkek arkadasinin niyeti cidden kotu olmayabilir, fazla nazik bir insandir, telefonu kapatmanin kabalik olacagini dusunmustur iki cumle konusmustur (Ben oyleyim, kendimden biliyorum, kurtulmaya calisiyorum bu huyumdan) orasini bilemem. Ama karsi tarafa kocamaaaan kurdelesi ustunde bir umut hediyesi verdi.

Erkek arkadasin numarasini gizli aramalara kapatsin, o aradigi telefon numarasini engellemesin. Bir daha ararsa kiz ki %100 arayacak, bu durumdan hoslanmadigini, hayatinda yeni biri varken eski sevgiliyle ne sekilde olursa olsun konusmanin ona ters oldugunu, sana saygisizlik olacagini soylesin. Sonrasinda da o numarayi da engellesin. Telefonunu degistirmesi cidden biraz uc bir nokta, is surekli rahatsizlik vermeye, tacize donusurse dusunulebilir.

Sevgiliniz hiç samimi bir insan değil.
Yol yakınken dönün bence.
Sevgilisine her türlü baskıyı yapıp,kendisi eski sevgilisiyle konuşuyor...Oh ne ala memleket !

Ohooo konuyu kimin actigini fark etmemistim. Oturdum bir de uzun uzun yazdim belki eli yuzu duzgun bir iliskidir, yol gostereyim diye. Bazen bazi kadinlarimiz sacmaliyor cidden..

One oyle ariyor bide seni soruyor terbiyesiz.
Sevgilinde terbiyesiz , kizi kenarda birakiyo ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…