Eski Sevgili

birarininyolrehberi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
355
143
18
Merhaba arkadaşlar, bu açtığım ilk konu olacak. Ben evlenip yurtdışına yerleştim, eşim de yabancı onun memleketinde yaşıyoruz. Benim sorunum eşimin eski sevgilisi ya da ona karşı nasıl davranmam gerektiği. 3 hafta sonra eşimin liseden bir arkadaşı evleniyor, bizde düğüne davetliyiz. Dün akşam eşim bana eski sevgilisinin de orada olacağını ve aynı masada oturacağımızı söyledi (eski sevgilisi yakın arkadaşlarından biriyle düğüne geliyor, mecburen beraber oturmak zorundayız) Ben bu kızla hiç tanışmadım ama biz evlenmeden 2-3 ay öncesine kadar eşime ağlayıp mesajlar gönderiyordu Hatta eşim bir keresinde gitti oturdu konuştu falan bir sürü problem. Neyse ki o günler geri de kaldı. Sonrasında o kızın benim hakkımda Türk bilmem ne gibi konuştuğunu öğrendim Biz eşimle çıkmaya başladığımızda beraber değillerdi yalnız eşim kıza biraz ümit vermiş.
Eşim dün bana haberin olsun x de şu şu arkadaşla beraber orada olacakmış dedi, kafamı salladım sadece.. Bu düğün baya bir gözümde büyüdü, hiç karşılaşmak istemiyorum ama mecburum, gitmesem mi diye bile düşündüm. Şimdi ben bu kıza nasıl davranmalıyım, hiç konuşmayayım mı? Yoksa herkese davrandığım gibi hiç bir şey bilmiyormuş gibi içten candan mı olayım? Ya da ters ters bakayım mı? Siz olsanız ne yapardınız?
 
eşinde gitmesin yada siz ayrı masaya oturun niye mecburmuşsunuz aynı masada oturmaya ki
 
eşinde gitmesin yada siz ayrı masaya oturun niye mecburmuşsunuz aynı masada oturmaya ki
Eşim gitmek için can atıyor, tüm liseden arkadaşları orada olacaklar.. Yurtdışı gezisi olacaktı bu düğün için onu bile erteledi Lise grubunuda aynı masaya koymuşlar ondan beraber oturacakmışız bir de
 
ey allahım madem öyle giyin süslen eğlenmene bak kadın orada yokmuş gibi davran yoksay.
 
Gitmeyin yahu, aynı masa falan bu ne saçmalık.
Eski sevgili denmişken, benim de iki gündür olur olmaz zamanlarda aklıma geliyor. Hayır olsun.
Ben gitmesem o zaman eşimi orda yalnız bırakmış olacağım, sizin eski sevgiliniz mi geliyor aklınıza yoksa eşinizin eski sevgilisi mi?
 
Bence esinizi yanliz birakmayin o günü, kesinlikle sizde gidin. Hem ne var o eski sevgilisi siz esisiniz, o yerinizide alin esinizin yaninda yanliz gitmesin. Oturun masaniza neseli neseli gülün sohbet edin. Bence hic aldirmayin. Siz ona tuhaf tuhaf bakarsaniz sizin onu rakip olarak veya o kendini cok önemli sanar o yüzden ne candan olun nede tuhaf davranin. Topluma selam verip esinizle ilgilenin derim.
 
Bence de canım, gayet güzel süslen püslen. Eşinle mutluluk pozları ver ve o kadını yoksay. Kadın pek normal değil anlattığına göre, baksana evlenmeden önce bile musallat olmuş eşine. Ne diye samimi olacaksın ki o kadınla yok artık. İyice eşine yanaşmaya fırsat bulacak böylelikle. O buluşmada bir başlangıç olur bir buluşma bir buluşma daha al başına belayı. Çizgilerini keskin çiz eşini de uyar. Sende eşinde kızı yok sayın. Durduk yere o psikopatı musallat etme evliliğine.
 
Amaan, boş versenize; köprünün altından çok sular akmış.

Bence normal davranın, ne abartılı bir samimiyet gösterisine, ne de trip yapmaya gerek var. Yalnız dikkatli olun, nispet havasına da girmeyin bence. Bazen denk geliyorum öyle durumlara; sırf mesaj olsun diye birbirinin üstüne (tabiri caizse) tırmanan çiftler komik oluyor ve takmıyor gibi değil de, bilâkis, kıskançlıktan ölüyor gibi görünüyorlar.

Siz normal olun, gerisi kolay. İyi eğlenceler
 
Ben de öyle düşünmüştüm ama daha çok candan mı olsam diye düşündüm. Normalde sıcakkanlı bir insanım biraz sohbet ederim ki ona değişik davrandığımı anlamasın :)
 
Umarım o bana düşman kesilmez düğün boyunca
 
Ben gitmesem o zaman eşimi orda yalnız bırakmış olacağım, sizin eski sevgiliniz mi geliyor aklınıza yoksa eşinizin eski sevgilisi mi?
Ben evli değilim, hayatımda biri var ve onu çok seviyorum ama iki gündür, sebebini bilmediğim bir şekilde aklıma kendi eski sevgilim geliyor. :) Üstelik ona karşı hislerim çoktan bitti, belki de bilinçaltı oyunu falandır. Siz de eski sevgili başlıklı bir konu açınca dedim tamam.
 
Ben de öyle düşünmüştüm ama daha çok candan mı olsam diye düşündüm. Normalde sıcakkanlı bir insanım biraz sohbet ederim ki ona değişik davrandığımı anlamasın :)
Yok degisik davranmakla alakasi yok ama sicakkanli davranmayada gerek yok ben olsam topluma bi merhaba der yanimdakilerle sohbet ederim. Ne degisik davranirdim nede sicakkanli. Sicakkanli davranirsaniz yuz bulur esinizlede sohbet etmeye kalkar.
 
Hehe merak etmeyin birbirimizin üstüne tırmanmayız zaten eşim öyle üstüne tırmandırtan bir tip değil toplum içinde. Yalnız kendime o kadar özenmeyi düşünmüyordum, şimdi bu olayın üstüne baya bir süslenip püsleneceğim :) Ayrıca kıza nispet yapmak da istemem, ona da bir yandan üzülüyorum, benim için zor ama belki onun için daha kötü bir durumdur.
 
Yok degisik davranmakla alakasi yok ama sicakkanli davranmayada gerek yok ben olsam topluma bi merhaba der yanimdakilerle sohbet ederim. Ne degisik davranirdim nede sicakkanli. Sicakkanli davranirsaniz yuz bulur esinizlede sohbet etmeye kalkar.
Ben konuşsamda konuşmasamda sohbet edecek gibi hissediyorum, eşimle konuşucam ama çok hoşlanmadım bu durumdan falan diyeyim de o da kendini çok rahat hissetmesin.
 
Ona esinin diger arkadaslarindan farkli davranma tabi. Gecmis, bitmis bisey, hala bir tehdit olarak gordugunu dusunup buna sevinmesin. Ozguveni tam bir kadin olarak digerleri gibi sadece esimin okul arkadasi diye dusun.
 
Yani eşime bu durumdan hoşlanmadım demeyeyim mi?
Bence deme, ben olsam demezdim. Liseden grup olarak geleceklermis, esinin elinden bisey gelmez zaten.
Hem esinin aklina boyle biseyi sokma, hem de kadini kendine rakip goruyor durma. Senden ustun bir tarafi olsaydi onunla evlenirdi. Kendinden emin kadinlarin baska bir albenisi var. Git esinle mutlu mesut bir tablo ciz, endiseli bir kadin portresi degil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…