Merhaba arkadaşlar, bu açtığım ilk konu olacak. Ben evlenip yurtdışına yerleştim, eşim de yabancı onun memleketinde yaşıyoruz. Benim sorunum eşimin eski sevgilisi ya da ona karşı nasıl davranmam gerektiği. 3 hafta sonra eşimin liseden bir arkadaşı evleniyor, bizde düğüne davetliyiz. Dün akşam eşim bana eski sevgilisinin de orada olacağını ve aynı masada oturacağımızı söyledi (eski sevgilisi yakın arkadaşlarından biriyle düğüne geliyor, mecburen beraber oturmak zorundayız) Ben bu kızla hiç tanışmadım ama biz evlenmeden 2-3 ay öncesine kadar eşime ağlayıp mesajlar gönderiyordu
Hatta eşim bir keresinde gitti oturdu konuştu falan bir sürü problem. Neyse ki o günler geri de kaldı. Sonrasında o kızın benim hakkımda Türk bilmem ne gibi konuştuğunu öğrendim
Biz eşimle çıkmaya başladığımızda beraber değillerdi yalnız eşim kıza biraz ümit vermiş.
Eşim dün bana haberin olsun x de şu şu arkadaşla beraber orada olacakmış dedi, kafamı salladım sadece.. Bu düğün baya bir gözümde büyüdü, hiç karşılaşmak istemiyorum ama mecburum, gitmesem mi diye bile düşündüm. Şimdi ben bu kıza nasıl davranmalıyım, hiç konuşmayayım mı? Yoksa herkese davrandığım gibi hiç bir şey bilmiyormuş gibi içten candan mı olayım? Ya da ters ters bakayım mı? Siz olsanız ne yapardınız?