- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi korecan1919
-
pekı sızce neden boyle napıyoher yerden engelle
pekı sızce neden boyle napıyo
bende onu anlamadım .Ilgi istio ne yapsin. Sen onu geri aramani falan bekledi heralde. Ne curret baska kizin yaninda aramasi orasi da bi muamma
kendısı bı aldatılma yasamıs . bu yuzden beni cok sıkıyodu . o zaman da ben dedemın kanser oldugunu ögrendım . bunu benı böyle sıkması bunaltı benı . zaten ben buyuk bi sarsıntı yasadım dedem den dolayı bıde onu cekemedim . ( 5 bucuk ay cıkmıştık )amacina ulasiyor iste kafani karistirmis. Neden ayrildiniz bu arada?
kendısı benı terk etmişti oysakıhahaha tam ergen
Napsin iste sen onu unutama diye cirpiniyor
cok dengesız bı ınsan haklısın dedıklerınızdeTipik ben istediğimde konuşalım istemediğimde konuşmayalım düşünceli bir çocuk. Bırak her yerden engelle hiç uğraşılmaz, konuştuğuna değmez. Sonra üzülen sen olursun benden söylemesi. Amacını da söyliyeyim tek derdi oyalanmak.
kendısı bı aldatılma yasamıs . bu yuzden beni cok sıkıyodu . o zaman da ben dedemın kanser oldugunu ögrendım . bunu benı böyle sıkması bunaltı benı . zaten ben buyuk bi sarsıntı yasadım dedem den dolayı bıde onu cekemedim . ( 5 bucuk ay cıkmıştık )tekrer bir yerde olmaginizi isteye bilir.merakda ede bilir.ayrilma sebebiniz ne?
gereksiz zaman larda ortaya cıkıyo hepAklini bile karistirdigina degmez. Adi ustunde eski.
Niye önemsiyorsun?gereksiz zaman larda ortaya cıkıyo hep
onemsemek degılde boyle anlamsız sacma hareketleri insanı sınır edıyoNiye önemsiyorsun?
bos ver canim ne yapiyorsa yapsin engele.sorunlu bir tip gibi gorunuyor kendisi.kendısı bı aldatılma yasamıs . bu yuzden beni cok sıkıyodu . o zaman da ben dedemın kanser oldugunu ögrendım . bunu benı böyle sıkması bunaltı benı . zaten ben buyuk bi sarsıntı yasadım dedem den dolayı bıde onu cekemedim . ( 5 bucuk ay cıkmıştık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?