eski sevgili

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
29
eski sevgilim surekli bişeyler yapıp kendını hatırlatıyo amacı ne anlamadım.
1 ay once ben arkadasımla evde otururken tel caldı baktım o arıyo acmadım .
telefon uzun caldı ( hanı arıyoruz ya karsı taraf acmıyo tel kendılıgınden kapanıyo oyle caldı )
hemen ustune bıdaha aradı yıne uzun caldırdı efendım dedim ben senı mı aramısım dedi pardon dedi kapattı . aradan 5 dk gectı yıne aradı acmadım.
aradan 4 5 gun gecti yine aradı nasılsın gıbısınden o ara konustuk arkadan bı ses geldi kız sesi bunu xcıgım diye cagırdı bende sesi duyunca kapattım.
dunde aksam napıyon dıye msj atmıs
bu cocuk napmaya calısıyo anlamadım

Ilgi istio ne yapsin. Sen onu geri aramani falan bekledi heralde. Ne curret baska kizin yaninda aramasi orasi da bi muamma

tekrer bir yerde olmaginizi isteye bilir.merakda ede bilir.ayrilma sebebiniz ne?

amacina ulasiyor iste kafani karistirmis. Neden ayrildiniz bu arada?
kendısı bı aldatılma yasamıs . bu yuzden beni cok sıkıyodu . o zaman da ben dedemın kanser oldugunu ögrendım . bunu benı böyle sıkması bunaltı benı . zaten ben buyuk bi sarsıntı yasadım dedem den dolayı bıde onu cekemedim . ( 5 bucuk ay cıkmıştık )

Tipik ben istediğimde konuşalım istemediğimde konuşmayalım düşünceli bir çocuk. Bırak her yerden engelle hiç uğraşılmaz, konuştuğuna değmez. Sonra üzülen sen olursun benden söylemesi. Amacını da söyliyeyim tek derdi oyalanmak.

cok dengesız bı ınsan haklısın dedıklerınızde

tekrer bir yerde olmaginizi isteye bilir.merakda ede bilir.ayrilma sebebiniz ne?
kendısı bı aldatılma yasamıs . bu yuzden beni cok sıkıyodu . o zaman da ben dedemın kanser oldugunu ögrendım . bunu benı böyle sıkması bunaltı benı . zaten ben buyuk bi sarsıntı yasadım dedem den dolayı bıde onu cekemedim . ( 5 bucuk ay cıkmıştık )

Aklini bile karistirdigina degmez. Adi ustunde eski.

bos ver canim ne yapiyorsa yapsin engele.sorunlu bir tip gibi gorunuyor kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…