Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo musun. Gerçekten.
Seneleeeer evvel birini sevdim platonik. O da ümit verdi sağolsun. Meğer taktikmiş. Açılınca olmaz dedi istemezmiş. Allah biliyo ya çok uğraştım olur dedim neden farklı olalım falan diye farklarımızı bahane ettiğini anlamadan saf saf ikna etmeye çalıştım. Meğersem yorgunu yokuşa sürüyomuş.
Falcım vardı o zamanlar. Gider gider baktırırdım. Dedi ki sana mesaj atıcak. İstemiyceksin.
Söyledim kızlara. Biri boşuna bekleme seni napsın gibisinden bakıp o kadar da değil boşver dedi. Ama var ya dedim ölürüm de yüz vermem yazarsa, aslaaa kabul etmem terslerim dedim. Yine mimiklerle "tabi canım" imaları.
Bekliyorum yok.. Saçlarım döküldü açıklıklar oluştu yanlarda. Zayıfladım. Okulda devamsızlığın dibine vurdum. Lisedeyim o zamanlar lise 3 falan:) bütün gün karşıya bakıyorum notlar tepe taklak olmuş.
2.sene bitti bitecek olayın üstünden zaman geçeli..
Derken bi gece mesaj geldi. X? Hangi x? Cevap vermedim. 6-7 tane mesaj attı tanımaya çalışır gibi:) oysa fotoğrafım var :)) haaaa tamam fotoğraf çıktı yazdı ben cevap verince. Tersledim booooool bol kısa öz ve istenmediğini belli edecek şekilde cevaplar verdim. En son "rahatsız ettim galiba neyse iyi geceler " gibisinden bi msaj attı:) bunu duyma sırası bana da geldi ya.. Ölsem de gam yemezdim:) hiç bişey hissetmedim o mesaj geldiğinde ama sadece yaşlar aktı gözümden. Nedenşni bilmiyorum ama o soğuk davranma umursamama sırasının bana gelmiş olması, aramaz diyenlerin yanımda olması nasıl bi duyguydu bi bilsen.. Yakam sırılsıklam oldu o yaşlarla. İLAHİ ADALET dedim. Onca ümit verip beni önüne gelene sorup da sırt çeviren pislik kendince beni bıraktığı gibi bulacak sanmış. Ne büyük şok:) ne ego var ya müthiş bi duygu:)
Aynı şeyi başka kızlara da yapıyo tabi takio ediyodum sevdiğim zamanlar her yerden sinsi sinsi:)
Geeçenlerde duydum nişanlanmış:) 7 senedir bı kızla çıkarmış meğersem:) bize asılırken kız varmış düşün. Yazık kızcağıza ne diyeyim. Çünkü o iki sene boyunca başka bin tane kıza asıldı buluştu etti araya iki senelik ayrılık girdi ya da kızı ayakta uyutuyodu. Allah bilir.
Tabii ki mutluluklar dilemiyorum. Ama beddua da etmiyorum. Allahından bulsun bile diyemiyorum o derece yabancıyım.
Ve ondan sonra hayatımın aşkını yaşadım. Öyle de bi sevildim ki. Hala etkisindeyim. Sanıyodum ki ilk aşk ilk aşk diyolar da bi bildikleri var. Yok efendim ilk diye bişey. Al ilk olanı sevdim unuttum öbürüne hala sarılma hayalleri kuruyorum. Demek ki herkesin unutturanı varmış. Senin de olacak. Bekle ama onu silip bekle..