tek sorun bu işte kabullenmek . haklısın onun hayatına müdahale edemicem . msj atmadıgında neden atmadın diyemicem . o kız kim diyemicem . ama gittiğini kabul edemedim hala . sanki o msj atınca barıscaz gb aptal bi duygu içindeyim . en doğrusu dediğin gbdr belki sağol canım .hayatımda dursunda arkadaş olalım mantığına katılmıyorum..
evet insan çok sevince ne şekilde olursa olsun yakında durmak ister evet ama olmadı olmuyor olmayacak
iki tarafında duyguları yüzde yüz bitse de sadece gerekli şeyler konuşulur..hani iş ortamıdı ders ortamıdır
ama duygular varsa ona çaktırmadan kaçmak gerek
hadi o bitirdi duygularını ama sizde kaldı
size gelip sevgililerini anlatsa ağlamaz mısınız?
ki kadınlar bitirdim sanır ama bitiremez o duyguları
yılbaşı kutlaması bayram kutlaması vesaire asla atılmamalı..çok zor da olsa eğer kesin unutmaya meyiliniz varsa o kişiyi ölmüş şekilde düşünceksiniz..başka çare yok..ha bide kabullenmek lazım
aynı ortam mecburiysede elden geldiğince bakmamak konuşmamak lazım
evettt o benimmm :) evet bu o yani sonunda devamı geldi . barışmak gb değilde vicdan azabı çekiyomuş gb konuşuyo . mesaj atıyo konuşuyoruz falan . bunu yapmam doğrumu bilemedim çünkü aramızda cok sıradan bi muhabbet var arkadas gb sanki .
tatlımm çok haklısın . dediklerin falan hepsi o kadar mantıklı ki. ama biz uzaktayız birbirimizden bunu yaşamayan bilemez . en zor zamanlarda birbirimizin yanında olamıyoruz o bu durumu benden daha çok takıyo herzaman cok yalnızlık hissediyo bunun için ilaç bile kullandı .oraya gittiğinde bişey arıyo vakit gecirecek bişey . şimdi onunla barıssak yine mayıs a kadar yanında olamıcam . ve sanırım şu anda beni seç dediğimde sonuç olumlu olamıcak .aynı şehre geldiğimiz zamana kadar yani bikaç ay sabredip mesaj atmadan bekliyim mi ? yoksa arkadasca yanında mı olayım ? zaten şu bikaç ayı atlatırsak okulu bitecek bu yıl .kuşum o zamandan sonra bir daha msj attı sana ve konuştunuz heralde =) sen nasıl mutlu hissedeceksen kendini ona karar ver bence ama büyük bir ihtimalle daha çok üzüleceksin diye korkuyorumbu arada yeşilim in yaşadıklarına şok oldum bak ne zordur onun yaşadığı ve onunla arkadaş olarak geçirdiğim yıllarım boşa gitmiş diyor.. en doğru kararı ver kuzum.. bana sorarsan ona de ki
' arkadaşlık teklifini çok düşündüm. benim cvbım ' ya hep ya hiç.. ' neyi seçersen onu yapacağım.. hiç dersen bir daha asla görüşmüycez konuşmuycaz. ben senin numaranı sen benim numaramı sileceksin. düşünmeyeceksin beni, ben de seni.. aramızda hiçbir alıp verememezlik kalmayacak. kendi yollarımıza ayrı ayrı devam edeceğiz.. ama hep dersen seninle olacağım bir ömür boyu, ne söylersen söyle ne yaparsan yap yanında olacağım.. kendime söz vereceğim, seni sevmekten vazgeçmeyeceğim. şimdi, bana sadece üç harf yaz... '
gibi bir msj at ona bence. o seçsin seninle mi olmak istiyor yoksa sensiz mi. arkadaş olmayı kabul etme bence yaaolmadı çünkü, olmuyor..
teşekkür ederim canım . işte ben onları yaşamaktan deli gb korkuyorum . Allah sana da sabır versin .Olmaz..Demesi kolay biliyorum ama gerçek olanda bu maalesef..
Öncelikle kendine sor.. Sen onunla arkadaş olmak istemiyorsun ki :) Onun arkadaşlığı senin sadece kafanı kurcalayacak , hayatını yavaşlatacak ..
Eğer başarabilirim diyorsan elinden geldiği kadar uzak dur , irtibatı kesmeye çalış..Çünkü sana getireceği tek şey acı olacaktır bu arkadaşlığın..Gün gelecek duymak istemediğin şeyler duyacaksın .. Onun mutluluğu sana acı olacak.. Ben arkadaş kaldım, şimdi söz nışan tüm aşamalarını canlı yayın takip ediyorum :) ne kadar acı verdiğini anlatamam..
O yüzden eğer ilişki babında bi geleceğiniz yoksa kesinlikle uzatma derim..
sevgiler..
tek sorun bu işte kabullenmek . haklısın onun hayatına müdahale edemicem . msj atmadıgında neden atmadın diyemicem . o kız kim diyemicem . ama gittiğini kabul edemedim hala . sanki o msj atınca barıscaz gb aptal bi duygu içindeyim . en doğrusu dediğin gbdr belki sağol canım .
tatlımm çok haklısın . dediklerin falan hepsi o kadar mantıklı ki. ama biz uzaktayız birbirimizden bunu yaşamayan bilemez . en zor zamanlarda birbirimizin yanında olamıyoruz o bu durumu benden daha çok takıyo herzaman cok yalnızlık hissediyo bunun için ilaç bile kullandı .oraya gittiğinde bişey arıyo vakit gecirecek bişey . şimdi onunla barıssak yine mayıs a kadar yanında olamıcam . ve sanırım şu anda beni seç dediğimde sonuç olumlu olamıcak .aynı şehre geldiğimiz zamana kadar yani bikaç ay sabredip mesaj atmadan bekliyim mi ? yoksa arkadasca yanında mı olayım ? zaten şu bikaç ayı atlatırsak okulu bitecek bu yıl .
zaten arkadaş kalmaktan kastım bunun ilerde tekrar ilişkiye dönüşmesi . gercekten arkadas kalmak değil hani tekrar birbirinizde sevdiğiniz yönleri görüp yine ilişki istemek gb bişeydi . yoksa o kadar sey yasadıgım bi insanla mezhebim kaldırmaz gercek arkadaslıgı ...nasıl yani ..eskiden öpüşüp koklaşılan adamla şimdi nasıl arkadaş olunur anlamadım ..
ilerde evlenince eşimizi de tanıştırıp evine de gidip gelecek miyiz..
yok daha neler..
herşeyin bir yeri var hayatta ..
bittiyse bitmiştir ,arkadaş markadaş kalınmaz
evet canım cok doğru anlamışsın . durum aynen bundan ibaret . istesekte yan yana olamıyoruz o kadar kısıtlı ki vakit . sorunlarımızı mı çözelim vakit mi geçirelim hiç sansımız olmuyo . ama bu yıl mayısta bitcek bu durum . zaten hiç bi zmn tam arkadas gb olamıyoruz bu kadar seyden sonra . benim arkadas gb konuşmaktan kastım kendimi unutturmamak hal hatır bahanesiyle bensizliğe alışmaması . çok çok teşekkür ederim yorumların için . inan dinlicem :)doğru diyosun canım benim, biz burdan sadece okuduğumuz kadarıyla biliyoruz ve ona göre yorum yapıyoruz.. şimdi anladığım kadarıyla durum şu, normalde aynı şehirde yaşıyorsunuz fakat o şuanda üniversite için başka bir şehirde.. ama mayıs haziran gibi gelecek.. o zamana kadar da ara ara sana msjlar atıyor.. öyleyse sana şunu tavsiye edebilirim.. şahsen bence en doğrusu bu. bir kere sana msjlar atması seni tamamen kaybetmeye hazır olmadığını gösterir. yani o da birşekilde seninle iletişim halinde olmak istiyor. o zaman o gelinceye kadar onun yazdığı mesajlara çok fazla arkadaşlaşmadan cvp ver :) yani demek istediğim o yazdığında cvp vermemezlik etme ama dost gibi olmasın cvpların, arkadaşa dönüşmeyin.. sevgili gibi de olmaz zaten, ortada bir yol tutturmaya çalış. sen de gereken zamanlarda ( çok sık olmamak kaydıyla ) msj atıp halini hatırını sorabilirsin.. ama arkadaş olmaya kapılmayın, sevgiliye geri dönemezsiniz sonragelinceye kadar böyle idare et gülüm :) geldikten sonra da artık hayırlısı.. o zaman görüşürsünüz ve o zaman dersin ya hep ya hiç diye :) inşallah barışırsınız canım, senin onu çok sevdiğin belli çünkü.. :)
anladım . aslında bilmiyorum o hangisi onu bile bilmiyorum ben bile çözemedim onu iki yılda :)bu erkeklerin bazılarında özellikle ayrılık sonrası pişman yada sürekli akılları ibişlikte olanlarında arkadaş kalalım ben seni ayrı sevdimler üzgünümler klasik.. yıllar sonra bile sen farklıydın evlensem bile yine seni isterdimleri yolda birine benzettim aradım nasılsın diyenleri falan.. artık ne içiyorlarsa kafalar hep göğün tavanı kadar
uzak durulmalı cünkü uzak kalınca acaip koyuyor böylelerine.. bu kız nasıl beni siler nasıl unutur diye bi kurt kemiriyor bunları
ha bu kişi tam tersi bi tipte olabilir umrudışısındır zaten seni üzmemek için öyle konusuyordur öyle iyisin böyle güzelsin arkadaşlık iyidir vs. o zaten çoktan başka denizlerin limanlarında boş tekne aramaya başlamıştır. sen bi gün yeni kız arkadasıyla karsılasmak durmunda kalırsın. o zaman o arkadas inan yerden tolayıp kırılan kalp parcacıklarını eline vermez.
o na de ki; bazen diyorum ki osman kalk git bir sahil kasabasına yerleş mutluluk benim hakkımdı.
evet canım cok doğru anlamışsın . durum aynen bundan ibaret . istesekte yan yana olamıyoruz o kadar kısıtlı ki vakit . sorunlarımızı mı çözelim vakit mi geçirelim hiç sansımız olmuyo . ama bu yıl mayısta bitcek bu durum . zaten hiç bi zmn tam arkadas gb olamıyoruz bu kadar seyden sonra . benim arkadas gb konuşmaktan kastım kendimi unutturmamak hal hatır bahanesiyle bensizliğe alışmaması . çok çok teşekkür ederim yorumların için . inan dinlicem :)
anladım canım . haklısın zaten benim amacımda arkadaslık değil tekrar ilişkiye dönüşmesi . haklısın .Olmuyor, inan bana olmuyor, çok denedik, olmuyor, ve asla da olmaz. O insanla herşeyini paylaşıp, sonra da hiç bişey yaşanmamış gibi ayy hadi arkadaş kalalım diyip de, biz arkadaşız artık diyemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?