• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskı sevgılıden korkup face acamayan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
eskı sevgılısınden korkup face hesabı olamayan varmı

ben korkmuyorum
zamanında yaşanmış ve bitmiş ne olabilirki
hatta bende kayıtlı kendisizemuszemus

soyle soyluyım yenı sevgınız sıfrenızı bılecek eskı sevgılınızde sızı arıyor

ozaman durum farklı
hiç hesap acıpta kendini ve ilişkini yıpratma
ilerde peşini bırakınca acarsın
yada engelleme oluyorsa onu dene

eşim şifremi biliyor eski sevgilim evlendin mi inanamıyorum bu senmisin fln diye mesaj atmıs ben uyurken eşim bakmıs kendi hesabından bi guzel küfürü döşemiş bidaha ses cıkmadı

eşim şifremi biliyor eski sevgilim evlendin mi inanamıyorum bu senmisin fln diye mesaj atmıs ben uyurken eşim bakmıs kendi hesabından bi guzel küfürü döşemiş bidaha ses cıkmadı

hahahaha iyi yapmış knowum bahsetmiştin bundan bana. aman o manyakta ne evlenen kıza msj yolluyosa düşüncesiz :mymeka:

hahahaha iyi yapmış knowum bahsetmiştin bundan bana. aman o manyakta ne evlenen kıza msj yolluyosa düşüncesiz :mymeka:

salak bide eşimle benim fotomu alıp baska hesap acmıs ben anlamıcam sanki kaydirigubbakcemile3 tabi hemen bi arkadas ordsuyla şikayet edilince 5 dkda uctu hesap

beni rahatsız edecek biriyse facebookumun gizlilik ayarlarıyla oynarım..kimseden msj yada ekleme kabul etmem eklemek istediğimi kendim eklerim olur biter..:hulya:

Back
X