Eski Sevgiliden Kurtulma Sorunsalı

babam hayatta olmadığı için maalesef açıklayamıyorum aileme amcam falan öğrenirse kötü olur. oda bunlarla beni tehtid ediyor zaten

babam hayatta olmadığı için maalesef açıklayamıyorum aileme amcam falan öğrenirse kötü olur. oda bunlarla beni tehtid ediyor zaten
Ama bu hayat senin hayatın başkaları ne der diye düşünme, başkalarının arzularına göre hareket etme. Birdaha kaç kere geleceksin şu dünyaya. O pçe haddini bildir. Cesur olmak lazım. Evlensende kötü olacak. İki ucu boklu deynek seninkisi de. Ama en azından onunla evlenmemeyi seçebilirsin

Ama bu hayat senin hayatın başkaları ne der diye düşünme, başkalarının arzularına göre hareket etme. Birdaha kaç kere geleceksin şu dünyaya. O pçe haddini bildir. Cesur olmak lazım. Evlensende kötü olacak. İki ucu boklu deynek seninkisi de. Ama en azından onunla evlenmemeyi seçebilirsin
iki senedir ne çektiğimi bir ben birde arkadaslarım bılıyor ailemden çekinmesem elimdmesleğim olsa gözealabilirdim ama kendi yaşama hakkım içinde bir yandan göze alamıyorum çunku başıma ne getirir bilmiyorum

iki senedir ne çektiğimi bir ben birde arkadaslarım bılıyor ailemden çekinmesem elimdmesleğim olsa gözealabilirdim ama kendi yaşama hakkım içinde bir yandan göze alamıyorum çunku başıma ne getirir bilmiyorum

Sevgiliyken ayrılmakta bu kadar zorlandığınız birinden evlendikten sonra ayrılmanız kolay mı olacak, bunu hiç düşündünüz mü? Üstelik fiziksel şiddet de göreceğinize eminim.
Herkese mahcup olmayı göze alın fakat onunla evlenmeyi asla! Mahcup olacak bir şey de yok, çok gençsiniz, elbette sevgiliniz olabilir, nerden bilecektiniz böyle biri çıkacağını, diymi? Çocukça bir plan yapmışsınız fakat o öyle işlemez ve evlendikten sonra bu herif size daha fazla kötülük yaptığında, kim ne kadar yanınızda olabilir, amcanız v.s. ne kadar sahip çıkabilir? Birilerine rezil olmamak için kendinizi göz göre göre daha fazla ateşe atmayın olur mu?

Back
X