eski sevgiliden mail?...:(

böyle bir olay benimde başıma gelmişti, sürekli toplu mailler içerisinde bana da geliyordu. çok sıkıldığım bir gün ekran görüntüsü alıp ekte bununla birlikte mailler geliyor diye kişi listenden kaldırmamışsın sanırım dedim. kusura bakma diyerek bir daha göndermemişti. ama ilk mailde falan değil 5-10 tane olduktan sonra söylemiştim.

sence farkında olmadan mı yapıyordu cnm?

kişi kendinden bilir işi :jeyyar: ben de zamanında eski sevgilime öle toplu mail gönderme numarası yapmıştım, güya herkese gönderiyormuş gibi yani mahsus aklinialirimsmile öle bişi de olabilir yani

kişi kendinden bilir işi :jeyyar: ben de zamanında eski sevgilime öle toplu mail gönderme numarası yapmıştım, güya herkese gönderiyormuş gibi yani mahsus aklinialirimsmile öle bişi de olabilir yani

demek öle sende yapıyordun cnm kafamçokkarıştı,bi şekilde ben burdayım gibi hatırlatma gibi geliyor bana da..

demek öle sende yapıyordun cnm kafamçokkarıştı,bi şekilde ben burdayım gibi hatırlatma gibi geliyor bana da..

evet canım bende yaptım süprizzzzz birşekilde iletişime geçmekti istediğim. ama o naptı sor? cvp yazmadı delikafadulden oysaki tamamen bitirmiş olsaydım listede olsa bile onu ayırırdım gönderirken yani deilmi, tamamen bitiren insan buna dikkat eder yerimseniben

bende cvp yazmadım cnm yazmamdadelikafadulden..o bitirdi ben listemden de kaldırdım msnden de engelledim..hala engellememiş beni bakalım ama mail olayını abartırsa orda tepkimi veririm işte..alkisalkisalkis

kızlar dün face de üye olmuş.lmaz:..yalnız bi sorum var kızlar,ben listemden kaldıırdım engelledim yani...kendi ismi ile almamış face'i tuhaf bi isim neyse amacı artık...bana öneri geldi bu kişiyi arkadaş olarak ekleyin diye,kullanıyorum ama pek detaylı bilmiyorum face'i.anlamadım tabi onun olduğunu foto yoktu,sonra tekrar bakınca onun olduğunu anladım,yani öneri nasıl geliyor bana anlamadım???listesinde dolu hatun gizlememiş(((bu çocuk böle değildi ya nete dalmış şimdi kendince eğlenmek istiyor herhalde.....Çok üzgünüm çoook

önceden ortak arkadaşların varsa çıkardı ama artık olduk olmadık herkes çıkıyor önerilenler arasında. ekledin mi anlayamadım ama çığrından çıktığına göre kendi haline bırak bakalım.

yok cnm eklemedim,ortak arkadaşımzda yok olmasında yasakkelime......bu öneri nasıl geliyo o kafama takıldı işte of.listeyi de gizlememiş,arkadaş olarak eklesemde ekleyemem kapalı çünkü ayy ne uyuz oldum ya...bıraktım kendi haline valla cnm ne hali varsa görsün,bulsun benim gibisini bakalım facebookta...lülülülülülülülülülülülü

msnden engelemiştim sildi, mail falan da gelmiyor(
doğum günününde kutlamadım...artık dönüş yok sanırım kızlar...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…