Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben evliyim eşim 5 yıldır hayatımda 3yildir da evliyiz. Bahsettiğim kişi eşimden önce 3 yıl görüştüğüm ilk erkek arkadaşım, o zamanlar evlenmeyi çok istemişti, annemde çok uzak diye istemedi bende evlenecek kadar aşık değildim sanırım olmadı. Ayrıldıktan sonra iki yıl ara ara aradı nasıl olduğumu sorardi konuşurduk kötü ayrılmadığımız için. En son aradiginda nişanlanacağını istemezsen olmaz şans ver gibisinden konuştu istemediğimi söyleyince iletişimimiz bitmişti. Geçen yıl faceden mesaj yazmıştı cevap vermedim, gecen gün yine yazmış bende önceden cemaatin yurdunda kaldığı için merak ettim açığa alınıp alınmadığını öğretmen o da bu yüzden cevap verdim. Sonra biraz mesajlaştık bebeklerini kaybetmişler anne karnında 6 buçuk aylıkken çok üzüldüm filan mantık evliliği yaptığından bahsetti bende eşimden kızımdan bahsettim. O iletişimini koparmak istemedigini söyledi bi arkadaş olarak,konuşurken sitemde ediyor. Kafa yapımız çok uyuyor sırf derdimi paylaşmayı özlemişim pek kimseyle samimi olabilen biri değilim.
Sorum belli siz olsanız ne yapardınız?