Eski sevgiliden normal arkadaş olur mu

Boyle ozel muhabbetlere girmeden merhaba merhaba olsa Allah'ın selamı der geçerim ama sizinkisi dogru değil. Senin acindan sadece bir "arkadaş " olabilir de onun açısından bence o kadar masum değil. Iletisimi kes, kesemiyorsan bile mesafeyi koru

Ne gerek var?
"mantık evliliği yaptım" derken bile zarf atıyor resmen, niyeti belli.
Anlamadınız mı gerçekten.

Engelleyin gitsin, başınıza iş açmayın.

normalde bence olur ama sizinki biraz sakatmıs cunku HALA mantık evliligi yaptım vs diyerek kendine yol yapmaya calısıyor cakal

Gerçekten bunu sormanıza gerek var mı? Siz o adamın eşi olsanız ne hissederdiniz ya da eşiniz yapsa ne hissederdiniz. Onu da geçtim. mesajlarınızı eşi okusa ya da eşiniz okusa nasıl açıklayabilirsiniz. Ben değil eşim eski sevgilisiyle iletişim kursun bi arkadaşı eski sevgilisi hakkında bişey diyecek olsa onla iletişimi kesmesini isterim

sadece arkadaş olacak olsanız konu bile açmazdınız bence.sizde bazı şeyler uyanmış olabilir.
yanıp sönmüş kömür daha kolay yanarmış.hata bu kolombiya atasözü imiş.
bir kaç ay önce bende eski sevgilimle arkadaş olarak konuşmaya başladık.yalnız laf dönüp dolaşıp hep eskilere geldi.
eski sevgililer arkadaş olur.yalnız bu arkadaşlığın boyutu olmak zorunda.

Gene aynı olay faceden eski sevgiliye mesaj .İlişkinde mutsuzsanız mutsuzsunuz niye eski sevgiliyi rahatsız edip önce arkadaş ayağına sonra sevgili ayağına yatıp aklını bulandırmaya çalışıyorsun.Bıktım böyle erkeklerden.

Ee eşimle aram iyi değil sende mutlu değilsen gel yine biraraya gelelim olayına getirecek.

Eşiniz ilgisiz de, eski sevgilinizin hayranlığı mı acaba mutlu etti sizi?
Yoksa böyle bir soru sorulması çok çok tuhaf geldi
Bu arada cemaat falan ?? Yasak olmasa çok şey yazardım ama??
Uzak durmanız en doğrusu deyip susayım bari..

Tabi ki olur, neden olmasin. Benim son actigim konuda cok guzel ornegini gorebilirsin :KK14:

Arkadaşlar ben evliyim eşim 5 yıldır hayatımda 3yildir da evliyiz. Bahsettiğim kişi eşimden önce 3 yıl görüştüğüm ilk erkek arkadaşım, o zamanlar evlenmeyi çok istemişti, annemde çok uzak diye istemedi bende evlenecek kadar aşık değildim sanırım olmadı. Ayrıldıktan sonra iki yıl ara ara aradı nasıl olduğumu sorardi konuşurduk kötü ayrılmadığımız için. En son aradiginda nişanlanacağını istemezsen olmaz şans ver gibisinden konuştu istemediğimi söyleyince iletişimimiz bitmişti. Geçen yıl faceden mesaj yazmıştı cevap vermedim, gecen gün yine yazmış bende önceden cemaatin yurdunda kaldığı için merak ettim açığa alınıp alınmadığını öğretmen o da bu yüzden cevap verdim. Sonra biraz mesajlaştık bebeklerini kaybetmişler anne karnında 6 buçuk aylıkken çok üzüldüm filan mantık evliliği yaptığından bahsetti bende eşimden kızımdan bahsettim. O iletişimini koparmak istemedigini söyledi bi arkadaş olarak,konuşurken sitemde ediyor. Kafa yapımız çok uyuyor sırf derdimi paylaşmayı özlemişim pek kimseyle samimi olabilen biri değilim.
Sorum belli siz olsanız ne yapardınız?

Bence olmaz.

Her eski sevgili durumunda olmaz demiyorum mesela birkaç ay çıkarsın dostça ayrılırsın ama yine de insan olarak onu hayatından çıkarmayı istemezsin. Bu olur. Ama senin durumunda geçmişte uzun süreli bir ilişkiniz olmuş hatta seninle evlenmeyi de istemiş. Ayrıca üstte arkadaşların da dediği gibi sana açık açık "mantık evliliği yaptım" demiş, üstüne üstlük güya aşık olmadığı kadından bir de Bebek yapmış. ( bazen bu erkekleri anlayamıyorum, ben sevmediğim diş macununu bile kullanmam sen Nasıl sevmediğin kadının koynuna giriyorsun) Uzun lafın kısası, senin durumunda iş yaş.

erkekler sadece aşık olduklarıyla mı cinseliği yaşıyor.sürdürmeye çalıştığı bir dönem olmuştur ki mantık evliliği yapsa dahi bu kadınla görünürde evli olamayacağını o da biliyordur.bakmıştır olmuyordur.

Back
X