- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Az daha oluyordu. Eşimden sonraki sevgilisiyle evlendi...Kiskanirdim da ,olacak olsa olurdu zaten .
Evet güveniyorum. Kız devlet dairesinde çalışıyor başka seçenek yok ama özelden araması kıskandırdı beni aslında. Bir de X bey demedi, X dedi, yanındaydım arabadayken aradıEsine karsi o guveni duymuyor musun?
Uzun iliski yasadigi kadinla is icin bile görüsmesi hic bana göre degil.
Keske is degisikligi olsa, sanmiyorum ama ya ,cunku bisey hissetsem killanirdin, sadece kiskaniyorsun ki bu da normal.Az daha oluyordu. Eşimden sonraki sevgilisiyle evlendi...
Sürekli beraber çalışmıyorlar. Devlet dairesinde işi olduğu zaman görüşüyorlar.Ay yok ya. Bence bir sey hissetmekten ziyade ofdfcalisacak baska insan mi yok, surekli bunun yüzünü gormek zorunda kalıyorum diye düşünüyorlardir. Ben olsam boyle düşünürdüm. Esim de eski sevgilisiyle calissa cok mutsuz olurdu, kiskanmazdim acikcasi. Aksine huzursuz bir ortami olacagi icin üzülürdüm.
Ayyy zor soru
Kıskandırdım hemde deli gibi....
Üf bir yandan iş diyorsun zor ya ne denir bilemedim..
Sen eski ilişkisini daha detaylı bilirsin (buraya yazdığından daha detaylı) empati yaparsan sorunun cevabını verebilirsin sanki...
İş değişikliği olamaz. Aslında şöyle söyliyim sşim avukat kız adliyede çalışıyorKeske is degisikligi olsa, sanmiyorum ama ya ,cunku bisey hissetsem killanirdin, sadece kiskaniyorsun ki bu da normal.
Sürekli beraber çalışmıyorlar. Devlet dairesinde işi olduğu zaman görüşüyorlar.
E daha iyiymis. Bence bosuna dert ediyorsunuz, siz eski sevgilinizin yüzünü gormek zorunda kalsaniz ah mi cekersiniz yoksa amaaann mi olursunuz? Bu eski sevgili meselesi cok büyütülüyor. Insanlarin cogu sevgisi bittigii icin hatta nefret ederek kavga gürültü ayrılıyorlar. En son hatirlanan da onlar oluyor. Bence hicbir sey hissetmiyorlardir.
Ben eski sevgilimle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olurum açıkçası benim de başıma geldi eşim hoş karşıladı durumu saygı duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?