Eski sevgililerin facebookta birbirini takip etmesi

Kadın aranıyor
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.
Kadın aranıyorsa erkek ne yapıyor? Yoksa erkeğin elinin kiri diye mi düşünüyorsunuz?

9 sene önceki sevgililer, birbirine birşey hissetmiyor olabilirler, bence mümkün bir durum. Belki çok iyi arkadaşlar artık. Biraz olumlu düşünemez miyiz?

"Aranıyorlar" değil, "kadın" aranıyor. Karşılıklı fotoğraf beğeniyorlar, ama aranan sadece kadın olmuş yine. Bence hatası eski sevgilisinin fotoğrafını beğenmek değil de kadın olarak doğmak.

Yaa ne var bunda amma garip yorumlar gelmis. Benim de takiplestigim eski erkek arkadasim var. İkimiz de evli ve cocukluyuz. İkimiz de evliligimizde cok mutluyuz ve birbirimiz icin iyi iki arkadastan fazlasi degiliz. Bu kadar art niyetli olmayin yaa..

Öyle düşünmüyorum elbette sığ bir insan da değilim sadece bu konunun paylaşıldığı günlerde bir olay yaşadım ona istinaden benzetince öyle dedim

ıkıside aranıyor

sıradan arkadaşlığa dönmüştür ilişkileri..başka iş karıştırıyor olsalar açıktan ifşa etmezlerdi kendilerini..

Ben de kendimden örnek vereceğim. Ben dediğin gibi 8-7 yıl önceki seviglimle eklelebilirdim feyste ama öyle beğenme felan yapmazdım. hele evliyken. Ne biliyim, mazideki mazidedir ama sınırı da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…