Şu an boşluktasınız, evliliğinizde mutsuzsunuz. Bu yüzden eski sevgilinizi düşünüyorsunuz. Acaba onunla evlensem daha mı mutlu olurdum? belki k.validemle sorunlar yaşamazdım? gibi sorular geliyordur aklınıza.
Eşinizden önceki ilişkinizde 3. kişiler yüzünden bitmiş severek ayrıldınız sanırım. Bu yüzden izleri kalması normal ama bu şekilde keşkelere eskilere sığındıkça kendinizi daha da mutsuz ediyorsunuz. Ne yaşandıysa yaşandı ve bitti. Geçmişi geçmişte bırakın.
Ve empati yapın ya eşiniz eski sevgilisini düşünseydi siz ne hissederdiniz?
kocamı seviyorum tabi ki... ama arada da aklıma geliyor. tam unuttum derken bir şey onu bana hatırlatıyor
kocamı seviyorum tabi ki... ama arada da aklıma geliyor. tam unuttum derken bir şey onu bana hatırlatıyor
Ben sunu merak ediyorum.
Tmm belkide icinde zaman zaman boyle seyler yasiyorsundur, ozluyorsundur, belkide yaninda olsun istiyorsun vs vs vs
Sebep her ne ise, bunu neden dillendirme geregi duyuyorsun ki.
Yani burada ki hanimlardan, ne duymak istiyorsun bu konuyla ilgili.
Bir arkadas empati yap, esin dusunuyor olsa demis.
Bu canini yakmaz miydi?
pekı bu arada aklınıza gelmeler, tam unuttum derken bıseylerın size onu hatırlatması canınızı yakıyormu??? kalbinizi acıtıyormu ???
arkadasım kusura bakmada sen eşini sevmiyorsun, sevdıgını zannedıyorsun...:26: :26::26:
eşimin yeri bambaşka siz öyle düşünüyor olabilirsiniz ama ben eşimi seviyorum
esınızın yerı bambaskamı
hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmezkocana yazık, boşan da adama haksızlık etme diyen bir ordu çökecek başına az sonra.
hazırlıklı ol derim
Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfenarkadasım kusura bakmada sen eşini sevmiyorsun, sevdıgını zannedıyorsun...:26: :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?