hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmez
Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfen
hey hey lütfen zaten burda bir kaç arkadaş bunalrı duydukça gaza gelip saydırmaya başlıyor sonrada arkası kesilmiyoır. sadece derdini yazmış çözüm arıyor dertleşiyor. size doğru yada yanlış geliyor olabilir ama sadec lütfen yorum. Özel hayatları bızı ılgılendirmez
Nerden biliyorsunuz. Herkezin aklı karışır. gençliktir Bianlık kafa karışklıgıdır. burda onunla buluşayımmı demiyor. Aklı karışmış belliki. biraz daha yapıcı yorumlar lütfen
beni anladığın için teşekkür ederim
Astafurrullah kötü birşey dediniz demedim böyle yorumlar sizi değil bazılarını çok gaza getiriyor, sonrada yazık kadıncağıza sataşıp üstüne geliyorlar. zaten zor şeyler yaşıyor. Bende biliyorum en yorumlar olucak ama En azından biz bunu tetiklemeyelim. Size bir şey demedim yanlış anlamayınız lütfenbişey demedim ki, maksadım gaza getirmek de değil..
hele arkadaşı hiç eleştirmiyorum. aksine,onu anlamaya çalışıyorum. içinde bulunduğu mutsuz talodan dolayı, beyni ona oyun oynuyor.
siz de biliyorsunuz ki, eleştiren,acımasız yorumlar gelecek bu konuya. ben uyarmak istedim sadece. amacım polemik değil.
Astafurrullah kötü birşey dediniz demedim böyle yorumlar sizi değil bazılarını çok gaza getiriyor, sonrada yazık kadıncağıza sataşıp üstüne geliyorlar. zaten zor şeyler yaşıyor. Bende biliyorum en yorumlar olucak ama En azından biz bunu tetiklemeyelim. Size bir şey demedim yanlış anlamayınız lütfen
Durumunuz aklıma ne getirdi..
Eskiden bir komşumuz vardı, baya yaşlı bir kadındı.. Eşi vefat etmiş,bir oğlu var ama oğlu babam yaşında neredeyse.. Ben bu kadınla oturur sohbet ederdim.. Bana dedi ki : eşim Atatürk gibi adamdı,bir gün bile beni incitmedi,saygılıydı ama ben onunla severek evlenmedim,ailem istediği için ağlayarak evlendim,sevdiğimle evlenmeme babam izin vermedi." o kadın hala o adamı düşünüyordu.. O yaşta hala içindeydi.. Üzülmüştüm..
Ama bunları düşünmek yerine evliliğinize ve çocuğunuza konsantre olsanız.. Bu düşünce devam ettikçe daha fazla aklınıza takılır mutsuz olabilirsiniz..
kocamı seviyorum tabi ki... ama arada da aklıma geliyor. tam unuttum derken bir şey onu bana hatırlatıyor
Nedemek arkaadaşım. olur. ama sen zaten şuan aklında çıkartmışsındır diye umuyorum. Düşünmende dediğim gibi akıl karışılgıı. ama böyle şeyler düşünme evlilk çok kutsal eşini seviyorsun. onun güzel aşkına böyle kırıcı şeyler yapma :) Aşk tazeleyin Birdaha hiç aklına gelmez. Sakında düşünme sen sevdiğn mutlu oldugun bir adam la evlisin. Kimseye akıl vermek haddime değil ASLA.. Sadece fikir üretiyorum
kaynanamdan dertlendikçe eski günlerim geliyor aklıma.... ben birini seviyordum 1 sene kadar görüştük evlilik kararı aldığımızda ailelerimize söyledik ama benim ailem karşı çıktı vermediler beni kaçmadım da korktum açıkçası sonra ailemin yüzüne nasıl bakarım diye.. şimdi başka biriyle evliyim 1 oğlum var. ama hala eski arkadaş aklıma geliyor.... acaba hala onu mu seviyorum... yoksa denildiği gibi ilk aşklar unutulmaz mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?