eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

bulutlukahvee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
199
48
13
Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?

Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
Neden bu şerefsizle barışmak istedin ? Ailene anlatabilir erkek arkadaşın.Akrabani bilemem.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama birdaha o çocuğa dönmemen gerektiğinin kanısındayım. Umarım dönmezsin. Özel denen birşey var. Su içtim yemek yedim der gibi bu anlatılmaz. Normal değil. Kızla da konuş istersen. Ailem duyarsa kötü olur lütfen zor durumda bırakmamanı rica ediyorum senden dersin. Aklı başında biriyse gerçi o da seni rahatlatır söylemeyeceğini söyler.

Kıza sevgilinizden bahsettiğinize göre güveniyorsunuz, yakın hissediyorsunuz demek ki. Neden anlatsın ki? Sonra konuşmadınız mı kızla hiç? Yalan söylüyor, sen de bir daha muhatap olma falan diye tembihleyip konuyu kapatsaydınız

Bu adamdan hiç birşey olmaz.
Nasıl bir onursuzluktur başka bir insana iki kişinin özelini nasıl anlatır ya her zaman söylerim arkasında duracağınız işler yapın bedeniniz sizin siz karar vereceksiniz sevmişsiniz güvenmişsiniz beraber olmuşsunuz ama adam değmezmiş
Akraba kız da ailenize anlatırsa kendi saygısızlığı işte her zaman söylerim türk toplumunda namus kadınlara mâl ediliyor onun için tam güvenmeden birlikte olmayın kiydirin nikahını yaptırın düğününüzü emek versinler biraz elde etmek için uğraşsinlar gerile gerile gelin olun
Bakın size bir şey olmadı siz normal sağlıklı insanların yapabileceği bir şeyi yaptınız lanetlenmediniz bir hata varsa ki yok bence yalnızca sizin değil erkek arkadaşınızinda hele bunu başkasına anlatmak tam Bi onursuzluk

“Ölümüne inkar” çok yalan söyleyen bi arkadaşım vardı lisede, mottosu buydu.

Çocukla birlikte olmuşsunuz, kız duysun istemiyorsunuz e ne demeye muhattap olmalarını sağlıyorsunuz? Üzgünüm ama kaşınmışsınız
bundan 4 sene önce yani çok küçüktüm ve konuşacak kimsem yoktu o kız vardı tek yakınım ve ben asla çocuğun söyleyeceğini bilemezdim

bundan 4 sene önce yani çok küçüktüm ve konuşacak kimsem yoktu o kız vardı tek yakınım ve ben asla çocuğun söyleyeceğini bilemezdim

Kural 1, erkeklere güvenilmez kuzu. Ders olmuş olsun, inkar et ama bundan sonra arkasında duramayacağın işlere kalkışma

Neden bu şerefsizle barışmak istedin ? Ailene anlatabilir erkek arkadaşın.Akrabani bilemem.
evet anlatmasından korkuyorum arada ulaşmaya çalışıyor çok sinirleniyorum. Bu kişi fotoğraf da çekmişti o zaman beni öptüğünde ama güveniyordum hiç aklıma gelmedi. Korkuyorum bu sebeplerden aileme ulaşırsa diye. zaten arkadaşıma söyledikten sonra da yüzüne bakmadım

evet anlatmasından korkuyorum arada ulaşmaya çalışıyor çok sinirleniyorum. Bu kişi fotoğraf da çekmişti o zaman beni öptüğünde ama güveniyordum hiç aklıma gelmedi. Korkuyorum bu sebeplerden aileme ulaşırsa diye. zaten arkadaşıma söyledikten sonra da yüzüne bakmadım
En azından annene söylesen bir hata yaptığını.Anneler biraz daha yumuşak olur serefsizden duyacağını senden duysun.

Benim bir arkadaşımın eski sevgilisi de instagramdan bana yazip anlatmıştı. Ayrıldıktan sonra intikam aldı güya. Dayısının evinde anal seks yaptık diye. Ben de bana ne dedim. Kimseye de bir şey anlatmadim. Arkadaşınız insansa kimseye söylemez zaten bunu.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama birdaha o çocuğa dönmemen gerektiğinin kanısındayım. Umarım dönmezsin. Özel denen birşey var. Su içtim yemek yedim der gibi bu anlatılmaz. Normal değil. Kızla da konuş istersen. Ailem duyarsa kötü olur lütfen zor durumda bırakmamanı rica ediyorum senden dersin. Aklı başında biriyse gerçi o da seni rahatlatır söylemeyeceğini söyler.
o zamanlar biliyordu ailemin nasıl tepki vereceğini. Ama üzerinden seneler geçti ve konuşmadık bu konuyu. Yine de çok korkuyorum bir anda ailem duyarsa diye.

Back
X