- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi bulutlukahvee
İyide 4 yıl önceki konuymuş söyleyecek olsa şimdiye kadar söylerdi. Söylerse de inkar edersin. Yok öyle bişey dersin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadımBarış elçisine bak ya, tehdit unsuru olmuş bir anda.
Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
Yani diyorum ki, sizi barıştırması için elçi olarak seçtiğiniz kişi, şimdi sizi ailenize söylemekle tehdit eder mi kaygısına düşürmüş.anlamadım
Yani diyorum ki, sizi barıştırması için elçi olarak seçtiğiniz kişi, şimdi sizi ailenize söylemekle tehdit eder mi kaygısına düşürm
maalesef çünkü bu yukarda yazdığım gibi oldu olay. güvenemiyorum o zaman ise hiç anlayamadım çünkü sözde barışmamız için konuşacaktı ama farklı davrandıteşekkür ederim inşallah duyulmaz böyle bir şey çok korkuyorum ve arkadaşım da çok meraklı biriydi hayatımdaki her şeyi merak ediyordu o yüzden de eski sevgilimle konuşup öğrenmek istedi hatta öğrenebilmek için benimle arası bozukmuş gibi davrandı ki böyle olunca da eski sevgilim ne var ne yoksa ortaya döktü. Yani arkadaşım da güven vermiyor bana o yüzden
Bu ser... yoksunu ile gerçekten barışmak istiyor musun?Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
evet fakat arkadaşıma anlatması mı ve beni küçük duruma düşürmesi mi gerekiyordu. durduk yere aramızda geçen her şeyi arkadaşımın ağzından kimseye söylememesi sözü alarak söyledi. Böyle benden habersiz gerçekleşen bir olay nasıl size normal gelebilir böyle bir durumda kalsanız nasıl hissederdinizYa millet adami hemen gommus. Normalde boyle ozeli anlatanlari ben de gomerim de. Burada zaten konu sahibi gondetmis got konus benim icin diye? Belki bizim iliski neden yurumuyor, yok biz barisamayiz kapsaminda soylendi bu?
Bu ser... yoksunu ile gerçekten barışmak istiy
söylemek istediğimi yanlış anlamışsınızBu ser... yoksunu ile gerçekten barışmak istiyor musun?
okuyorumÜniversite? Eğitim ne durumda?
yok barışmam tabi ki iğreniyorum o kişiden. Ama ilerde karşıma çıkmasını da istemiyorumAy nekadar iğrenç bi herif.
İlk tavsiyem asla barışma uzak dur.
Bence anlatamaz kolay kolay.
nasıl böyle düşündünüz ki 4 senedir ısrarla ulaşıyor her seferinde engelliyorum. Anlamadım bu kanıya nasıl vardınızOoo sen adamla devam etmek istiyorsun
Yorma bizi
Adam yine cinsellik için kullanır ne diyelim hayırlısı
evet küçüktüm nasıl sıkıntı olur anlatır mısınızBence sen küçüksün bu ilişki olduğunda da 18'den kucuktun. Adam da büyük diye düşünüyorum eğer böyleyse asıl adam için sıkıntı.
eğer beni ilerde tehdit edecek olursa ben ne yapabilirimevet küçüktüm nasıl sıkıntı olur anlatır mısınız
evet öyle biriymiş bende en son o olayla anladım. Fakat etrafımdakilere rahatça anlatabiliyor olması sonra aileme de anlatacağını ihtimal olduğunu gösteriyor o yüzden de endişeleniyorum. Onunla bir hayat kurmak istememBu onun da mahremi, pislik herif ya.
Demek ki o gitmiş senden ki seni kaybetme korkusuda hiç yok acaba en yakınına bile onun ve benim mahremimi onun izni olmadan paylaşırsam ve o duyarsa ya kızarsa, ya kaybedersem diye hiç korkmamış gamsız herif. İyi ki kurtulmuşsunuz bundan.
Sizi konuyu yıllardır açmadıysa nereden öğrendiniz adamın anlattığını?ettiğim için onunla arkadaşlığa devam ediyorum senelerdir mecburmuşum gibi. Konuyu açarsa da inkar etmek istiyorum geçmişi ama inanır mı ki