- 18 Kasım 2023
- 28
- 14
- 8
- 22
- Konu Sahibi lostinparadisee
-
21 yaşındayımSanırım yaşın küçük. Sadece derslerine odaklan. Şuan senin sorumluluğunda olan tek şey bu. Bana da çok söylediler ama bende hiç sallamazdım. Şuan ne kadar haklı olduklarını anladım. Böyle saçma sapan şeylerle uğraşma.
Çok büyük bi yaş değil. Üniversitedesindir gene aynı kapıya çıkıyor.21 yaşındayım
Altı üstü dil çıkarmış sanki diz çöküp evlenme teklif etmiş lütfen anlam yüklemeyin yaEski sevgilimle aynı üniversitedeyim.Açıkçası ona dönme niyetim yok, sadece amacını merak ediyorum.
Birkaç gün önce arkadaşıma “artık onu istemiyorum” demiş. Neyse, ben de kendi halimdeydim.
Sonra sınıfın kapısından bana uzunca baktı, ben de görmezden geldim. Ama bir süre sonra ortak arkadaşımızla sınıfa geldi, konuşuyorlardı.
O sırada bana dil çıkarmaya başladı birkaç kez.
Ben de şaşırıp “ne yapıyorsun?” dedim.
O da “delisin sen” dedi.
Gerçekten anlamıyorum…
Bir yandan “istemiyorum” diyor, diğer yandan bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyor.
Sizce sırnaşıyor mu, yoksa sadece oyun mu oynuyor?
Böyle davranan birinin amacı ne olabilir?
Allah iyiliğinizi versinDönme niyetiniz olsa yorum yapardım madem yok yoruma gerek yok ise yarayacaksa yorum yapmali
Amin sizindeAllah iyiliğinizi versin
Aklinla alay ediyor görmezden gelEski sevgilimle aynı üniversitedeyim.Açıkçası ona dönme niyetim yok, sadece amacını merak ediyorum.
Birkaç gün önce arkadaşıma “artık onu istemiyorum” demiş. Neyse, ben de kendi halimdeydim.
Sonra sınıfın kapısından bana uzunca baktı, ben de görmezden geldim. Ama bir süre sonra ortak arkadaşımızla sınıfa geldi, konuşuyorlardı.
O da “delisin sen” dedi.
Gerçekten anlamıyorum…
Bir yandan “istemiyorum” diyor, diğer yandan bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyor.
Bugün de başkası adına utandık çok şükür.O sırada bana dil çıkarmaya başladı birkaç kez.
O da “delisin sen” dedi.
Dil çıkardığına göre kesinlikle seni seviyorEski sevgilimle aynı üniversitedeyim.Açıkçası ona dönme niyetim yok, sadece amacını merak ediyorum.
O da “delisin sen” dedi.
Gerçekten anlamıyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?