Ya bence emin olmayin bu kadar.Yok çok eminim bana zarar vermeyeceğine, malesef kalıcı ya 8 ay falan oldu hergün yazdı bana.. haklısınız taşınsam daha mantikli
Adamın yaptığı bariz taciz millet ne romantik diyo.
Valla ben anlamıyorum bu zihniyeti ya..
beni terkedemezsin deyip boşandığı karısını sokak ortasında kurşuna dizen manyakların ex sevgili versiyonu . Takıntı yapmış. İzini kaybettir
Bana affedemeyeceğim bişeyler yaptı sonra hergün mesaj attı engelledim arkadaşından mesaj attı cevap vermedim şimdi de benim oturdugum binadan ev tutmus dış kapılarımız karşılıklı. Ben böyle manyak bi insan görmedim ömrümde ya. mesaj attı evlenmiyoruz sevgili olmuyoruz bari böyle yanında oluyum diye evden dısarı bile cıkmak istemiyorum çünkü bana kolay şeyler yaşatmadı görsem ağlarım.
Bana affedemeyeceğim bişeyler yaptı sonra hergün mesaj attı engelledim arkadaşından mesaj attı cevap vermedim şimdi de benim oturdugum binadan ev tutmus dış kapılarımız karşılıklı. Ben böyle manyak bi insan görmedim ömrümde ya. mesaj attı evlenmiyoruz sevgili olmuyoruz bari böyle yanında oluyum diye evden dısarı bile cıkmak istemiyorum çünkü bana kolay şeyler yaşatmadı görsem ağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?