Eski sevgilim benim binamdan ev tutmuş ailesini bile bırakmış ya.

Yok çok eminim bana zarar vermeyeceğine, malesef kalıcı ya 8 ay falan oldu hergün yazdı bana.. haklısınız taşınsam daha mantikli
Ya bence emin olmayin bu kadar.
Anlattiginizdan cikan karakter o potansiyele sahip gorunuyor.
Ille de fiziki zarar verecek diye degil ruhsal durumunuza simdiden olumsuz etki etmis bile.
Yanibasiniza yerlesmesi romantik degil ūrkūtūcū ve tehlikeli.

Çok romantik yaGözlerimi yaşarttınız Sevgili yeni üye arkadaşım

Konu sahibi Arkadaşım merhaba,
Bu apaçık taciz . Başka birşey değil.
Savcılığa şikayet et.
Korkuyorum durum budur diye bir dilekçe yaz.
Ailene anlat . Eve mümkünse gelsinler.
Kampüste okula giderken teklifini reddetti diye gencecik kız öldürüldü sınıf arkadaşı tarafından
Eski sevgilin hasta.
Hayır diyorsan uzatmanın ne gereği var.
Kim evini taşır bu sebepten?
Hiç normal değil.

Adam takintili. Red edilmeyi kabul etmeyenlerden. 8 aydir ugrasip hala red cevabi alinca bir de komsu olmak pek normal bir insanin yapacagi davranis degil. Boyle insanlardan dogar tehlikeler. Bir kac daha red cevabi alinca bu sefer sirada ne olacak acaba? Bence acilen tasinilmali, hatta savciliga sikayet edilmeli.

Adam zevzek ve kadınlarla bel altı konusan bir gerzo ve siz ya onla barısırsam diye korkup evden mi taşınacaksınız?

Valla bu mal sizi her yerde takip edip yanınıza taşınabilir, habire ev degisecek haliniz yok. Ayrıca taşınması gereken ve boyun egmesi gereken siz değilsiniz. Görmezden gelin ve acaba yeniden baslasam mi diye düsününce o mesajları hatırlayın.

Adamın yaptığı bariz taciz millet ne romantik diyo.
Valla ben anlamıyorum bu zihniyeti ya..

Aynen ya kız naz falan yapıyor yeşil ışık yakıyor olsa hadi peşinden koşan romantik olsun da adam rahatsız ediyor şu an

Bu sey degilmi ya. Adını Feriha Koydum daki Emir :)))

Taşınmayın, iyice saplantı haline getirip hırs yapar her yere peşinizden gelir. Görmezden gelin başta o yokmuş gibi, göz kontağı bile kurmayın. Ailenize ve yakın çevrenize durumu bildirin, sizinle iletişime geçmeye çalışırsa herkesin durumdan haberi olduğunu bir daha sizi rahatsız ederse savcılığa gideceğinizi söyleyin. Romantik yazanları okuyunca da dehşete düştüm, Harikalar Diyarı'ndaki Alice misiniz yahu?

Bu durumdan rahatsızsanız ailenize söyleyin

Neresi romantik ya.
Cidden kk'da gun gecmiyor ki sasirmayayim.
Kadin istiyor mu onu? Hosuma gitti sizce oluru var mi demis?
8aydir rahatsiz eden saplantili bir kisilikten bahsediyoruz.
Sadece aldatma mi ayrilma nedeni olabilir .. Anlamiyorum anlayamiyorum hemcinslerimi....

Bence romantik filan degil baya takintili bir hareket ben acayip korkarim boyle seylerden cunku col takintili beni bir turli birakmayan telefonla beni ailemi taciz eden biri olmustu hayatimda ve o kadar zor atlattim ki bunu basina bir is cikarmasin uzak dur o evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…