Eski sevgilim benim binamdan ev tutmuş ailesini bile bırakmış ya.

mrsinanc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
24
5
1
31
Bana affedemeyeceğim bişeyler yaptı sonra hergün mesaj attı engelledim arkadaşından mesaj attı cevap vermedim şimdi de benim oturdugum binadan ev tutmus dış kapılarımız karşılıklı. Ben böyle manyak bi insan görmedim ömrümde ya. mesaj attı evlenmiyoruz sevgili olmuyoruz bari böyle yanında oluyum diye evden dısarı bile cıkmak istemiyorum çünkü bana kolay şeyler yaşatmadı görsem ağlarım.

Sevgiliyken de böyle takıntılı bir manyak mıydı?
Aman dikkat edin, ne yapacagı belli olmaz.
Keşke evimi biliyor olmasaydı ya sadece bir kez binanın çardaginda birlikte oturduk, binami sadece bir kez gördü. O kadar zaman geçti nasıl unutmamış aklım almıyor. Bana zarar vermeyeceğinden eminim hani sözlü ya da fiziksel sadece çok zevzek bi insan ben onunla konuşmak istemiyorum silmek istiyodum yani tamamen, hatırlamak bile istemiyodum. Neyse çok laf kalabalığı yaptım beni korkutan af dilemesi. Dayanamazsam diye. Karakter olarak bana uygun değil, yalanlar söyledi, seni kaybetmek istemediğim icin dedi. Yaptığı şuydu biz sevgiliyken baska kadınlarla konusmadi, çünkü bunun yedek hesabını buldum ben ama ona söylemedim biz sevgili olur olmaz hesabı kapattı. Ama ayrılır ayrılmaz da hesabı açtı ve kadınlarla bel alti konustu.. bilmiyorum bana göre normal değil bu, tiksiniyorum

Takıntı yapmış sanırım sizi. Kalıcı olmayabilir de ama tehlikeli bir boyuta da geçebilir, taşınma olasılığınız olsa da taşınsanız en güzeli.

ne yapti bilmiyorum ama bence cok romantik bi hareket.sizin icin ev tutmus aldatma falan degilse ufak bi sorunsa affederdim sanirim
Seviyorum ama sanırım az buz bişey degil, diğer kadınlara kurduğu kelimeleri bir görseydiniz.. utancimdan yazamam, midem bulanıyor benimle ayrıldıktan sonra yaptı ama yinede bu onun karakterini gosterir sanırım, yanlış mı düşünüyorum

İsin sonu hos durmuyor. Anladigim kadariyla takintili biri. Umarim basiniza bela olmaz. Bastan tavrinizi belli edin sonra isleri guclestirmesin

Takıntı yapmış sanırım sizi. Kalıcı olmayabilir de ama tehlikeli bir boyuta da geçebilir, taşınma olasılığınız olsa da taşınsanız en güzeli.
Yok çok eminim bana zarar vermeyeceğine, malesef kalıcı ya 8 ay falan oldu hergün yazdı bana.. haklısınız taşınsam daha mantikli

Yok çok eminim bana zarar vermeyeceğine, malesef kalıcı ya 8 ay falan oldu hergün yazdı bana.. haklısınız taşınsam daha mantikli

Oo çok zaman geçmiş üzerinden ve uzaklaşacağına daha da yakınlaşmış. Sizi korkutmak istemem fakat hiç ummadığınız insanlar öyle baş belası çıkabiliyorlar ki, asla güvenmeyin şunu yapmaz bunu yapmaz diye. Taşınıp izinizi kaybettirin, ayrıca bişiy daha ekliyim, o bir kere gelmemiştir oralara, sizi gizlice kimbilir kaç kez takip etmiştir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…