Ay istemeden güldüm özğr dilerim ama o nasıl bi kafadır yaYıllar önce eski sevgilim beni ve diğer bütün sevgilileriyle çekildiği resimleri kolaj yapıp paylaşmıştı .yazıda yazmıştı altına ben bu o kadar kötü saydirdim ki kaldırmak zorunda kaldi.uslubunuzu bozabilirsiniz
hayvan herifYıllar önce eski sevgilim beni ve diğer bütün sevgilileriyle çekildiği resimleri kolaj yapıp paylaşmıştı .yazıda yazmıştı altına ben bu o kadar kötü saydirdim ki kaldırmak zorunda kaldi.uslubunuzu bozabilirsiniz
''Bi yavaştan gitsen..'' bu ne kadar çirkin bi üsluptur böyle!!4 ay önce bitmiş ilişkin yeni biriyle görüşüyosun bu kişiyle nişan fotoğrafını eski sevgilin görürse de kahrolursa diye düşünüyorsun... Biraz aceleci misin acaba? Bi yavaştan gitsen.. Belki bu sana daha yardımcı olur
çok teşekkür ederim evet bu fikriniz bence de çok mantıklıDayım-amcam-abim artık hangisi varsa "senin profilin karşısına çıkmış bana böyle bi fotoyu nasıl paylaşıyorsunuz diye kızdılar bende ayrıldığımızı söyledim. Lütfen o fotoyu kaldır hatta fotolarımızı sil benim iznim olmadan benim fotolarımı kullanman bir suç zaten. Ben bunları amcalarıma belirttiğimde gidip şikayet edelim savcılığa dediler ama ben öncesinde seninle konuşmayı tercih ettim beni çok baskılıyorlar eğer dediğimi yapmazsan onların dediğini yapmak durumunda kalıcam."
Bunu yaz sadece
Hayatında biri olduğunu falan da söyleme iyice başına sararsın
İlerde söz nişan olayları olacağında onun profilini engellersin göremez
Şu an hayatındaki adamla da ileride ayrılma ihtimali var. Nişanlısı değil kocası değil, neden kendini böyle bir pozisyona düşürsün ki? Fotoğraf ondan önce çekilmiş alakasız bi insanı olaya dahil etme ihtiyacı neden?Hayatınızdaki insana durumu anlatarak başlayın sonra birlikte karar verin ne yapacağınıza.
Şu an hayatındaki adamla da ileride ayrılma ihtimali var. Nişanlısı değil kocası değil, neden kendini böyle bir pozisyona düşürsün ki? Fotoğraf ondan önce çekilmiş alakasız bi insanı olaya dahil etme ihtiyacı neden?
adar geç öğrenirse o kadar kar diye düşünüyorum. çünkü gün geçtikçe yarası iyileşiyordur diye umuyorum.
Aynı zamanda eski sevgilimin, hayatımda ki insanı sosyal medyaya koyacağım nişan fotoğrafımdan görüp kahrolmasını da istemem. kafam darmadağın, canım çok sıkkın ve ne yapacağımı kestiremiyorum, yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum. sizce nasıl kaldırtabilirim o fotoğrafı? ona hayatımda yeni biri olduğunu söylemeli miyim? nasıl bi yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?