Eski sevgilim de kalan param...

Aynen hislerim bunlar,ağzıniza sağlık.

Ne munasebet neden istenmeyecekmis? Ben olsam cocugumu 700 tl lik daha fazla oyuncak kiyafet etkinlik vs. yapar fazladan sevindiririm. Hic ihtiyaci yok derseniz ogretmensiniz, sinifinizda hic mi durumu olmayan ogrenci olmuyor. Madem gozden cikardiniz o parayi alip ihtiyaci olana verin bari bir ise yarasin. Hastane masrafi vs. olsa neyse de telefon hayat memat meselesi bir ihtiyac degildir.

En sevmediğim erkek tipi..valla arkadaş , erkek adam böyle şeyleri kabul etmemeli ,ucuz da olsa parası olana kadar idareten bi telefon bulabilirdi.kadının sunduğu maddiyati yüksek şeyleri kabul eden erkek bana çok itici geliyor..adam zaten bu telefonu kabul ederek karakterini göstermiş.bence bi mesaj atın direk isteyin.parayı sokaktan toplamiyorsunuz...

şu para konusunda insanların kulaklarının üstüne yatmasına sinir oluyorum. madem bir borç aldın bir de erkeksin hani çok övünüyorlar ya erkek olmakla, öde paşa paşa.
belki senin ihtiyacın var ya da yok ... neden kalsın ki onda.
neyse sen istemişsin, sert çıkmışsın filan, daha da ödemiyorsa Allah'a havale ederdim.
Annem de oğlu gibi sevdiği güvendiği bi çocuk vardı 1000 tl verdi ona anası babası yok vs diye. çocuğu karısı vardı borçları da vardı bildiğimiz kadarıyla.
o da aldı parayı bi daha toz oldu...
güvenene yazık....

ben olsam doğumgününde telefon sana sadakam olsun diye yazar mesaj atardım

Kendisi bana gore maddi durumu daha yetersiz bir insandı ama buna rağmen bana fedakarlıklar yapti istemesem de. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemedi belki kendince. Hoş, "kaz" diye nitendirilebilecek pahalı bir telefon da değil ortadaki.

Çok haklisin arkadaşım. Evliligimden bir ton borcla çıktım. Maddi olarak sıfır olmak bile hayaldi,resmen dipteydim. O durumdan ciktim,hayatım yerli yerinde. Bu beni çok da yaralamaz ama bu adam bayağı bayağı "adam" gibi bir şeydi. Yani benziyordu adama...

ablacım tekrar bu konu gündeme gelirse şu cümleyi kullanın erkek adam a ağır gelir ki haketmiş ağır söz duymayı ..
' ya benim için 700 tl çok önemli bir para değil başımın gözümün çoluğumun cocuğumun sadakası olsun kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkek için iyi bir para al hayrını gör'
geçmişi arkanızda bırakın . İyi geceler..

Zaten siz ayrilmissiniz
Adam ayrilsa tlfnu aldrp ertesi gün kullanıldım mı diye düşünebilirsiniz ama kullanldgnzi düşünmeniz bna mantıksız geldi
Oda size elbiseler hediye vs almış alt tarafı 700 tl

Başının gözünün sadakası olsun.

Eğer telefonun faturası sizin üzerinize ise çalıntı olarak bildirin kapatılsın. Zaten cep telefonları artık takip edilebiliyor niyeti bozarsanız o adamı polis bulur hırsızlıktan sabıka kaydı da doğum günü hediyesi olur.

Telefon nasıl kapatılır ki? Şikayet edersem kapatılır mi cidden? Bakın,bu da bir seçenek olabilir cirkinlesecek olursa.

Telefon nasıl kapatılır ki? Şikayet edersem kapatılır mi cidden? Bakın,bu da bir seçenek olabilir cirkinlesecek olursa.
Google'da kayıp çalıntı telefon ihbarı diye aratın çıkar. Sanırım emniyete bildirmek gerekiyor. Telefonun size ait olduğunu kanıtlarsanız kullanıma kapatılıp yeri tespit ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…