- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Hakikisarisin
-
Çok haklisin arkadaşım. Evliligimden bir ton borcla çıktım. Maddi olarak sıfır olmak bile hayaldi,resmen dipteydim. O durumdan ciktim,hayatım yerli yerinde. Bu beni çok da yaralamaz ama bu adam bayağı bayağı "adam" gibi bir şeydi. Yani benziyordu adama...
Hanimefendi hemen yargılamayın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzeltmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.Konu başlığındaki de'yi neden ayırdınız? Bir de öğretmenmişsiniz. Diplomanızı nereden aldınız?
Bakin bu yorumda da düzeltmiş. Türkçeye karşı hassas davrandiginiz için tebrikler.Hanimefendi hemen yargılamanın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzelmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.
Şöyle oldu: Arkadaştan bir an evvel kurtulmam ve tayin istemem gerekiyordu. Çıldırma noktasındadım ve kendisi raporlu bir hastaydı. Bu sebepten, anlaşmalı olarak ve birçok isteğine boyun eğerek bosandim. "Yeter ki bıraksın" mantığıyla arabamdan vazgectim,değerli birçok şeyi almasına izin verdim ve mesela onun goturdugu arabanın bile kredisini bizzat kendim odedim. Sonra kendime yeni bir araba ve eşyalar almak zorunda kaldım. Eğer çekişmeli boşanmaya gücüm ve vaktim olsaydı kazançlı çıkabilirdim ama bir ton borçla yakayı sıyırıp ustune annemle birlikte kurban kestik. Tayinim de hemen çıktı çok güzel bir okula.kusura bakmayın ama merak ettim evlilikten nasıl borçla çıktınız , yani genelde boşanacak olanlara afedersiniz "donuna kadar al" denir. tazminattı , nafakaydı derken bayanlar daha karlı çıkmıyor mu boşanmadan ?
Kusura bakmayın o zaman. Eğitimli insanların yanlış yazmasına tahammül edemiyorum. Benim telefon da otomatik düzeltmelerle çok uğraştırıyor.Hanimefendi hemen yargılamayın bence. Yazım kurallarına sizin kadar dikkat ederim. Tek sıkıntı yazdıktan sonra telefon otomatik olarak düzeltmiş mi,kontrol etmemem oldu. Bununla ilgili açıklama da yaptim. Telefon otomatik düzeltme yapmış. Hoşça kalın.
Estağfurullah. Ben de bu konuda hassasım ancak ummadigim bir anda bir bakıyorum, sozluk otomatik olarak düzeltmiş. Tesekkur ediyorum.Kusura bakmayın o zaman. Eğitimli insanların yanlış yazmasına tahammül edemiyorum. Benim telefon da otomatik düzeltmelerle çok uğraştırıyor.
İma edilerek istenen bir şeydi. Parasini kesinlikle odeyecegim,diyordu.Ben de almasam kendimi kötü hissedecektim belki. Çünkü elinden geldiğince mutlu etmeye çalıştı beni. Gerci sonlara doğru biraz degisik gelmeye başlamıştı ama... Kendi kendine hesap numarası istiyor,sonra para gonderilmiyor. Yok, hesap no yanlış,yok beceremedim vs... Bu tekrarlandi iki uc kez.Bunları yapmasa zaten killanmayacaktim. :)Bu telefon mevzusu sizden talep edilen bir şey miydi? Borç kisvesi altında! Yoksa alıp hedıye ettiniz ısrarla taksıtlerı gerı oderım dıye bı tablo mu oluştu.. Bırıncısı gıbıyse ısteyın..Ikıncı mevzuysa zaten gözden cıkmıs bı para bosverın gıtsın..
Valla bravo,adam "gibi" biriymiş.Ben ayrıldıktan 3 gün sonra onda olan 200 lirayı mesajla istedim . Ve benim olmadığım bit saatte işyerime bırakmasını istedim . Bıraktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?