Eski sevgilim döndü amacı ne anlamıyorum

adam dolanıp geliyo istediğini bulamıyo seni yerinde bulacağını biliyo cidden bu güveni nasıl veriyosun ya kendine hiç mi saygın yok
Ayrılırken sert yaptım çok taviz vermiştim onu sevdiğimi biliyor buna guvenerekten sanırım boyle yapiyor en azindan pismansa ozur dilemesini seviyorsa sevdigini belli etmesini falan beklerdim eskisi gibi degil rol yapiyormus demekki yada ben saftim anlamadim ona nasıl bağlandım bilmiyorum .o yokken daha mutluydum hislerim bile yoktu sanki. Şimdi kafa karışıklarıyla yine başbaşa kaldım ☹ silip atamiyorumda sanki birşey cekiyor gibi anlamadim

adam rol bile yapmamış cidden o kadar emin ki aciz olduğundan. tamamen yakman lazım o köprüleri her defasında konu açar durursun burada

Canımcım zamana falan bırakma, zamanla olgunlaşan tek şey armuttur. Hiç bir insan zamanla değişmez, nasıl geldiyse öyle gider. Evine çağırmış işte daha nasıl istesin. Kaç kurtar kendini, bak karşına neler çıkacak. Sonra kaybettiğin bu zamana çok üzülürsün.
Birkac defa çağırdı zorladı gitmedim zaten amacı belliydi farkındaydım ona rağmen kopamadım ondan sanki birşeyler cekiyor beni ona. Nasıl bağlandım bilmiyorum

Adam niyetini açıkça söylemiş sana ,Anı yaşayalım , Zaten bir ay ayrılmış bırakmış seni ,yeni ilişkilere yelken açmıştır büyük ihtimalle veya senden daha cazip biri vardı o an için biraz onunla anı yaşadı, o kişiyle anları bitti senin zaafını huyunu bildiği için sana geldi sende atladın hemen ,şimdi güvenmiyorum ona falan diyorsun ,elle tutulur yanımı varki adamın her yerden fiyasko ,ya onun istediği zamanlarda beraber anı yaşayacaksın takmayacaksın ,ya da azıcık gururlu olacak ,kendini böyle bir parazite kullandırmayacaksın bu kadar basit ,
Işte bende başka kızdan şüphelenmiştim o yok diyordu herdefasinda sert yaptım ilişkiyi bitirdik pişman olur belki düzelir dedim yok flörtlesiyor gibiyiz aynı ne olduğumuz belli degil tekrar konuşsam mi

Birkac defa çağırdı zorladı gitmedim zaten amacı belliydi farkındaydım ona rağmen kopamadım ondan sanki birşeyler cekiyor beni ona. Nasıl bağlandım bilmiyorum

Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısını 7 sene boyunca, tam tamına 7 sene, yaşadım. Her şey kafada bitiyor. Bİr seferde sil her yerden ve bitir olayı. Emin ol o kadar basit ki, söylemesi kolay olduğu kadar yapması da kolay ;)

Işte bende başka kızdan şüphelenmiştim o yok diyordu herdefasinda sert yaptım ilişkiyi bitirdik pişman olur belki düzelir dedim yok flörtlesiyor gibiyiz aynı ne olduğumuz belli degil tekrar konuşsam mi
Hala flörtleşiyorsun öylemi ,valla seninki takıntı olmuş ,aşk falan değil, neyi konuşacaksın böyle biriyle gurur diye bir şey var ,kendini bu pozisyona sokup yazık ediyorsun .dedim ya anı yaşamak istiyorsan devam et fazla sorgulama o zaman ,kabul et ,her şeyini, her yaptığına, düşüncesine ,eyvallah de sızlanıp durma o zaman ,kusura bakmada sen böyle oldukça daha çok kullanılırsın

Belirsizlik yaşatmıştı ilgisiz soğuktu psikolojim bozuk diyordu. Sıkıldım senden dedi 2 ay ara verdik düzelmedi hala öyleydi neyiz diyorum bilmiyorum diyor zamana birakalim dedi bende istemedim neyse 1 ay ayrı kaldık. mesaj attı . Ama değişen birşey yok soğuk ilgisiz değil ama sanki bana karşı ciddi değil benden özür dilemesini beklerdim bende ağırlığımı koyamadım tabi hemen atladım . Anı yasayalim diyor ama ben onun beni sevdigine inanmiyorum bu yasananlardan sonra ona guvenemiyorum sanki flörtlesiyor gibiyiz sizce ne yapayım ya zamanami birakayim
Sen zamana bırak o da arada bi seni bıraksın bıraksın gitsin...senden iyisini bulamayınca geri gelsin sonra belki şimdi bulurum diye yine gitsin söyle bi dolansın gelsin......bulursa da zaten soğukmuş ilgisiz sorumsuz yokluğuyla varlığının hiç bi farkı olmayacağı için sorun da olmaz.....niye kendinize bunu yaparsınız anlam veremiyorum

Hala flörtleşiyorsun öylemi ,valla seninki takıntı olmuş ,aşk falan değil, neyi konuşacaksın böyle biriyle gurur diye bir şey var ,kendini bu pozisyona sokup yazık ediyorsun .dedim ya anı yaşamak istiyorsan devam et fazla sorgulama o zaman ,kabul et ,her şeyini, her yaptığına, düşüncesine ,eyvallah de sızlanıp durma o zaman ,kusura bakmada sen böyle oldukça daha çok kullanılırsın
Kullanılmak değilde zaten istediğini yapmiyorumki sorun ondan kopamamak bağlanmışım takıntı mı bilmiyorum konuşuyoruz öyle

Sen zamana bırak o da arada bi seni bıraksın bıraksın gitsin...senden iyisini bulamayınca geri gelsin sonra belki şimdi bulurum diye yine gitsin söyle bi dolansın gelsin......bulursa da zaten soğukmuş ilgisiz sorumsuz yokluğuyla varlığının hiç bi farkı olmayacağı için sorun da olmaz.....niye kendinize bunu yaparsınız anlam veremiyorum
Yok sürekli ayrılmadık ya bu ara böyleydi kendini iyi hissetmiyormus sogudum demişti iste ondan sonra böyle oldu sanırım istediği şey olmayınca bu yola başvurdu

Cinsellik yok aramizda
Cinsellik yoktur şimdi de yolunu yapıyor belki de.Ileride olmayacağı anlamına gelmez bu durum.
Bir de kullanmak demek sadece cinsel anlamda düşünmeyin.
Duygusal olarak kullanıyor olabilir hayatındaki bi boşluğu dolduruyor olabilir vs.

Ama cidden çok aşağılayıcı bir durum yaşadığınız kendinize bunu yapmayın yani yazık.

Bende salaklık safım kandım iste demekki hiç sevmemiş bana o gözle bakmış ama cinsellik yok aramızda hiç niye döndü o zaman
Mantığı iyi çalışmayan birinin hareketlerini yorumlama çabanıza yazık.
Belki cinsellik yaşarım diye düşünüyordur kim bilir, değer verdiğin için elinin altındayken deneyecektir bir ara.
Belki yalnız görünmekten hoşlanmıyordur elinin altında birinin olması EGO’suna iyi geliyordur.
Sen buna yol ver gitsin, nelki kıymete binersin ulaşılmaz olunca ters davranınca

Sizden sıkılmasa ayrılmazdı, pişman olsa ciddi bir şekilde özür diler ve emek harcardı. Ben ayrılıp barışmanın mümkün olduğuna inanıyorum ancak sadece emek harcanırsa. Ben ağırdan almadım demişsiniz, hemen atlamasaydınız düzelmeyecekti bir şey, büyük ihtimal peki der geçerdi. Sizi elde etmek gibi bir hırsı da yok. Herşey cinsellik değil, sevildiği günleri özlemiştir. Flörtleşiyormuşsunuz, yalnız hisseymiyordur. Ama sizi eskisi gibi sevmediği içinde ciddi olmuyor. Büyük olasılıkla bir gün birini bulunca sizinle konuşmayı kesecektir.

Sizi bıraktı biraz gezdi tozdu çevresine baktı eğlendi.Sonra sıkıldı umduğunu bulamadı tekrar size döndü.Olan sadece bu.Gerçek anlamda pişman olup dönen erkek kapınızda yatar sabahlara kadar da yalvarır eşşeklik ettim beni affet diye.Gerçi siz buna fırsat bırakmayıp atlamışsınız.Anı yaşayalım demek takılalım yaa dur bakalım neler oluyor demektir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X