- Konu Sahibi mavibalon260988
-
Yok küfür olmaz sakın daha kötü olur siz bırakın o kendi derdine yansın çok da zıvanadan çıkarsa doğru savcılığa bunlar başka dilden anlamaz hem oyala sekiz sene gidince peşine düşsün töbe töbeevet biraz çıtlattım ama bu kadar çok olduğunu bilse arayıp küfür ederdi ...
psikolojisi bozuk biri günü güne tutmuyor. hatta kaç yıl evvel ben bundan ayrılmıştım yine.. maksuz yalan atmıştım ne yapacak diye. beni istemeye geldiler babam verdi dedim hüngür hüngür ağlardı telefonda.. sonra nişan yüzükleri bakmaya gidiyoruz demiştim ve bu fenalaşmaya başladı güya hastanelik olmuş hastanedeymiş,... böbrek taşı dökmeye başlamış vs vs.. balkondan kendimi atarım aşağıya diyordu.. ama ben sonra şaka yaptığımı söyledim sonra gene eski haline geri dönmüştü.. o zamanlar 2-3 yıllık birlikteliğmiz vardı..Ben de evlenirken bana aşık olan kuzenimden çok korkmuştum. Çok şükür bişey olmadı,hatta düğünüzümde o da vardı.
Eski sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz,delilik yapacak size zarar verebilecek biriyse savcılığa başvurun.
** Şimdi gördüm,galiba kendine zarar vermesinden korkuyorsunuz.Madem o kadar kara sevdalı,sizden ayrılınca o kadar süre nasıl dayandı? Çok düşünmeyin bence.Herkes yoluna baksın
önceki numaramı biliyordu sürekli her gün arıyordu beni açmazdım hatta bu erkek arkadaşım ile buluşacağım günler engel atıyordum. spam numaralara eklliyordum ama 15 gün önce hattımı değiştirdim annemi aradı bir kaç kez. bi de mail atıyor buraya çıktı geldi falan derken... ama bende sizin gibi düşünüyorum 7-8 yıl bekletmez seven insan
yine şaka yapıyorsun sanmasın ?psikolojisi bozuk biri günü güne tutmuyor. hatta kaç yıl evvel ben bundan ayrılmıştım yine.. maksuz yalan atmıştım ne yapacak diye. beni istemeye geldiler babam verdi dedim hüngür hüngür ağlardı telefonda.. sonra nişan yüzükleri bakmaya gidiyoruz demiştim ve bu fenalaşmaya başladı güya hastanelik olmuş hastanedeymiş,... böbrek taşı dökmeye başlamış vs vs.. balkondan kendimi atarım aşağıya diyordu.. ama ben sonra şaka yaptığımı söyledim sonra gene eski haline geri dönmüştü.. o zamanlar 2-3 yıllık birlikteliğmiz vardı..
7-8 yıllık ilişkim vardı. evlenmekten kaçıyordu. şu an 34 yaşında kendisi)
yıllarca bekledim evlenmeye ikna olur diye ama artık inanın çok yorulldum. ve yaşım 26-27 oldu ve çevremde herkes evlendi ben 7-8 yıldır bu insanı bekliyorum ve artık yoruldğumu farkettim ve yaklaşık 6 ay evvel bitirdim. bitirdikten kısa bir süre sonra biriyle tanıştım ve içime sinen biriydi ve yeni bir ayrılık yaşamış olmama rağmen o kişiyi tanımaya karar verdim görüşmeye karar verdim ve her şey o kadar hızlı ilerledi ki şu an o ayrıldığım kişi hiç aklıma gelmiyor sadece 7-8 yılımı ona harcadığım için kendime kızıyorum. hattımı değiştirdim ve facebooktan engel attım. bana mail yoluyla ulaştı bir süre ve gerçekten biriyle beraber olduğumu görünce sanırım aklı başına gelmiş ama biraz geç kaldı. acıklı şeyler yazıp duruyor. eski fotoğraflarımızı yollamış. bir sürü şey yazmış. evlendiğin gün çıldırabilirim diyor. yanıma geldi kapımıza dayandı kovdum. acaba düğüne yakın bir delilik yapabilir mi sizce???
psikolojisi bozuk biri günü güne tutmuyor. hatta kaç yıl evvel ben bundan ayrılmıştım yine.. maksuz yalan atmıştım ne yapacak diye. beni istemeye geldiler babam verdi dedim hüngür hüngür ağlardı telefonda.. sonra nişan yüzükleri bakmaya gidiyoruz demiştim ve bu fenalaşmaya başladı güya hastanelik olmuş hastanedeymiş,... böbrek taşı dökmeye başlamış vs vs.. balkondan kendimi atarım aşağıya diyordu.. ama ben sonra şaka yaptığımı söyledim sonra gene eski haline geri dönmüştü.. o zamanlar 2-3 yıllık birlikteliğmiz vardı..
biz eski sevglimle aynı zamanda nişanlanıp ayrılmıştık. nişanlanıp ayrıldığımı biliyor ama bu kadar kısa süre önce ayrıldığımı bilmiyor. zaten onunla son zamanlarda ölmüş bir sevgili gibiydik zaten 1-2 yıldır nişandan ayrıldığımızdan beri pek sevgigli gibi değildik. ona 1 yıl oldu biteli dedimboşver hayatına devam et sen
yeni sevgiline bunları dedin mi onun haberi varmı hani rahatsız ediyor anlamında degilde
uzun süren ilişkim oldu gibilerden
Dikkat et derim, hersey yapabilir gözünü kararttiysa. Su an evlenecegin kisi kac yasinda acaba?
yaş bitti şimdide burçlara mı sandın:)Allah askina burcu ne bu psikopatin?
akrepAllah askina burcu ne bu psikopatin?
nikaha hamile bi kadın yollayıp itirazım var demesi gibi mi mesela ne gibi bise
haklısın cnm çooooooooooooooooooooooookkaçan balık büyük olur derler o kadar seviyodu ise evlenseydi bu zamana kadar canım, aaa köşe kırlenti misin sen
numaramı değiştirince anladı şaka yapmadığımıyine şaka yapıyorsun sanmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?