Eski sevgilim düğünümde bir delilik yapabilir mi sizce?

evet biraz çıtlattım ama bu kadar çok olduğunu bilse arayıp küfür ederdi ...
Yok küfür olmaz sakın daha kötü olur siz bırakın o kendi derdine yansın çok da zıvanadan çıkarsa doğru savcılığa bunlar başka dilden anlamaz hem oyala sekiz sene gidince peşine düşsün töbe töbe

Sanmam birşey yapamaz şuanda caydırmaya çalışıyor seni kanma...Ama şuandaki erkek arkadaşınla durumu paylaş derim...Benim eski eşimde kapılarıma geliyor hala bir ümidi var ama hayatıma biri girerse vazgeçer diye düşünüyorum

psikolojisi bozuk biri günü güne tutmuyor. hatta kaç yıl evvel ben bundan ayrılmıştım yine.. maksuz yalan atmıştım ne yapacak diye. beni istemeye geldiler babam verdi dedim hüngür hüngür ağlardı telefonda.. sonra nişan yüzükleri bakmaya gidiyoruz demiştim ve bu fenalaşmaya başladı güya hastanelik olmuş hastanedeymiş,... böbrek taşı dökmeye başlamış vs vs.. balkondan kendimi atarım aşağıya diyordu.. ama ben sonra şaka yaptığımı söyledim sonra gene eski haline geri dönmüştü.. o zamanlar 2-3 yıllık birlikteliğmiz vardı..

boşver hayatına devam et sen

yeni sevgiline bunları dedin mi onun haberi varmı hani rahatsız ediyor anlamında degilde

uzun süren ilişkim oldu gibilerden

yine şaka yapıyorsun sanmasın ?

Dikkat et derim, hersey yapabilir gözünü kararttiysa. Su an evlenecegin kisi kac yasinda acaba?

Allah askina burcu ne bu psikopatin?

boşver hayatına devam et sen

yeni sevgiline bunları dedin mi onun haberi varmı hani rahatsız ediyor anlamında degilde

uzun süren ilişkim oldu gibilerden
biz eski sevglimle aynı zamanda nişanlanıp ayrılmıştık. nişanlanıp ayrıldığımı biliyor ama bu kadar kısa süre önce ayrıldığımı bilmiyor. zaten onunla son zamanlarda ölmüş bir sevgili gibiydik zaten 1-2 yıldır nişandan ayrıldığımızdan beri pek sevgigli gibi değildik. ona 1 yıl oldu biteli dedim içinde şüphe kalmasın diye yoksa erkekler çok şüpheci oluyor. ama rahatsız ettiğini çok az bahsettim bir arkadaş ile haber yollamış dedim sadece böyle kapıya geldiğini bilmiyior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…