Eski sevgilim düğünümde bir delilik yapabilir mi sizce?

7-8 yıllık ilişkim vardı. evlenmekten kaçıyordu. şu an 34 yaşında kendisi)
yıllarca bekledim evlenmeye ikna olur diye ama artık inanın çok yorulldum. ve yaşım 26-27 oldu ve çevremde herkes evlendi ben 7-8 yıldır bu insanı bekliyorum ve artık yoruldğumu farkettim ve yaklaşık 6 ay evvel bitirdim. bitirdikten kısa bir süre sonra biriyle tanıştım ve içime sinen biriydi ve yeni bir ayrılık yaşamış olmama rağmen o kişiyi tanımaya karar verdim görüşmeye karar verdim ve her şey o kadar hızlı ilerledi ki şu an o ayrıldığım kişi hiç aklıma gelmiyor sadece 7-8 yılımı ona harcadığım için kendime kızıyorum. hattımı değiştirdim ve facebooktan engel attım. bana mail yoluyla ulaştı bir süre ve gerçekten biriyle beraber olduğumu görünce sanırım aklı başına gelmiş ama biraz geç kaldı. acıklı şeyler yazıp duruyor. eski fotoğraflarımızı yollamış. bir sürü şey yazmış. evlendiğin gün çıldırabilirim diyor. yanıma geldi kapımıza dayandı kovdum. acaba düğüne yakın bir delilik yapabilir mi sizce???

Bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılıyor demek ki.

Yapabilir ama ona göre önleminizi alır, içeri sokmazsınız.

Ben delilik yapacağını sanmıyorum aslında. Ciddi olduğunu daha doğrusu. Evlenecek insan 7-8 yılda hallederdi bu işi.

Kabullenme sürecine girecektir nasıl olsa.

Eskide kalmış, geçmiş bitmiş, boşverin. Blöf yapıyordur. Kendine zarar verirse de versin, size ne? Boşverin. Yuva kurmak herkesin hakkı, x'le olmuyorsa y ile kurarsın o yuvayı. Sizin umrunuzda değilse boşverin, üzerinde düşünmeye değmez.

Ben de 6,5 yillik iliskimi bitirip 3 ay sonra simdiki nisanlimla tanistim.4 yildir da beraberiz. Eski sevgilim gecen seneye kadar hala maillee atiyordu. Birine bike cevap vermedim. En son ben yaza evlenicem bi umut varsa soyle minvalinde uzun bir mail atti. Ona da cevap vermedim. Evlendi de kurtuldum. Hiiic cevap vermeyin. O kadar merakliniz olsa ayrilir ayrilmaz akli basina gelirdi bu kadar beklemezdi.

bencede hiç cevap vermeyin rahatsız ederse savcılığa başvuracağınızı söyleyin mail adresinizi değiştirin...

Verirse de versin, bize ne , size ne, sallayin derim.:63:

Yalniz icim acaip sogudu su anda , bilemezsiniz. Herife dunya degerlisi olmaidigini gostermissiniz, canima degsin, oh olsun. :KK62:

Darisi benim basima kizlar, insallah evlenirsem gelinlikli fotolarimi her yere koyucam, benim ex-okuz de kafasini duvarlara vuracak.:KK70::KK70::KK70:

Verirse de versin, bize ne , size ne, sallayin derim.:63:

Yalniz icim acaip sogudu su anda , bilemezsiniz. Herife dunya degerlisi olmaidigini gostermissiniz, canima degsin, oh olsun. :KK62:

Darisi benim basima kizlar, insallah evlenirsem gelinlikli fotolarimi her yere koyucam, benim ex-okuz de kafasini duvarlara vuracak.:KK70::KK70::KK70:
Ayy bunu isteyen bi tek ben değilmişim :( Darısı benim başıma bende çok istiyorum gururm çok kırıldı

O degilde ben baska bi konuya deginicem.
Eminmisniz su anki nisanliniza olan sevgimizden?
6 ay normal bi cift icin bile cok kisa. Hemem evlilik karari alinirmiki boyle.
Bide sizin icinizde yara olan bi eski sevgili mevzunuz var 6-7 sene suren.
Nisanli oldugunz kisinin basini yakmayinda

Benim hiç bir ilişkim olmadığı halde
başıma bela biri vardı
ben de aynı korkuları yaşadım
psikopattı çünkü
hiç bir şey olmadı
dua et bence insan tedirgin olmuyor değil

Back
X