- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Belki profilinde gezerken yanlışlıkla eklemiştir.. İnşallah öyledir..Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
ne manyaklar var 5 sene hiç bir alakan olmayan adamın ne derdi olabilir inan kestiremedimSizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
kendi bilgilerinde eşiyle evli olduğu yazıyosa öyle bulabilir ama zaten tanıyolarmış birbirleriniBu eski sevgililer eslerinizin adini soyadini falan nerden nasil buluyor anlamis degilim.. Hadi ad soyad buldu da onlarca kisi vardir ayni ad soyaddan nerden kesin bu diye emin olup ekliyor?
Merakından eklemiştirSizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
Facebook da lüzümsuz detay paylaşmak işte...ad soyad koyuluyor, foto ekleniyor, bu da yetmezmiş gibi senin arkadaş listeni de herkes görebiliyor...öyle olmasa nereden bilecekti eşi kim.Bu eski sevgililer eslerinizin adini soyadini falan nerden nasil buluyor anlamis degilim.. Hadi ad soyad buldu da onlarca kisi vardir ayni ad soyaddan nerden kesin bu diye emin olup ekliyor?
Eski sevgilinle esinin ortak bir yani var ikisi de senden hoslanmis. Merakindan eklemis olabilir.Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
canim bence esin hic muhatap olmasin facebook olayinida sirf sizin huzurunuzu bozmak icin yapmistir 5 yil sonra birseyleri hazmadememis heralde senin ondan bagimsiz ayri bir hayat kurman mutlu olman bu egoist adami kizdirmis.Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?