Eski Sevgilim, Eşimi Facebooktan Ekledi. Sizce neden?

Belki profilinde gezerken yanlışlıkla eklemiştir.. İnşallah öyledir..

ne manyaklar var 5 sene hiç bir alakan olmayan adamın ne derdi olabilir inan kestiremedim

sorunlu olması dışında

Eski sevgilinin esini eklemesi sacma
Esinin ,arkadaslik istegini kabul etmesi sacma
Sonradan engellemesi de sacma
Komple sacmalik , cocuksu hareketler
Ne hesaplasmasi? İnsanlar ne garip

Profiline bakarken yanlışlıkla eklemiş olabilir ya da huzursuz etmek için.Engellediğiniz iyi olmuş

Bu eski sevgililer eslerinizin adini soyadini falan nerden nasil buluyor anlamis degilim.. Hadi ad soyad buldu da onlarca kisi vardir ayni ad soyaddan nerden kesin bu diye emin olup ekliyor?
kendi bilgilerinde eşiyle evli olduğu yazıyosa öyle bulabilir ama zaten tanıyolarmış birbirlerini

Sevgiliniz alkol kullanır mıydı? Belki biraz alkollü olduğu bir anda gaza gelip eklemiştir.

samimi bir hareket olmadığı kesin belki de eşinizin engelleyeceğini ama sizin "hayırdır ne alaka" diyerek kendisi ile iletişim kuracağınızı falan düşünmüş olabilir. Sizde hiç kaale almamakla en iyisini yapmışsınız size ulaşmak için başka yollar da deneye bilir ortak arkadaşlar, tanıdıklar vasıtasıyla temkinli olmanızı tavsiye ederim...

Merakından eklemiştir

Bu eski sevgililer eslerinizin adini soyadini falan nerden nasil buluyor anlamis degilim.. Hadi ad soyad buldu da onlarca kisi vardir ayni ad soyaddan nerden kesin bu diye emin olup ekliyor?
Facebook da lüzümsuz detay paylaşmak işte...ad soyad koyuluyor, foto ekleniyor, bu da yetmezmiş gibi senin arkadaş listeni de herkes görebiliyor...öyle olmasa nereden bilecekti eşi kim.

Benim en sinir olduğum şey çocuklarını ifşa edenler...boy boy resimler, isimler, nerede okuduğu falan...Rabbim sen koru cümlesinin evladını; ama okulun kapısına ben amcanım diye gitse, çocuğa isimle hitap etmeyi bırak, dayısından kuzenine sülalesinin adını sayabilir yabancı insanlar.

Lütfen çocuklarınızı bu kadar göz önünde sergilemeyin!! ( kendimi tutamadım yine , yeri gelmiş sayılırken)

Son düzenleme:
İyi ki eşine önceden bahsetmişsin.Yoksa içine hiç olmadık kurt düşerdi.Dengesizin teki demekki ex sevgiliniz ,cesareti de takdir edilecek cinsten ülkemizde bu sebeplerle neler neler oluyor.

Tanımıyordur düşüncesiyle eklemiştir eşinizi. Böylece fotoğraflara vs bakacaktır belki de. Yolsa mesaj atardı ya da iletişime geçmek de istemiş olabilir, sonuçta yeni evlisiniz. Bu zamanı beklemiş olabilir can acısı varsa.

Allah uzak etsin, bence konusunu hiç açmayın.

Bune cüret , yada Esinin bildigini bilmiyordu
Zaten tanimiyor ekliyim felan diyemi düsündü acaba ..

Eski sevgilinle esinin ortak bir yani var ikisi de senden hoslanmis. Merakindan eklemis olabilir.
Esinde kabul etmesin.

Pis herif.. facebook erkeği boyleleri. . Oradan atarli giderli laf sokacak yada belki foto çalıp ayıp sitelere atacakti. . Bazı zavallilar lafta ar namus oter, ama başkalarınınkinde gözü olduğundan böyle adilik yollarına baş vurur. Inşallah bela olmaz, huzurunuzu bozmaz.

Yok eşin niye kabul etti ki anlamadım !! ne alaka ?

Kendisi huzursuzdur, sizi de huzursuz etmek istemiştir. Umursamayın.

Ay çok ilginç ya, merak etmiş heralde seni. Eşi beni bilmiyodur diye düşünüp ekledi bence. Eski sevgilinle evliliğin eşiğinden falan mı dönmüştünüz

canim bence esin hic muhatap olmasin facebook olayinida sirf sizin huzurunuzu bozmak icin yapmistir 5 yil sonra birseyleri hazmadememis heralde senin ondan bagimsiz ayri bir hayat kurman mutlu olman bu egoist adami kizdirmis.

ya ben anlamiyorum bu facebook olayinda eklemeyi o karsidaki kisi eklese bile diger onaylanmadiktan sonra o ekleme olayi olmuya yani ben hic tanimadigim insanlari ekleme hadda bir cogunu engellerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…