Suç bastırma yapmış niye barıştın ki hemBu soruyu sorma sebebim kendimi suçlu hissediyorum kim haklı bilmiyorum. Eski sevgilimle 4 ay sonradan konuşmaya başladık, ve evde tek olduğum için davet ettim. Geldi 2-3 saat sonra her şey iyi giderken bir konu açıldı. Bu ayrılık sürecinde onun bir paylaşımını gördüğümü söyledim (kızla fotoğraf) kim yolladı sana dedi. (Onda ekli değilim) açıkçası fake hesaptan bakmıştım. Kimin olduğunun önemi yok dedim. Bu sinir krizi geçirdi kapıları çarptı telefonumu elimden alıp sildi resmi. Güya eski iş arkadaşlarımla görüşmüyordun dedi. Kim yolladıysa bulucam dedi. Sana güvenmiyorum güya onlarla görüşmüyordun deyip kalktı gitti. Ertesi gün ise madem resim var bana niye söylüyorsun güzel günün içine ettin deyip beni engelledi. Ben burda bu kadar abartı bir şey görmüyorum. Kızla da arasında ki her şey bitti bu arada birbirlerini engellemişlerdi kıza ulaşacak halim yok . Beni manipüle ettiğini düşünüyorum
Yav he he. Bozacinin şahidi şıracı.Onu da öğrendim. Yani onun en yakın arkadaşını zorlayınca söyledi. O kızla sadece arkadaştı öylesine resim çekildi. Seni kıskandırmak ve mesaj atman için resim paylaştı ve resim çekildiği kıza gizledi. Lütfen söyleme dedi.
Bu soruyu sorma sebebim kendimi suçlu hissediyorum kim haklı bilmiyorum. Eski sevgilimle 4 ay sonradan konuşmaya başladık, ve evde tek olduğum için davet ettim. Geldi 2-3 saat sonra her şey iyi giderken bir konu açıldı. Bu ayrılık sürecinde onun bir paylaşımını gördüğümü söyledim (kızla fotoğraf) kim yolladı sana dedi. (Onda ekli değilim) açıkçası fake hesaptan bakmıştım. Kimin olduğunun önemi yok dedim. Bu sinir krizi geçirdi kapıları çarptı telefonumu elimden alıp sildi resmi. Güya eski iş arkadaşlarımla görüşmüyordun dedi. Kim yolladıysa bulucam dedi. Sana güvenmiyorum güya onlarla görüşmüyordun deyip kalktı gitti. Ertesi gün ise madem resim var bana niye söylüyorsun güzel günün içine ettin deyip beni engelledi. Ben burda bu kadar abartı bir şey görmüyorum. Kızla da arasında ki her şey bitti bu arada birbirlerini engellemişlerdi kıza ulaşacak halim yok . Beni manipüle ettiğini düşünüyorum
Durum öyle olduysa sizin resimden haberiniz olduğunda böyle aşırı tepki vermezdi. Yalan söylüyor o arkadaş. Başka bir durum var sizi kaybetme pahasına delirmiş ama kızla alakalı belliOnu da öğrendim. Yani onun en yakın arkadaşını zorlayınca söyledi. O kızla sadece arkadaştı öylesine resim çekildi. Seni kıskandırmak ve mesaj atman için resim paylaştı ve resim çekildiği kıza gizledi. Lütfen söyleme dedi.
Kendisi iş başında yakalandığı için konu birden size dönmüş :) yol yakınken başınızdan atınBu soruyu sorma sebebim kendimi suçlu hissediyorum kim haklı bilmiyorum. Eski sevgilimle 4 ay sonradan konuşmaya başladık, ve evde tek olduğum için davet ettim. Geldi 2-3 saat sonra her şey iyi giderken bir konu açıldı. Bu ayrılık sürecinde onun bir paylaşımını gördüğümü söyledim (kızla fotoğraf) kim yolladı sana dedi. (Onda ekli değilim) açıkçası fake hesaptan bakmıştım. Kimin olduğunun önemi yok dedim. Bu sinir krizi geçirdi kapıları çarptı telefonumu elimden alıp sildi resmi. Güya eski iş arkadaşlarımla görüşmüyordun dedi. Kim yolladıysa bulucam dedi. Sana güvenmiyorum güya onlarla görüşmüyordun deyip kalktı gitti. Ertesi gün ise madem resim var bana niye söylüyorsun güzel günün içine ettin deyip beni engelledi. Ben burda bu kadar abartı bir şey görmüyorum. Kızla da arasında ki her şey bitti bu arada birbirlerini engellemişlerdi kıza ulaşacak halim yok . Beni manipüle ettiğini düşünüyorum
Takıntılı kısmını biraz açar mısınızo kızla takılıyor hattta aşık bile olabilir ondan bu davranışları, koçsa geri döner ama takıntılı oda
Koç erkeği sıkıntıya gelmez zaten.Zaten manipüle deyince uzmanı koç gelir o da koç
gider geri döner umduğunu bulamazsa erkeği biraz gidik.Takıntılı kısmını biraz açar mısınız
Eşim koç o da gemileri yakıyor sonra aradan biraz zaman geçince pişmanım barışalım diyorgider geri döner umduğunu bulamazsa erkeği biraz gidik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?