Eski Sevgilim Evleniyor

Ya ben anlamiyorum boyle bi insan icin nasil uzulebiliyosun?
Benim de basima aynisi geldi, 4 yil birlikte oldugum eski sevgilim hayatinda biri varken beni aradi bende agzima geleni soyleyip kapattim.Benim bi gobek atmadigim kaldi ucuz kurtulmusum diye. Simdi sozluler haftada en az 1 kere karsilasiyorum ikisiyle de ayni mahallede de oturuyoruz. O kiza aciyorum sadece suan gerisi umrumda degil.
Sen hala arasam mi sorsam mi diyosun mazosist misin?

Mazoşist değilim tabi, bazen hayatta yapmamız gereken şeyi bildiğimiz halde malesef aklımızı değil kalbimizi dinliyoruz sonuçlarına da katlanmak zorunda kalıyoruz şuan benim yaptığım gibi.

Tamam, aramışsın, o da görüşmeye çalışmış seninle.. Sen geçmişin hatırına belki aradın, ama o senin zaafından yararlanmaya çalışmış diye, insanlar burada senin tarafından anlatmaya çalışmış.. Unut, hayırlısını dile.. 16 yaşında çıkıp 20-25 yaşında evlenen insanların geneldesi mutsuz olur.. Belki bu geneldenin içinde olma ihtimalin olacaktı.. Geçmiş güzel bi anı olarak bırak sen gevşek kız durumuna düşürme kendini..

canım insanın ilk aşkı kolay unutulmuyor malesef. hele ki sürekli görebiliyor yada ortak arkadaşların varsa ve haberdar isen bu iş çileye dönebiliyor. onun sevgilisi olduğu döneümlerde belki seninde görüştüğün kişiler olmuştur normaldir. ama bazen ilk ya o onun gibi sevsin onun gibi baksın o olsun istiyor. o dönemine denk gelip aramışsın belli ki. karşıda ki şahıs için birşey diyemem tanımıyorum ama herkes gibi evliliğe adım attığı için saygı duymalı ve hayatından çekilmelisin. kimseyi arama. acını da kalbine gömmelisin. zordur biliyorum çocukluk aşkının başkasını seçmesi, senin kurduğun hayellerinin başkasının yaşaması. kabullen ve hayatına öyle devam et.

Bu iş senin içinde kalacak gibi.

Bence son bir kez ara. Cidden benimle olmak istiyorsan şimdi ayrıl gel de. O da seviyorsa ayrılsın. Ayrılmazsa da kafanda hiçbir acaba olmadan hayatına kafan rahat devam edersin. Bu şekilde kafanda sürekli acabayla kalacak gibisin.

Ben arkadaşlarına katılıyorum bence de aramalısın.

allah mesut evlensin, senin de karşına yeni biri çıkar mesut olursun inş. ne arayacaksın ayrılmışsınız bitmiş, ilişkiler bir gün bitebilir. bunu kabullenmekte fayda var, sabredin bi gün gelecek ve bu üzüntüler geçecek... hem iyi ki de bitmiş dersiniz bi gün böyle bi adam için gururunu zedelemeye değmez ki..

Arama o seni arar zaten ne tel trafiği . Sevgilisi varken bloglarına yazmaya çekinmeyen biri .Yalnız sen gerçekten bu adamla bir hayat geçirmek istermiydin . Bak o kıza söz vermiş askerde bile sana mesaj atmış. Başka biri ile yola devam etmelisin kendin için .

Br de söz resimlerinden sonra birden bire Instgrm resimlerini herkese görünür yaptı benim görüp üzüleceğimi bildiği halde yapabiliyor bunu

ara ara yakadan düşmeyen sözlüyken arayan sinsi eski sevgili modunda ol diğer kızın bin ahını al hayatın yolunda gitmesin aynen canım ara

Yaşadıklarım hakkında hiç bir fikriniz yokken bana nasıl "sinsi" diyebiliyorsunuz? Ben kimsenin ahını alacak durumda değilim, arasam bile değilim bundan emin olabilirsiniz.
ara ara yakadan düşmeyen sözlüyken arayan sinsi eski sevgili modunda ol diğer kızın bin ahını al hayatın yolunda gitmesin aynen canım ara

Ara dedi sor dedi gel dedi git dedi numaranı ver dedi onu yaptı bunu etti bu nedir yaa? Bak sözlenmiş işte evlenicek yani Demekki onu tercih etmiş açık ve net! nokta! daha neyin araması sorması?? Olmadı nikahını basıp o beni seviyo falan diyin de ibret-i Alem olsun!! Bu kafalar hangi kafalar yaa ben anlayamıyorum! Kendin söylemişsin 16 yaşındaydım diye! Bu aşk falan değil canım böyle aşk olmaz türk filmi mi çeviriyosunuz gerçekçi ol biraz! Başkasını seçmiş! Sen de yoluna bak işte daha gençsin belli ki.

o zaman bu konuda haklısın farzet burda ona konuşuyorsun buraya yaz
sözlüsünede yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…