- Konu Sahibi abercrombie
-
Ya ben anlamiyorum boyle bi insan icin nasil uzulebiliyosun?
Benim de basima aynisi geldi, 4 yil birlikte oldugum eski sevgilim hayatinda biri varken beni aradi bende agzima geleni soyleyip kapattim.Benim bi gobek atmadigim kaldi ucuz kurtulmusum diye. Simdi sozluler haftada en az 1 kere karsilasiyorum ikisiyle de ayni mahallede de oturuyoruz. O kiza aciyorum sadece suan gerisi umrumda degil.
Sen hala arasam mi sorsam mi diyosun mazosist misin?
Tamam, aramışsın, o da görüşmeye çalışmış seninle.. Sen geçmişin hatırına belki aradın, ama o senin zaafından yararlanmaya çalışmış diye, insanlar burada senin tarafından anlatmaya çalışmış.. Unut, hayırlısını dile.. 16 yaşında çıkıp 20-25 yaşında evlenen insanların geneldesi mutsuz olur.. Belki bu geneldenin içinde olma ihtimalin olacaktı.. Geçmiş güzel bi anı olarak bırakİnsanlar neden kötü yaklaşıyor anlamıyorum, 16 yaşında sevdiğim bir adamdan bahsediyorum, daha hayatın başında birini sevince unutmak, kopmak o kadar kolay olmuyor. Kaldı ki hayatında kız var diye ben numaramı değiştirdim diyorum, bunun benim için ne anlama geldiğini bilmeden eleştirmemek gerek diye düşünüyorum. Tam bir yıl sonra sesini duymak için aradım ve kaldı ki kötü bir insan olsam, onun aklını çok kolay çeler, o zaman görüşürdüm numaramı verirdim lütfen bunları düşünerek yorum yapın eleştirmek bu kadar kolay olmamalı...
Ben aslında aramayı düşünmüyordum ama en yakın arkadaşlarım ara en azından içinde kalmasın içinden geçenleri söyle dediler ben de sizlerin fikirlerini almak istedim ama okuduklarımdan sonra aramayacağım sanırımArayınca ne demek istiyorsun peki
Ben aslında aramayı düşünmüyordum ama en yakın arkadaşlarım ara en azından içinde kalmasın içinden geçenleri söyle dediler ben de sizlerin fikirlerini almak istedim ama okuduklarımdan sonra aramayacağım sanırım
Br de söz resimlerinden sonra birden bire Instgrm resimlerini herkese görünür yaptı benim görüp üzüleceğimi bildiği halde yapabiliyor bunuArama o seni arar zatenne tel trafiği . Sevgilisi varken bloglarına yazmaya çekinmeyen biri .Yalnız sen gerçekten bu adamla bir hayat geçirmek istermiydin . Bak o kıza söz vermiş askerde bile sana mesaj atmış. Başka biri ile yola devam etmelisin kendin için .
ara ara yakadan düşmeyen sözlüyken arayan sinsi eski sevgili modunda ol diğer kızın bin ahını al hayatın yolunda gitmesin aynen canım ara
Ben aslında aramayı düşünmüyordum ama en yakın arkadaşlarım ara en azından içinde kalmasın içinden geçenleri söyle dediler ben de sizlerin fikirlerini almak istedim ama okuduklarımdan sonra aramayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?