Eski Sevgilim Evleniyor

Neyi konusacaksın? Adam sözlenmiş. Bu kadar net.

Yaşadıklarım hakkında hiç bir fikriniz yokken bana nasıl "sinsi" diyebiliyorsunuz? Ben kimsenin ahını alacak durumda değilim, arasam bile değilim bundan emin olabilirsiniz.
sen eski sevgilinin sözlü olduğunu bile bile onu arayacaksın sen niye üstüne alındın ki bu konumda ki herkes sinsidir.
evli, sözlü, sevgilisi olan kadın erkek farketmez arayan kişi sinsidir lamı cimi yok.
hala arasam bile olmam diyorsun valla ben ne diyeyim yav.

arama yaşayan biri olarak söylüyorum kısa sürmüyor maalesef zaman alıyor ama önce alışıyorsun resimlerine bakmıyorsun sonra hayatından çıkarıyorsun...
resimlerine ara ara girip başka resim ekledi mi diye istemsiz takip etmek isteyebilirsin engel olamıyorum kendime diye dövünme olunmuyor ama arama

Siz aradiniz diye evlenmekten vazgeçmeyecek
Böylece sizden yüz bulup evli olsa bile arayacak
Sonra hop bi bakacaksiniz evli adamın sevgilisi olmuşsunuz
Ayrıca bir kere sevdiniz diye sizin mi oldu yani

Hayatında başka biri varken senle konuşan adam, hayatında sen varken de başkasıyla konuşur. Ne yardan geçerim ne serden hesabı. Bence yoluna bakmalısın.

Herkesin yazdıklarına hak veriyorum eleştiriye kapalı bir insan değilim ama bana sinsi diyen arkadaşı anlamam mümkün değil. 7 yılı bir paragrafla özet geçerek anlattım diye, benim ahım yok mu zannediyorsunuz? Aramayı düşünmemin tek sebebi, bana geri dön diye yalvarmak değil, bunca yıldır en masum, en saf duygularımla sevdiğim kişiye bunları hiç hak etmemiş olmasını söyleyecek birkaç cümle kurmaktı, bunun için sinsilikle yargılanacağımı hiç düşünmemiştim. Ama inanın ben sinsi olsaydım, şimdiye kadar onları 40 kere ayırırdım o numaramı vermem için bana tabiri caizse yalvarırken numaramı verir, bir de üstüne görüşürdüm bugün çok farklı olurdu. neyse beni anlamak istemeyene daha fazla kendimi açıklamayacağım. Yorum yazan herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Arayıp ne yapacaksın? Yani kurtulduğuna sevinmelisin bence. Onunlayken sana yeşil ışık yakan birinden bahsediyoruz. Seninleyken de kim bilir kimlere yeşil ışık yakacaktı. Sana ara diye akıl veren arkadaşlarına da pes doğrusu

Canım ondan ne sana ne diğerine hayır gelmez.Dengesizin biriymiş.Benim de başıma geldi.3 seneye yakın ilişkimiz oldu beni zoraki evliliğe ikna etti zor bela ailesiyle tanıştırdı vs.sonra başka birine gönlünü kaydırınca beni onunla onu da benimle idare etmeye devam etti(ben bunu ayrıldıktan sonra anladım,hem ihaneti hem uzun süre idare edildiğimi-zi) ve bu kansız o kişiyle nikahta çekildiği fotoğraf başlığına"helalim" "evlendik elhamdülillah" gibi paylaşımda bulunmuş.Komik değil mi :) Seninkinin de bu dangozdan farkı olduğu düşünmüyorum.

Neden konuşcan veya ne konuşcaksın ki arayıp?
Zaten kendın demedın mı kıza üzüldüğüm için no'mu değiştirdim diyee ee adam zaten fırıldak gibi konuşursan kızı bırakıp senı ısterse.
Bence arkana bakmadan kaç.

Aslında ben bir adım atsaydım yeniden benimle olacaktı ben bunu biliyorum ama ne hikmetse senin kadar güzel değil, senin kadar akıllı değil dediği kızla şimdi evlenecek.

Aslında ben bir adım atsaydım yeniden benimle olacaktı ben bunu biliyorum ama ne hikmetse senin kadar güzel değil, senin kadar akıllı değil dediği kızla şimdi evlenecek.

Ona kalırsa bana da hiç bi kız arkadaşım senin kadar akıllı,güzel,bakımlı vs değil diye övdü de övdü ayrılık konuşması yaşanırken.Madem öyle neden o neden ben değil ? diye sorarlar adama :) yani aldanma o laflarına bu pislik evlense de seni cepte tutmak ister niyeti bozuk söyleyim..ve irdeleme artık boşverr

adamın kızı aldatmasına ortak oluyorsun
böylesinden hayır gelmez başkasıyla birlikte olup seni sevdiğini iddia ediyormuş
hiç inandırıcı değil seni seven adam bunları yapmazdı

Ara tabiki de. Hataysa eger dönmüş olursunuz. Kizi da kurtarmis olursun. Evlenince keske arasaydim der durursun yoksa.

Senden ayrılıp sözlenmiş eski sevgilin konusundaki özgüven patlamana hayran kaldım. Bi kere zaten sen kaf dağının ardında yaşamıyorsundur bu adam sana ulaşmak istese dereleri tepeleri aşıp çoktaan gelirdi. İkincisi hayatında biri olduğunu bile bile göre göre adamı arayıp yok sesini duyacaktım yok numaramı vermemiştim yok falan yak filan. Sonra adam kızla sözlendi arakadaşım ara diyor ben aramayacaktım aslında bilmem ne.

Yahu kızı bi arada hayrına bunları ona söyle. Sonra da ikiniz ne yaparsanız yapın.

Ama aramadan önce kendine bi dışardan bak ki neler göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…