• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim geri takip yapmadı

arkadaşım bekliyor acil gitmem lazım söz vermiştim dedi.

Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı.

Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor.

Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti.

Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi.

O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı.
Eski konularınızdaki şu yazdıklarınızı bir okuyun.
Tüm konularınız adamın “belirsizliği” üzerine. Gel babam git babam cebinde göre göre daha doğrusu siz kendinizi cebe ata ata gezmissiniz. Adam sizi tınlamıyor, umru degilsiniz neden bunca caba?

Sizi görmüstür, hikayenizi izlemenizide görmüstür ama dönmek istememis. Cünkü rahat sizi kaybetmekten korkmayan biri var karsınızda. Gurur varsa biraz bir süre takipte kalın ve çıkın.

Ay bu ne ya.

Kötü ayrılık yaşamamıştık. Sonra ben unutmak için takipten çıkmıştım onu. 1 ay sonra tekrar takip ettim. Hesabı açık zaten herkese. Story vs de attı. Geri takip yapmadı bana. Açıkçası takip eder diye bekliyordum. Çünkü daha önce de böyle olmuştu. Sevgilisi var diyicem ama bir sürü kızı takibe almış. Kötü oldum engellesem mi
Kendinizi niye bu duruma sokuyorsunuz

Ah ah keşke eklemeseydiniz 😑 basın engeli geçin, bir daha da bakmayın. Kimse vazgeçilemez değildir. Şimdi kendisini iyice bir şey sanıp havalanacak. Dik durun, kendi hayatınıza bakın, sosyalleşin, geri dönüp baktığında sizi asla bıraktığı yerde bulamasın…Konuşmak kolay ben acı çekiyorum diyeceksiniz biliyorum ama hangimiz çekmedik ki? 2 yıllık ilişkim bittiğinde dibin de dibini gördüm. Oysa ki onunla devam etsem ne onunla mutlu olabilecektim ne de annesi bize huzur verecekti. Ona ait ne varsa sildim yok ettim. Numarası da dahil. Stalklamama sözü verdim. Kendi yoluma baktım, kendimi geliştirmeye başladım, yeni arkadaşlar edinip her fırsatta onlarla vakit geçirdim, acımı da çektim ağladım da özledim de ama kendi içimde,kendimle.
Profiline bakmadıkça daha kolay unutmaya başladım. Üstelik o zamanlar full yeğenime bakıyordum bir de bebek sorumluluğu vardı üzerimde.
2 ay sonra o beni aradı. Gayet havalı konuştum. Şok oldu karşısında dimdik duran güçlü bir kız bulunca. O telefonu “hadi görüşürüz” diye kapattı ben “hoşçakal” diyerek.
1 sene sonrada eşimle tanıştım. İyi ki bitmiş dedim.
İyi ki göz göre göre en güzel zamanlarımı ona saplanıp kalarak harcamamışım. İyi olsaydı, iyi olsaydık zaten bitmezdi. Lütfen artık bittiğini kabul edip yolunuza bakın. Sadece kendinize zarar veriyorsunuz. O gününü gün ediyor ayşe olmazsa fatma fatma olmazsa x,y,z…

Takibinden çık, ardına bile bakma. Sen ilk adımı atmışsın, atmak istese o da atardı. Engelleme ama takibinden çık bence

Sizden o ayrildiysa sizinle olmamış ki bitirmiş demektir yani bitmiş bir şey yeniden başlayamaz mı başlar ama iki tarafta isterse ve ayrılık gerekçeleri mantıklıysa , şimdi bu durumda sizi geri takip etmediyse üstüne gitmenin anlamı yok silin sizde , bidaha da atmayın isteseydi sizden bir adım bekleseydi zaten oda anında eklerdi yazardı bir tepki yoksa bitmiş demektir. Hesabı da açık güven vermedi..

Eskiyi birakin eskide kalsin.

Onun yaptığı normal, sizinki değil.

Madem unutamayacaktın, ayrılmasaydın. O ayrıldıysa demek ki istemiyordur. Dolayısıyla geri takip etmemesi çok normal. Unutamadıysanız medenice konuşursunuz, takip atmak ergence değil mi sizce de?

Kötü ayrılık yaşamamıştık. Sonra ben unutmak için takipten çıkmıştım onu. 1 ay sonra tekrar takip ettim. Hesabı açık zaten herkese. Story vs de attı. Geri takip yapmadı bana. Açıkçası takip eder diye bekliyordum. Çünkü daha önce de böyle olmuştu. Sevgilisi var diyicem ama bir sürü kızı takibe almış. Kötü oldum engellesem mi
Adam da kurtulamadı gitti sizden.

Neye gelin güvey olmuşum açıklar mısın
İstemiyor adam yahu istemiyor, zorla mı? Şu saatten sonra yurtdışından geldiğinde anca bi kahve içer sizinle, çok zorlarsanız. İstenmediğinizi kabul edin artık, zor olmuyor mu böyle hayat?

Ah ah keşke eklemeseydiniz 😑 basın engeli geçin, bir daha da bakmayın. Kimse vazgeçilemez değildir. Şimdi kendisini iyice bir şey sanıp havalanacak. Dik durun, kendi hayatınıza bakın, sosyalleşin, geri dönüp baktığında sizi asla bıraktığı yerde bulamasın…Konuşmak kolay ben acı çekiyorum diyeceksiniz biliyorum ama hangimiz çekmedik ki? 2 yıllık ilişkim bittiğinde dibin de dibini gördüm. Oysa ki onunla devam etsem ne onunla mutlu olabilecektim ne de annesi bize huzur verecekti. Ona ait ne varsa sildim yok ettim. Numarası da dahil. Stalklamama sözü verdim. Kendi yoluma baktım, kendimi geliştirmeye başladım, yeni arkadaşlar edinip her fırsatta onlarla vakit geçirdim, acımı da çektim ağladım da özledim de ama kendi içimde,kendimle.
Profiline bakmadıkça daha kolay unutmaya başladım. Üstelik o zamanlar full yeğenime bakıyordum bir de bebek sorumluluğu vardı üzerimde.
2 ay sonra o beni aradı. Gayet havalı konuştum. Şok oldu karşısında dimdik duran güçlü bir kız bulunca. O telefonu “hadi görüşürüz” diye kapattı ben “hoşçakal” diyerek.
1 sene sonrada eşimle tanıştım. İyi ki bitmiş dedim.
İyi ki göz göre göre en güzel zamanlarımı ona saplanıp kalarak harcamamışım. İyi olsaydı, iyi olsaydık zaten bitmezdi. Lütfen artık bittiğini kabul edip yolunuza bakın. Sadece kendinize zarar veriyorsunuz. O gününü gün ediyor ayşe olmazsa fatma fatma olmazsa x,y,z…

Evlendiniz mi? Hayirli olsun, yegene bakma konularinizi hatirliyorum ama evlendiginizi okumamistim, sasirdim.

Olu taklidi yapiyordur. Ben evlenmeden once kotu ayrilmasam da kendimi unutturmak istedigim ex'lerin hicbir hamlesine karsilik vermez, olu taklidi yapardim 😬

Back
X