Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engellesem mi her yerdenEski sevgiliyi niye takip edersin ki
Bitirmiş seni
Bence daha bir hamlede bulunma
Takipten çık
Onu sil aklından
Normalde de benzer olaylar olduğunda ayrı olduğumuz halde yine takip etmişti beni. Bu sefer takip etmemesi şaşaırttı çünkü aramanızda kötü bir şey geçmedi ben olsam dostça geri takip yapardımGeri takibe alacaksanız niye engellediniz ki? Bence adam şu an başkalarıyla flört etmekle meşgul, o yüzden sallamamış sizi
Çıktım takipten numarasını da sildimEski konularınızdaki şu yazdıklarınızı bir okuyun.
Tüm konularınız adamın “belirsizliği” üzerine. Gel babam git babam cebinde göre göre daha doğrusu siz kendinizi cebe ata ata gezmissiniz. Adam sizi tınlamıyor, umru degilsiniz neden bunca caba?
Sizi görmüstür, hikayenizi izlemenizide görmüstür ama dönmek istememis. Cünkü rahat sizi kaybetmekten korkmayan biri var karsınızda. Gurur varsa biraz bir süre takipte kalın ve çıkın.
Ay bu ne ya.
işte eskiden dostça takip etmemiş, yine deneriz diye etmiş. Şimdi kafada tamamen bitirmiş. Size hiç umut vermek istemiyor. Kapıyı Aralık tutmak istemiyor.Normalde de benzer olaylar olduğunda ayrı olduğumuz halde yine takip etmişti beni. Bu sefer takip etmemesi şaşaırttı çünkü aramanızda kötü bir şey geçmedi ben olsam dostça geri takip yapardım
Baktım gerçekten üzücü bir durum. Unutamama hatta takıntılı olma . Zamanında bende yaşamıştım. İlk sevgilimdi şükür geçti bitti . Darısı konu sahibinin başınaBuna kendi kendine gelin güvey olmak diyoruz..
Yahut tavsan daha küsmüş ama dağın haberi yok..
Eski konularını da anımsıyorum.
Sende buradaki tuhaf üyeler arasında yerinde aldın bence.
Eski konularını dönüp bir defa okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaktir.
Çıktım ve numarasını vs de sildim. Zatwn artık çabalayacak hevesim de kalmadı yoruldum ve bırakıyorum artıkTakibinden çık, ardına bile bakma. Sen ilk adımı atmışsın, atmak istese o da atardı. Engelleme ama takibinden çık bence
Ex den next olmazKötü ayrılık yaşamamıştık. Sonra ben unutmak için takipten çıkmıştım onu. 1 ay sonra tekrar takip ettim. Hesabı açık zaten herkese. Story vs de attı. Geri takip yapmadı bana. Açıkçası takip eder diye bekliyordum. Çünkü daha önce de böyle olmuştu. Sevgilisi var diyicem ama bir sürü kızı takibe almış. Kötü oldum engellesem mi
Kendisi bana mesaj atıyodu ayrı olduğumuz halde. Hatta son kez görüştük 2 hafta önce. Sarılıp vedalaştık. Şu an birden böyle yapması garip geldi.Adam da kurtulamadı gitti sizden.
Bu sefer ciddi bir ilişki bulmuş bence kendineNormalde de benzer olaylar olduğunda ayrı olduğumuz halde yine takip etmişti beni. Bu sefer takip etmemesi şaşaırttı çünkü aramanızda kötü bir şey geçmedi ben olsam dostça geri takip yapardım
E atar. İlgi hoşuna gidiyor. Ama o kadar işte.Başka şey beklemeyin.Kendisi bana mesaj atıyodu ayrı olduğumuz halde. Hatta son kez görüştük 2 hafta önce. Sarılıp vedalaştık. Şu an birden böyle yapması garip geldi.
Ya ne alaka engellemek Allah aşkına siz takip ettiniz diye geri takip etmek zorunda mı? Takip etmek istememiş takip etmemiş, burada size yapılan bir ayıp yok. Ayrıldığınız için sizi hayatından çıkarmak istemesi çok normal. Siz niye ayrılalı bir ay olan ve kendiniz takipten çıktığınız birini geri takip ediyorsunuz ki? Hani üzerinden seneler geçse dostane takip etmeyi anlarım (ki bence o da saçma) ama ayrılalı daha bir ay olmuş, takipten çıkıp geri takip etmek tutarsız bir davranış oluyor. Kendi kendinizi değersiz mi görüyorsunuz ya da özsaygı probleminiz mi var da geri takip edilmemek gibi basit bir şeye alınıp sanki adam size küfretmiş gibi engellemeyi düşünüyorsunuz? Sizi geri takip etmedi diye engellemeniz sizi küçük düşürecek bir hareket olur. Size ne ayrıldığınız adamın ne yaptığından? Bu kadar garipsediğiniz, anlamlandırmaya çalıştığınız adamın size garip gelen, belirsiz, tutarsız gelen, şüphe uyandıran huylarının üzerinde bu kadar düşünülecek bir tarafı yok, sizi istemiyor ve bunu anlamamakta inat ediyorsunuz. Size değer veren insanlarla olun.Kötü ayrılık yaşamamıştık. Sonra ben unutmak için takipten çıkmıştım onu. 1 ay sonra tekrar takip ettim. Hesabı açık zaten herkese. Story vs de attı. Geri takip yapmadı bana. Açıkçası takip eder diye bekliyordum. Çünkü daha önce de böyle olmuştu. Sevgilisi var diyicem ama bir sürü kızı takibe almış. Kötü oldum engellesem mi
Peki sizce numarasını silsem miYa ne alaka engellemek Allah aşkına siz takip ettiniz diye geri takip etmek zorunda mı? Takip etmek istememiş takip etmemiş, burada size yapılan bir ayıp yok. Ayrıldığınız için sizi hayatından çıkarmak istemesi çok normal. Siz niye ayrılalı bir ay olan ve kendiniz takipten çıktığınız birini geri takip ediyorsunuz ki? Hani üzerinden seneler geçse dostane takip etmeyi anlarım (ki bence o da saçma) ama ayrılalı daha bir ay olmuş, takipten çıkıp geri takip etmek tutarsız bir davranış oluyor. Kendi kendinizi değersiz mi görüyorsunuz ya da özsaygı probleminiz mi var da geri takip edilmemek gibi basit bir şeye alınıp sanki adam size küfretmiş gibi engellemeyi düşünüyorsunuz? Sizi geri takip etmedi diye engellemeniz sizi küçük düşürecek bir hareket olur. Size ne ayrıldığınız adamın ne yaptığından? Bu kadar garipsediğiniz, anlamlandırmaya çalıştığınız adamın size garip gelen, belirsiz, tutarsız gelen, şüphe uyandıran huylarının üzerinde bu kadar düşünülecek bir tarafı yok, sizi istemiyor ve bunu anlamamakta inat ediyorsunuz. Size değer veren insanlarla olun.
Nasıl olmasın sadece bu kişi değil şu ana kadar hayatıma giren her kişi de aynı olayları yaşadım hep terk edilen yarı yolda bırakılan taraf oldumŞimdi diğer konularınıza da baktım, bence gerçekten bir değersizlik probleminiz olabilir. Bunu ofansif olarak demiyorum, değersizsiniz anlamında da demiyorum, kendinizin değersiz olduğuna yönelik bir inancınız var da bu inancı aktive eden her şeye aşırı hassassınız gibi geldi. Bence imkanınız varsa terapi alın, böyle sağlıklı olmayan inançlar çok büyük zararlar verebiliyor. Özellikte cidden ar.gör.seniz analitik düşünme de öğrenerek bilişsel davranışçı terapiden fayda görebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, birkaç ay oldu. Artık özgürüm.Evlendiniz mi? Hayirli olsun, yegene bakma konularinizi hatirliyorum ama evlendiginizi okumamistim, sasirdim.