Eski Sevgilim Hakkını Helal Etmiyor

Bu mesele benim de kafama takılır ama şu var; ailene saygısızlık etmiş yani seni çok sevse dediği gibi, bunu yapmaz. Aklı selim insan düşünürek konuşur, kendini adam gibi ifade eder. Sevgilin bana çok cocuksu geldi. Onunkisi sevgi değil bence ego hırs.

Cok komik ama bende asla hakkimi helal etmem çünkü bana çok şey yaşattı çok sözler verdi emrivakiyle evlilik yoluna soktu sonra düğüne haftalar kala terketti asla asla asla etmeyecem ama sen vicdanen rahatsan salla gitsin

bende helal etmedim, içimden de gelmiyo hayatımdan çıkarttığım bazı insanlara hakkımı helal etmiyorum.
kötü bişey mi bilmiyorum ama...
valla iyi mi kötü mü pek kestiremeyiz ama tek bildiğimiz şey haklarımızı helal etmediğimiz..
konu sahibi; eski sevgiliniz hakkını helal etmiyorsa kendi bileceği iş. belkide ayrılığı kabullendikten sonra helal eder hakkını.. zamana bırakın derim

Ego konusunda hakli olabilirsiniz. Beni her zaman cantada keklik gördü. Cünkü benim ilk sevgilimdi ve cok bagliydim. Ben ona dogum gününde, yildönümümüzde hep sürprizler yaptim, icimden geldigi icin. Ama o bana hic bir sey yapmadi. Hatta dogum günümü unuttu bile sonradan sosyal medyada gördügü icin hatirladi. Hediyesinde felan degilim ama hatirlanmak isterdim yani. Sonra ilk yildönümümüzde ben aylarca ne alsam ne yaptirsam diye düsündüm. Heyecanla özel bir sey yaptirdim. Ve karsiliginda bir gül bile almamisti bana. Bunlar aklima geldikce o kadar cok üzülüyorum ki. Tamam maddi durumu gercekten iyi degil. Ama bir gül alamayacak kadar da degil.
Düsündükce farkina variyorum. Kendine ne kadar da güveniyormus. Benim ondan ayrilmam her seyini yikti

Helallik almak, meselesi dini bir olay. Siz şayet inançlı biriyseniz bu tarz ilişkilerin zaten haram olduğunu dolayısıyla bir haramdan helallik beklemenin saçma olduğunu anlamanız gerek.
Haklisiniz. Arkadasim da öyle söylüyor. Ama yine de icim rahat etsin istiyorum

Hayatınizdan çıkardığıniz insanların haklarını helal edip etmemelerini pek takmayin,önemli olan siz onlara hakkınizi helal ediyor musunuz?

Ne hakki gecmis cok merak ettim :) annen dese boyle bisey hadi neysede eski sevgiline ne oluyor :)

1.5 yil beraberdik. gecmistir belki diye :)

Hayatınizdan çıkardığıniz insanların haklarını helal edip etmemelerini pek takmayin,önemli olan siz onlara hakkınizi helal ediyor musunuz?

Ben ayrildim diye onun kötülügüne istemem kesinlikle. Ben helal ettim.

Her ne yaşanırsa yaşansın sonuçta seni seven bir insan var. Bunu illa devam et anlamında söylemiyorum yanlış anlama ama hayatında yer edinmiş, seni mutlu da etmiş mutsuz da etmiş, seninle bir şeyler paylaşmış bir insan. Kalbini kırmadan durumu ona anlatmaya çalış illaki vazgeçecektir. Seni ayrılığa iten sebepleri aklında soru işareti kalmayacak şekilde onunla konuş, buna hakkı var. Amaan ne olursa olsun deme, ben eğer iyi bir insansa eninde sonunda helal edeceğini düşünüyorum.

Gercek sebebi onun onurunu kiracak sebepler; isi, egitimi, maddi durumu, kültür farkimiz (Ben yurtdisi, o Türkiye'de), kafa yapilarimizin aslinda gercekten farkli oldugu. Bunlari ima ettim, o da anladi aslinda ama anlamazliktan geliyor.
Kendisi cok gururlu bir insandir. Ben universite mezunu olcam insaallah seneye, o ortaokul mezunu. Yanlis anlasilmasin benim icin bu sorun olsaydi, basta kalkismazdim bu ilskiye. Ama zamanla onun aslinda ne kadar gururlu biri oldugunu anladim. Sen benden cok kazanirsan hazmedemem felan diyordu sürekli.
Evlendikten sonra kendi gururu icin beni ezmeye calisacagi apacik ortada. Ve bunun gibi bir sürü sey
Ama acik acik böyle söyleyemiyorum iste. Bu kadar kalbini kiramam

Yapacak bir şey yok bırakın kalsın. Hem sırf bunu kullanmak için öyle diyor, esas hakka hukuka o giriyor bence.
Bazılarını cidden anlamıyorum ben, birinden vazgeçmek neden bu kadar zor oluyor bu tipler için? Bana biri seni istemiyorum dediği anda tamam der geçerim. Israr etmem, rahatsızlık hiç vermem. Benim için konuşmanın alt metni değil direkt söylenen önemlidir o esnada. Beni istemiyor mu? Tamam o zaman ben de istemem. O yüzden blöfleri de hiç yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…