- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi gecmisinisil
-
Anlamadim
Rabbim kalplerde olanlari bilir.cok takma derim.önüne bak o da unutacaktir zamanlaBen ama sudan sebeplerden ayrilmadim ki. Ne aldattim ne de baskasi icin terk ettim.
İnce karnını bulmuş, hassas noktanı bulmuş...
Oradan vuruyor ^_^
Evet haklisiniz. InsaallahRabbim kalplerde olanlari bilir.cok takma derim.önüne bak o da unutacaktir zamanla
valla iyi mi kötü mü pek kestiremeyiz ama tek bildiğimiz şey haklarımızı helal etmediğimiz..bende helal etmedim, içimden de gelmiyo hayatımdan çıkarttığım bazı insanlara hakkımı helal etmiyorum.
kötü bişey mi bilmiyorum ama...
Bu mesele benim de kafama takılır ama şu var; ailene saygısızlık etmiş yani seni çok sevse dediği gibi, bunu yapmaz. Aklı selim insan düşünürek konuşur, kendini adam gibi ifade eder. Sevgilin bana çok cocuksu geldi. Onunkisi sevgi değil bence ego hırs.
Haklisiniz. Arkadasim da öyle söylüyor. Ama yine de icim rahat etsin istiyorumHelallik almak, meselesi dini bir olay. Siz şayet inançlı biriyseniz bu tarz ilişkilerin zaten haram olduğunu dolayısıyla bir haramdan helallik beklemenin saçma olduğunu anlamanız gerek.
Ne hakki gecmis cok merak ettim :) annen dese boyle bisey hadi neysede eski sevgiline ne oluyor :)
Hayatınizdan çıkardığıniz insanların haklarını helal edip etmemelerini pek takmayin,önemli olan siz onlara hakkınizi helal ediyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar,
ben bazı sorunlardan dolayı sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım. 3 hafta oldu ayrılalı hala haftada en az 4 kez yazıyor. Kabullenmek istemiyor ayrıldığımızı. Beni gerçekten hala çok sevdiğini biliyorum. Çok kötü günler yaşattığımın da farkındayım. Ama bizim ikimizin geleceği görünmüyordu. İkimizin de daha fazla zaman kaybetmemesi adına en doğru karar ayrılık oldu bence.Ben beynimden çoktan sildim bile. Zamanında onu gerçekten en az onun beni sevdiği kadar sevdim ama hayırlısı buymuş bitti.
Ayrıldıktan sonra hemen silemedim onu, ondan beni silmesini bekledim. Ama baktım yapmıyor ben bugün onu her yerden sildim ve helallik istedim.
Bana hakkını helal etmediğini, benim ona olan gönül borcumu asla ödeyemeyeceğimi söyledi.
Napacağımı şaşırdım.
Her ne yaşanırsa yaşansın sonuçta seni seven bir insan var. Bunu illa devam et anlamında söylemiyorum yanlış anlama ama hayatında yer edinmiş, seni mutlu da etmiş mutsuz da etmiş, seninle bir şeyler paylaşmış bir insan. Kalbini kırmadan durumu ona anlatmaya çalış illaki vazgeçecektir. Seni ayrılığa iten sebepleri aklında soru işareti kalmayacak şekilde onunla konuş, buna hakkı var. Amaan ne olursa olsun deme, ben eğer iyi bir insansa eninde sonunda helal edeceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?