- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi gecmisinisil
-
Mügişim ne de güzel özetlemişsin.Helallik almak, meselesi dini bir olay. Siz şayet inançlı biriyseniz bu tarz ilişkilerin zaten haram olduğunu dolayısıyla bir haramdan helallik beklemenin saçma olduğunu anlamanız gerek.
Ben aileme evlenmek istedigimizi soyledigimde baya karsi ciktilar. Ama ille de istiyorum diyorsan veririz dediler. Annem beni bir arasin dedi. Iste ne is yapiyorsun, ne mezunusun felan diye soracakti. Buna soyledim bunlari. "Annen bana o sorulari hic sormasin, ben kendime hakim olamam. Bu sorular beni cileden cikarir. Annen bana bir laf soylerse altinda kalmam. Ezdirmem kendimi. Bunu bilsin. Ona gore konusalim" felan dedi.ailene ne gibi saygısızlık etti meraktan soruyorum gerçekten merak ettim.. bu arada sen artık onu sevmiyorsun soğumuşsun o yüzden bu kadar mantıklı düşünebiliyorsun :)
Ben aileme evlenmek istedigimizi soyledigimde baya karsi ciktilar. Ama ille de istiyorum diyorsan veririz dediler. Annem beni bir arasin dedi. Iste ne is yapiyorsun, ne mezunusun felan diye soracakti. Buna soyledim bunlari. "Annen bana o sorulari hic sormasin, ben kendime hakim olamam. Bu sorular beni cileden cikarir. Annen bana bir laf soylerse altinda kalmam. Ezdirmem kendimi. Bunu bilsin. Ona gore konusalim" felan dedi.
Anneme tabiki hepsini soylemedim. Sadece dedim ki (o da agzimdan kacti) anne o sorulari sorman onu sinirlendirebilirmjs. Annem bunu duydu ya, zaten istemiyordu, iyice delirdi. "Evlenseniz bile gelmem ben sizin evinize. O simdiden boyle sinirine hakim olamayacaksa, ilerde sinirlendigi zaman sana ne yapmaz. Döver seni bu. Sen de bize soyleyemezsjn. Cekersin oyle" felan dedi.
Sonra eski sevgilime dedim ki. Annem evlenirseniz gelmem evinize diyor dedim. "Gelmezse gelmesin, biz kendimize yeteriz" felan dedi.
Zaten konusuyorduk aramizda kiz istemeyi felan. Surekli " biri bana laf soylerse agzinin payini alir. Hic ezdiremem ben kendimi." Felan diyordu.
Bir de hep "babana baba demem, benjm bir tane babam var"diyordu.
Ay bir suru sey iste boyle.
Yani dogrudan gorusturmedim ama bana soyledigi laflar bile yetti, saygisiz oldugunu anlamam icin.
Soguttu iyice kendinden beni. Ben oyle iki arada bir derede hayati cekemem. Ilerde beni ailemle de goruturmezdi bu. onlar beni jstemedelerdi felan diye. Simdi egosundan istiyor galiba. Arkadaslarin da soyledigi gibi
Söyledim canim ama kabul etmiyor o gerekceyi. Guya ben ondan söyledigi bir kac söz yüzünden ayrilmisim.ooo boşver canım iyi olmuş. ama bence ailene saygısızlık ettiği için ayrıldığını söyle bilsin.. eğitim durumunu falan katma hiç ama ailene saygısızlığının seni soğuttuğunu söyle. bi daha ki sefer kızın ailesine saygı duymayı öğrenir en azından
Hahah hic yaniiiNamus davasımı varda hakkını helal etmiyormuş arkidiş
Hiç bir eski sevgilimden helallik almak ya da onlara hakkımı helal etmek geçmedi aklımdan. Sevgili yahu ne hakkı olacak. Yaşanmış bitmiş şeyler, derin düşünmeye gerek yok.
Haklisiniz.aileni yok sayan adam için düşünme bile aileni sevmez hadi ok saygı duymak zorunda asıl senin hakkın var onun değil
Söyledim canim ama kabul etmiyor o gerekceyi. Guya ben ondan söyledigi bir kac söz yüzünden ayrilmisim.
Buraya yazmam iyi oldu, gözüm acildi diyebilirim. Allah benim icimi biliyor, ben ona hicbir zaman haksizlik etmedim. O yüzden hakki yok bende.
Helallik almak, meselesi dini bir olay. Siz şayet inançlı biriyseniz bu tarz ilişkilerin zaten haram olduğunu dolayısıyla bir haramdan helallik beklemenin saçma olduğunu anlamanız gerek.
Ne ezik bir tip ya. Ne ortaokul mezunları tanıyorum, ticaretin ustası.Ben aileme evlenmek istedigimizi soyledigimde baya karsi ciktilar. Ama ille de istiyorum diyorsan veririz dediler. Annem beni bir arasin dedi. Iste ne is yapiyorsun, ne mezunusun felan diye soracakti. Buna soyledim bunlari. "Annen bana o sorulari hic sormasin, ben kendime hakim olamam. Bu sorular beni cileden cikarir. Annen bana bir laf soylerse altinda kalmam. Ezdirmem kendimi. Bunu bilsin. Ona gore konusalim" felan dedi.
Anneme tabiki hepsini soylemedim. Sadece dedim ki (o da agzimdan kacti) anne o sorulari sorman onu sinirlendirebilirmjs. Annem bunu duydu ya, zaten istemiyordu, iyice delirdi. "Evlenseniz bile gelmem ben sizin evinize. O simdiden boyle sinirine hakim olamayacaksa, ilerde sinirlendigi zaman sana ne yapmaz. Döver seni bu. Sen de bize soyleyemezsjn. Cekersin oyle" felan dedi.
Sonra eski sevgilime dedim ki. Annem evlenirseniz gelmem evinize diyor dedim. "Gelmezse gelmesin, biz kendimize yeteriz" felan dedi.
Zaten konusuyorduk aramizda kiz istemeyi felan. Surekli " biri bana laf soylerse agzinin payini alir. Hic ezdiremem ben kendimi." Felan diyordu.
Bir de hep "babana baba demem, benjm bir tane babam var"diyordu.
Ay bir suru sey iste boyle.
Yani dogrudan gorusturmedim ama bana soyledigi laflar bile yetti, saygisiz oldugunu anlamam icin.
Soguttu iyice kendinden beni. Ben oyle iki arada bir derede hayati cekemem. Ilerde beni ailemle de goruturmezdi bu. onlar beni jstemedelerdi felan diye. Simdi egosundan istiyor galiba. Arkadaslarin da soyledigi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?