Eski Sevgilim Hakkını Helal Etmiyor

Cok haklisiniz yazdiginiz her konuda. Annem de öyle söyledi. "Ben de isterim damadimi seveyim. Damat bizi sevsin, saysin, kizimin evine rahat rahat girip cikayim" sizin söylediginiz seyleri.

Ne ezik bir tip ya. Ne ortaokul mezunları tanıyorum, ticaretin ustası.

Bu eğitiminden, mesleğinden bu kadar utanıyor, lafını bile ettirmiyorsa, adam olsun da hedefler edinsin azıcık kendine.

Bu da ticaretle ugrasiyor ama bir yigin borca batmis. Evet resmen utaniyor ve kendi de ikimizin olmayacaginin farkinda aslinda.

Cok haklisiniz yazdiginiz her konuda. Annem de öyle söyledi. "Ben de isterim damadimi seveyim. Damat bizi sevsin, saysin, kizimin evine rahat rahat girip cikayim" sizin söylediginiz seyleri.

kadının en doğal hakkı vallahi.. daha şimdiden bu çocuk böyle yaptıysa ilerde neler yapardı acaba.. sen çoğu kişinin aksine mantığınla karar vermişsin, kalbini değil aklını dinlemişsin. doğrusu da bu ama çoğumuz bu cesareti gösteremiyoruz işte. aşığız seviyoruz diye hatalarını bile göremiyoruz..

Aslinda benim hakkim daha cok. Ben onun icin zamaninda ne islere kalkistim. Bana bu yüzden de bir miktar borcu var zaten. O ödeyecekmis bana, sonrasinda benim hakkim kalmayackmis. Ama düsündükce onun icin cektigim maddi, manevi sikintiyi o aslinda benim hakkimi ödeyemez. Ama yine de helal ettim

Evet, cok sükür ki erken görebildim gercekten. Göz göre göre kendimi atese atamadim.
Ayrildigimizda gercekten severek ayrildim ama icime bir süphe düsmüstü bir kere. Bu süpheyle bütün hayatimi bir kenara birakip ona gidemedim.
Allah hepimiz hakkinda en hayirlisini versin. :)

Sizinde hakkınız var onda bence zaman geçtikten sonra anlar şimdi. Size daha yakın olmak için diyordur belki kafanızda tamamen bitirdiyseniz olası yoksa bence hiç takmayın.

Aile her zaman haklıdır. Ailen için, hele de annen için kimseyi karşına alma. İyi yapmışsın yani ayrılmakla. Hakkını da helal etmezse etmesin?! Çok da lazımdı sanki. İnsanın iyiliğini koşulsuz şartsız ancak ailesi düşünür. Ticaretle uğraşıp bu kadar çok borca batmış olmasının sebebi de muhtemelen ya kurnaz değil ya da bilgili değil. Bugün önüne gelen belki ticaretle uğraşıyor, ticari bir işletme açıyor ama kaç tanesi bunu bilinçli yapıyor? Bilinçli yapanlar ortada. Çok borca batmış olması onun iktisat bilmediğini gösterir mesela. Ticaret denen şey elinde bir miktar sermaye ile dükkan açmak kadar basite indirgenecek birşey değildir. Kazançlı çıkmanın yolu ya kurnaz olmak (veya o işlere aklı çok iyi ermek) ya da iktisat bilmek ve bunu ticarette uygulamaktan geçer.

aman yaa etmezze etmesin hayatından önemlimi ne malum hem hakkı olduğuna üzerinde körmü layık olsaydı sana bence sen helal ettinmi o daha önemli olmalı.

Etmesin !!
Onun sende varsa, seninde onda hakkın vardır muhakkak,sende etmezsin olur biter....

Ee ne yapacaksın hakkını helal etmiyor diye ömür boyu mutsuz olacağın bi adamla olamazsın. Sen de ona haram et olsun bitsin. Nedir yani adamın ırzına geçip ortada mı bıraktın neyin hakkı?? Bu ayrılığı kabul edemeyenler müthiş egolu insanlar, bunlar ayrılığı da evliliği de yürütemezler çünkü kendilerini vazgeçilmez sanırlar. Halbuki sevgisinden dolayı ayrılmak istemeyen insan hakkını haram etmez, kıyamaz çünkü.

Neyin helalliğiymiş ya... Bu zamana kadar gittiğiniz yerlerin veya gittiğiniz sinema viletlerinin helalini mi helal etmiyormuş... Helal etmedim diyenler olmuş sevmeyen birini kendinize böyle mi bağlı tutmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki...

Ulke degistirmek derken nerden nereye.Kim tr de kim yurt disinda.
.Algida secicilik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…