Eski sevgilim instagram acmis

Benim konularımı bilseydin benimde bu hayattaki en yakın arkadaşım eski sevgilimdi. Çok güzeldi ilişkim. Ama bir anda bitti. Üstelik yaşadığımız şehire bile birbirimiz için gelmiştik ben tek kaldım gibi oldu. Ama bak devam ediyor hayat. Düşünsene sende birini bulabilirsin insta açabilirsin o bunlardan korkmuyorsa sende hiç korkma. Sen de aç o kıvransın ayrıca eğer gerçekten tıp okuyorsan dört dörtlük mesleğin var karşına kimler çıkar ileride biraz özgüvenli ol.
Siz nasıl atlattınız. Çünkü bu kişi benim sevgilinden daha önemlisi ailemde tek arkadaşımdı her şeyimdi ben nasıl atlatırım şimdi bu durumu

Aklını başına al resmen sizi hakaret edip âşalamış kendine yakışanı yap ne ara ne sor ve yoluna bak emin ol gelecek daha güzel bırak o kendi gibileri bilsin dursun

Instagram bana çirkin geliyor onun inadına açmıştım ama sildim kendime yeminim var evlendiğim zaman esimle beraber acacagim
Umarım önüme başkaları çıkar ama şuan tam 1.5 ay evdeyim kafayı yememek için ne yapacagim inanun bilmiyorum
Kendimi çok soyutlamışım herşeyden hicbir şey yapmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bu psikolojiden nasıl çıkarım bunu da bilmiyorum
Heh ilerdeki konu başlığı belli oldu :Eşimle açtığımız instagramın önerileri vs vs ..ya birey olun önce ;başkasıyla hesap açmak ,başkasına bu kadar bagımlı olma isteği neden ?

Ben mi sıktım onu? Ben ona asla instagram kapat demedim o istemiyordu kapattık hicbir zaman onu kısıtlamadım çok kıskandım ama ağzımdan tek kelime çıkmadı ona karşı
Kuzum kullanılan taraf olmuşsun senden korkmuyor dolayısıyla bişeyde hissetmiyor ne yapabilirsinki ona karşı diyordur sen emek veren taraf olmuş olabilirsin ama sallamamış kısaca seni sadece onun için bişeyler yapan sözünden çıkmayan kısaca ezik bir tip bellemiş seni neden ipleri onun eline verdin ki ? sonucu bunlar işte sen egosunu yükselttin oda seni harcadı başka konulardada değinmişsin şuan hazmedemiyorsun ama bende çok kötü şeyler yaşamıştım eski sevgilimle oda kendi laylayloyumda umurumda mı ? umurumda değil artık yazma yazdım bitirdim sürekli yalvarıyordu tekrar onun ardından gideceğimi sandı avucunda sandı ne oldu ? değere bindim sen böyle onu stalklarsan onu düşünmeye ah vah onsuz yapamam onu seviyorum falan demeni de yeni ayrılmana veriyorum 7 8 ay sonra alışacaksın nefret edeceksin şükür ediceksin kurtuldum diyeceksin neden hala üzülüyorsun daha ne yapmasını bekliyordun ki canım ?

Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Yaş kac

Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Hemen intihar.. sanki cocuklarinin babasi.. git as kendini bekli insafa gelir lde cesedinle barisir.. sacmalamayin lutfen ya kendinize gelin bi silkelenin şoyle.. hani biz kadinlar gucluyduk herseyin ustesinden gelirdik yapamicagimiz yenemicegimiz basaramicagimiz sey yoktu hani? En ufacik birsey boyle olursan ohooooo kendine gel lutfen bian once hemde.

offf instagrama bu kadar anlam yuklemeyin ya sanki sosyal medyadan degil de fuhus yuvasindan bahsediyorsunuz tovbe.

adam kendi yoluna bakmaya baslamis, siz baslayamiyorsaniz onun sucu ne? kendinize boyle hakaret ettirmeyin yazik cidden ya.

Siz nasıl atlattınız. Çünkü bu kişi benim sevgilinden daha önemlisi ailemde tek arkadaşımdı her şeyimdi ben nasıl atlatırım şimdi bu durumu
Nasıl mı atlatırsın kendi kendine yardım ederek mutluluk bir durum değil bir seçimdir. Üzüldün mü ağla iki saat sonra sil gözünü yüzüne bakım yap, müzik aç şarkı söyle, birşey gördün sinirlendin mi kafanı dağıt. İlk ayrıldığınız günü hatırla engelleyebildin mi ? İnstagram açmasını engelleyebildin mi ? Kendine acı çektirmek hiçbirşeyi çözmeyecek önce bunu anla.

Instagram bana çirkin geliyor onun inadına açmıştım ama sildim kendime yeminim var evlendiğim zaman esimle beraber acacagim
Umarım önüme başkaları çıkar ama şuan tam 1.5 ay evdeyim kafayı yememek için ne yapacagim inanun bilmiyorum
Kendimi çok soyutlamışım herşeyden hicbir şey yapmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bu psikolojiden nasıl çıkarım bunu da bilmiyorum
İnstagramda ne var ki ? Eşinizle açma isteği uyandıracak kadar kötü ne olabilir nasıl bi anlam yüklediniz bir uygulamaya ? gerçekten bir öğrencilik hayatınız olduğuna hele hele tıp okuduğunuza inanamıyorum

Ayrıldık ne yaparsa yapsın diyemiyorum çünkü ayrılsak bile hep birbirimizi sevecegimizi düşüyordum başkalarıyla asla olmayacağız o sevgi asla bitmeyecek ama bir anda pat diye başkasıyla olduğunu söylemesi çok koydu buna hazir degildim
işte bunları yaşayarak öğreniyorsun. Hayat türk filmi tadında değil. Sen de sevme zaten ayrılsanız da güzel arkadaşım. Üzül bitsin gitsin.

Alin iste bir evlilik meraklisi daha hayir bunlar evliligi ne saniyolar acaba evlenince esiyle birlikte acacakmis ben bilmem beyim bilirci kendi fikri olmayan acizler bunun tip falan okudugu yok bence hep birbirlerini seveceklermis hic gulecegim yoktuu :KK48:

Ne bu gerdek mi eşinizle beraber yapıyorsunuz ahsjajkdjsks Allahım sen akıl ver ya. 🤲🏼
Inanilmaz sacma boyle seylet kaldimiya cidden ortak hesap nedir arkadas. Benim kendi ozel alanim olamicakmi. Kocamin gobekli arkadaslarinin storysini gormek zorundamiyim. Yada kendi fotigrafimi atsam kocamin arkadaslari gorucek hep igrenc birsey. Ya da benim arkadaslarimin storuylerini benim kocam niye gorsun ya. Cidden inanilmaz sacma lutfen tek bedenmis gibi davraniyolar ya boyle bisey olamaz şok oldum.

İnstagramda ne var ki ? Eşinizle açma isteği uyandıracak kadar kötü ne olabilir nasıl bi anlam yüklediniz bir uygulamaya ? gerçekten bir öğrencilik hayatınız olduğuna hele hele tıp okuduğunuza inanamıyorum
Sorun instagrama bir şey olmasi değil benim instagrama paylasack bie hayatım olmaması benim instagrama takip edebileceğim arkadaşlarımın olmaması evet eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bie şeylerim olmuş demektir

Inanilmaz sacma boyle seylet kaldimiya cidden ortak hesap nedir arkadas. Benim kendi ozel alanim olamicakmi. Kocamin gobekli arkadaslarinin storysini gormek zorundamiyim. Yada kendi fotigrafimi atsam kocamin arkadaslari gorucek hep igrenc birsey. Ya da benim arkadaslarimin storuylerini benim kocam niye gorsun ya. Cidden inanilmaz sacma lutfen tek bedenmis gibi davraniyolar ya boyle bisey olamaz şok oldum.
Sorun benim instagrama.paylasabilecek bir hayatımın olmaması. Eşim olduğu zaman paylaşacak bie hayatım olmuş demektir o zaman onunla beraber acarım

Back
X