Eski sevgilim instagram acmis

yeni bir diziye başladım
ders çalışmaya çalışıyorum
az önce saatlerce ağladım tüm içimi döktüm kendimi çok daha huzurlu hissediyorum
İyi bari, sevindim sizin adınıza. Ayrılık zor, bunu çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de yaşadım. Ama beş para etmez biri için güzel canını sıkmaya değmez.

İyi de adı üstünde ‘eski’ artık. Bırak takıntı yapma naparsa yapsın instagram mı açmış twittera mı yazmış.. unutamamışsın anlaşılan takip ettiğine göre ama sen çocuğun umrunda değlsn öyle düşün, ben neden takip edeyim beni takmayan birini diye düşünürsen soğuman daha kolay olur.

İyi de adı üstünde ‘eski’ artık. Bırak takıntı yapma naparsa yapsın instagram mı açmış twittera mı yazmış.. unutamamışsın anlaşılan takip ettiğine göre ama sen çocuğun umrunda değlsn öyle düşün, ben neden takip edeyim beni takmayan birini diye düşünürsen soğuman daha kolay olur.
atlatıyorum yavaş yavaş, o tüm sosyal medyaları açmış
ben kendimi daha hazır hissetmiyorum sosyal medya açmak için ama zamanı gelince açacağım
bazı şeyleri sırf inat olsun diye yapmak istemiyorum o hayatına baksın benim de mutlu olacağım günler gelir elbet böyle düşünüyorum artık

Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Ayrılmışsınız ne isterse yapar sanane
Hem senin de hesabın var demek ki her sanıye baktına göre
Hesap açarken senden mi izin alacaktı ki

Ayrılmışsınız ne isterse yapar sanane
Hem senin de hesabın var demek ki her sanıye baktına göre
Hesap açarken senden mi izin alacaktı ki
hesabım yoktu tabiki onun açtığını görünce ben de açtım ama sonra tekrar sildim bakmaya dayanamıyordum çünkü takipçi sayısının artışını görmeye

Önüne bak aynı insanda takılı yaşayamazsın ömrünü vaktini zamanını boşuna harcama önünee baaakkk
böyle yapacağım artık
bu benim ilk ilişkimdi dolayısıyla ilk ayrılığımı yaşadım
ilişkimde de tecrübesizdim ayrılıkta da çok tecrübesizim maalesef
ama atlatacağım içim ümitle dolu

atlatıyorum yavaş yavaş, o tüm sosyal medyaları açmış
ben kendimi daha hazır hissetmiyorum sosyal medya açmak için ama zamanı gelince açacağım
bazı şeyleri sırf inat olsun diye yapmak istemiyorum o hayatına baksın benim de mutlu olacağım günler gelir elbet böyle düşünüyorum artık
Evet gelecek o günler hem de en kısa zamanda😊 ama yaşadıklarından ders al birini çok sev tabiki çok önemse ama kimseyi hayatının merkezi yapma, kendini arkadaşlarından soyutlama, hobilerin özel zevklerin olsun, İnan bana kimse ayakları üzerinde dik duramayan, birey olamamış kimseyi istemez hayatında. Ha özgüvensiz erkekler ne yapar önce seni hayatının merkezi gibi gösterir, tüm ilgiyi alakayı sunar bu arada arkadaşlardan, sosyal hayattan uzaklaştırır seni, tabi bunu tatlı tatlı yapar sen de biz ruh eşitiz oh her şey muhteşem diye bulutların üzerinde gezerken o planını uygulamaya başlamıştır bile.seni sanki ona muhtaçmışsın gibi hissettirir, onsuz nefes alamaz olursun baktı ki tam olarak sömürdü seni ona verecek bir şeyin kalmadı pat o bulutlardan aşağı atıverir. Ne tutunacak dalın var ne kalkmaya halin. Akıllı ol o yüzden sev çok sev ama önce kendini sev, hayatta kendinden daha çok seveceğin tek şey evlatların olsun

Evet gelecek o günler hem de en kısa zamanda😊 ama yaşadıklarından ders al birini çok sev tabiki çok önemse ama kimseyi hayatının merkezi yapma, kendini arkadaşlarından soyutlama, hobilerin özel zevklerin olsun, İnan bana kimse ayakları üzerinde dik duramayan, birey olamamış kimseyi istemez hayatında. Ha özgüvensiz erkekler ne yapar önce seni hayatının merkezi gibi gösterir, tüm ilgiyi alakayı sunar bu arada arkadaşlardan, sosyal hayattan uzaklaştırır seni, tabi bunu tatlı tatlı yapar sen de biz ruh eşitiz oh her şey muhteşem diye bulutların üzerinde gezerken o planını uygulamaya başlamıştır bile.seni sanki ona muhtaçmışsın gibi hissettirir, onsuz nefes alamaz olursun baktı ki tam olarak sömürdü seni ona verecek bir şeyin kalmadı pat o bulutlardan aşağı atıverir. Ne tutunacak dalın var ne kalkmaya halin. Akıllı ol o yüzden sev çok sev ama önce kendini sev, hayatta kendinden daha çok seveceğin tek şey evlatların olsun
ahh ahhh tam olarak yazdıklarınızı yaşadım maalesef

Bir güncelleme eklemeye geldim
Birisiyle konuşmaya başlamış
Artık üzülmeye bile değmez sanırım
Aklıma gelmemesi için uyku ilacı içip uyuyacağım çünkü başka ne yapabilirim bilmiyorum
Sadece çok üzgünüm

Çok ayıp etmiş haspaaaaaaaaaaa

Bikinili mayolu poz da koyar ayrıldım diye iyice açıldı saçıldı (uymadı galiba) :olamaz:

Aklıma gelmemesi için uyku ilacı içip uyuyacağım çünkü başka ne yapabilirim bilmiyorum
Sadece çok üzgünüm

Ittir et gitsin sen de o zaman
Eleman belli ki yeni ufuklara artik acilmis mi yazilmis mi neyse ... sen de bosver bunu
Daha iyisi yok mu :KK48:

Sadece çok üzgünüm
Senin içinde dışarıda milyonlarca insan var. Eğer biraz olsun özgüvenli olsan bu dünyada güzel çirkin kilolu zayıf soguk neşeli zengin fakir herkes için bir insan olduğunu ve etrafındaki pek çok insanın şu an ilk aşkıyla ilk sevgilisi ile evli olmadığını herkesin bir acısı hayal kırıklığı olduğunu ama birgün öleceğimizi bütün bu şeylerin asla anlamı kalmayacağını ve birkaç yaşadığın günü de bari mutlu yaşanan gerektiğini bilirdin.

Neden terapi almiyorsunuz?
Intihari dusunuyorum dedigi anda bir insan, hayatindaki her seyi ikinci plana koyup kendini iyilestirmenin yolunu aramalidir.
Ki doktorsunuz, bunu daha iyi biliyorsunuzdur.
Akil sagligi kadar onemlisi var mi?
Hic cekinmeyin ve de ertelemeyin.

Back
X