Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

GitsenDeZorGitmesenDe

Lovely
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
42
0
16
Kocaeli
Eski sevgilim karısını aldatıyormuş hatta o kadına ev bile tutmuş.Eski sevgilimin de kardeşi en yakın arkadaşım.Bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum kimse bu duruma düşmemeli.Bunun karısına söylenmesini istiyorum öğrenmeli aptal yerine konmamalı bence ama bunu ben yapamam çünkü benim söylediğim duyulursa ben eski sevgili olarak yuva yıkmakla suçlanabilirim.Hala gözümün olduğu bile söylenebilirler ki evliyim mutluyum ve bir oğlum var.Eşimi çocuğumu riske atamam.Arkadaşıma söylemek istiyorum en azından abisini uyarması için ama korkumdan yapamıyorum.Bi yandan banane naparsa yapsın beni ilgilendirmez diyorum ama aldatılmak çok kötü bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.Kendi mutluluğumu bozmamak için susmak zorudayım.Siz sanane mi diyorsunuz yoksa söylenmeli mi diyorsunuz?

Eski sevgilinizin yaptığı çok yanlış bişey fakat bence siz karışmayın derim evdeki huzurunuzdan olmayın eşiniz duyarsa yanlış anlayabilir diye düşünüyorum.

kesinlikle uzak durun derim ben.kötü olan siz olursunuz.buda yetmezmiş gibi eşinizle yuvanızda huzurunuz bozulur.eski sevgilinizden size gelecek haberleride engelleyin derim ben.mümkünsde görüşmeyin.

Al işte iki ucu çöplü degnek.
Aslına ne düşünüyorum biliyor musunuz?
Biz her aldatılma vakasında kadınlar hısseder demıyor muyuz?
Şimdi bu hanım hiç anlamıyor mu aldatıldıgını.
Ne bıleyım sevgıde,ılgıde azalma olur.
Hatta ayrı ev demıssınız maddı olarak dusus olur.
Yanı hıc mı hıssetmez.Belkı de bılıyor da bana dokunmayan yılan bin yasasın dıyor.
Yıne de sız bu duruma goz yummayacaksanız bunu gızlı yollardan halledın bence.
Ne bıleyım arkadasınıza abınler yenı ev mı aldı deyın ıkıncı evı gostererek.
Yada ne bıleyım dırekt arkadasınıza soyleyın.
Ama bunu cok onemseyerek degılde oylesıne laf arasında soyleyın kı sızın hala onu dusundugunuz gıbı bır yanılgıya dusmesınler.

Utanmaz arlanmaz rezil insanlar evli erkeklerden ne isterler bilmem o insanlar evli cocukları var bekar adam yokmuda evli insanlara asılır yuvalarını dagıtırlar mutluluklarını bozarlar bu tip kadınları asmak lazım asmak lazımki kimsenin yuvasına göz dikmesinler bunlar adı çıkmış bu işi parayla yapan bayanlardan daha rezil daha pislikler en azından onlar bu işi para için yaptıklarını gecim için yaptıklarını dile getirip acık acık söylüyolar peki ya bu metreslere ne demeli hayatları boyunca hep öyle kalacaklar haytları boyunca hep 2. Insan olarak kalacaklar ve herzaman yatak ark olmaktan ileri gidemiycekler insanların yuvasını yıkmakatan başka bişey degil bu kendileri hayatta hiçbirşey sahibi olamamış başka insanların mutluluguna göz dikmiş mahlukat 3 5 çapulcu bayan işte edepleriyle namuslarıyla bekar erkek dururken namussuz oldukları için evli erkeklere karılık yapmayı kabul ediyorlar o insanların aklına girip o şekilde yaşıyolar mahlukatlar ev tuttturuyolar şunu bunu aldırıyolar o şeyler boşa alınmıyo tabıkı karşılıgında namuslarını hayatlarını kişiklikleriniş de teslim ediyolar tabi hala namus kavramından bahseden ler varsa aralarında bilemiycem .adam boşanmıştır bekardır amenna ama evli çocuklu yuvası olanlardan ne istersiniz pislik mahlukatlar . Bunu yazdım bu sayfada çok sey okudum ve üzüldüm benim başıma çk şükür gelmedi rabbim getirmesinde ama gelen ark var cocuklarıyla boşanmak zorunda kalmışlar 2. Bir ınsan yüzünden çok üzüldümmmm bu kadınları fişleyip asmak lazımki birdaha kimsenin evli erkegine el atıp yuvasını yıkıp çocugunu babasız bırakmasınlar pis mahlukatlar. Sizde bence karışmayın ama inşallah karısı farkeder o kadını rezil rüsva eder o adamıda hemen boşar.

Söz konusu kişi eski sevgili olmasaydı da X kişi olsaydı yine de bu kadar duyarlı olur muydunuz?

bunu sana söyleyen eski sevgilinin kardeşinin amacını da anlayamadım niye sana söylüyor ki.

sen niye öğrenmesini istiyorsun karısının * bu seni ilgilendiren bir durum değil ki

yorumların geneli senlik durum yok demiş de yani aldatılan bir bayana yardımcı olmayı istemek kötü bir şey mi sizce?
ben karış ya da karışma diyemem, yönlendiremem de ama bence duyarlı olması gayet güzel aslında

ben size ne dıyenlerden olacagım...
zaten ortada bır ihanet varsa er yada geç ortaya cıkacaktır merak etmeyın hiçbir şey gizli kalmaz...

arkadasım kadınlara ateş püskürmüşsün evet bu tarz kadınlara bence de ateş püskürülmeli ama esas pislik erkekler bunu da düşün kendı karısını düşünmeyenı elın kadını ne kadar düşünür?

Güzel ülkemde bazı kadınların zihniyeti hala bu mudur
Biz hiç bir zaman kadın erkek eşitliğini göremeyeceğiz bu ülkede,kadınlarında erkekler kadar özgür,erkekler kadar hakları olduğunu.
Yazık.......çok yazık....

İnsanın aklına ihtimaller geliyor. Tabi ki yapılana sessiz kalınmamalı fakat konusahibi adamın eski sevgilisi dolayısıyla ortalık karışabilir. Böyle durumlarda durum değerlendirmesi yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…