- Konu Sahibi GitsenDeZorGitmesenDe
-
arkadaşım ben kadını savunmuyorum ki, o beni ilgilendirmez diyorum tepkisiz kalıyorum oma karşı, ülkemde milyonlarca kadın var ben sürekli bunun takibindemi olucam kocam bana sadık olacak diyorum bende, napayım kadınımı yolayım yani seviyemimi düşüreyim, tamam o kadın düşükmüş iğrençmiş eee benim hayatımda bi rolü yoktuki, o saatten sonrada olmıcak, aldatan kocayı boşayanında boşamayanında hesabı kocasıyla oluyo değilmi boşuyosa dava süreci tazminatı nafakası vs, boşamayan içinde hep başa kakacak vay sen beni aldattın diye, her türlü huzursuzluk, bana bunu yaşatanda kocam, ben 2. 3. şahısları bilmem bana evlilik sözünü eşim verdi, konular nasıl açılıyo: eşim beni aldattı, eşimin sevgilisi var....yani özne hep eş
erkek de sütten çıkma ak kaşıktı zaten
zaten en büyük pislikler onlar erkekler bu işlerin neden olmasına sebep olan insanlar ama bayanların hiç suçu yokmu
arkadaslar kusura bakmayın ama sölemeden edemicem.burda hemen hemen herkes aynı seyi söylüyor.
kadınların aldatıldıgını bilmeye hakkı var deniyor.peki bildigi zaman kadınlar ne yapıyor???
hemen sölim.terkediyor... bölemi sonuc??? kocaman bi HAYIRRR cevabı.
ben egerki sonuc hayır olacaksa bilmeme taraftarıyım acıkcası.terkedecekse bilsin.
cünkü eger sonuc hayır olacaksa evlillik yada ilişki devam edecekse bence bu kafayla bu yasanmıslıkla nasıl devam edebilirki???
devamlı bir iç huzursuzlugu... heleki harasmıydı adı hatırlamıyorum su anböle düşünen insanlar kadınlar varken erkeklerin bazen yaptıkları az bile geliyor bana.
erkek sucsuz ilan ediliyor.damga kadına vuruluyor.kardeşim neden kadın suclu?? iki tarafta aynı durumda bence.
GÜNAHI SADECE KADINAMI VERİYOR ALLAH??????????
NE OLURSUNUZ BİLİNÇLİ OLUN BİRAZ YA...ALLAH RIZASI İÇİN DÜŞÜNEREK KONUSUN......NOKTA.
yani bir hemcinsiniz allah göstermesin eşinizle aldatıyo sizi yuvanıozın yıkılmasına neden oluyo ve siz buna tepkisimi kalıyorsunuz tabiki ben saç baş yolun demiyorum size su soruyu soruyorum eşinizin suçu oldugu kadar size bunları yaşatan hem cinsinizin suçu yokmu diyorum o sözü size eşiniz verdi ok evlilik sözünü ve bunu unuttu bi terbiyesizlik yaptı buna neden olan kim yıne bir bayan degilmi diyorum erkegin yaptıgı pislige ortak olan bır bayan degilmi diye sordum size
Eski sevgilim karısını aldatıyormuş hatta o kadına ev bile tutmuş.Eski sevgilimin de kardeşi en yakın arkadaşım.Bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum kimse bu duruma düşmemeli.Bunun karısına söylenmesini istiyorum öğrenmeli aptal yerine konmamalı bence ama bunu ben yapamam çünkü benim söylediğim duyulursa ben eski sevgili olarak yuva yıkmakla suçlanabilirim.Hala gözümün olduğu bile söylenebilirler ki evliyim mutluyum ve bir oğlum var.Eşimi çocuğumu riske atamam.Arkadaşıma söylemek istiyorum en azından abisini uyarması için ama korkumdan yapamıyorum.Bi yandan banane naparsa yapsın beni ilgilendirmez diyorum ama aldatılmak çok kötü bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.Kendi mutluluğumu bozmamak için susmak zorudayım.Siz sanane mi diyorsunuz yoksa söylenmeli mi diyorsunuz?
Eski sevgilim karısını aldatıyormuş hatta o kadına ev bile tutmuş.Eski sevgilimin de kardeşi en yakın arkadaşım.Bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum kimse bu duruma düşmemeli.Bunun karısına söylenmesini istiyorum öğrenmeli aptal yerine konmamalı bence ama bunu ben yapamam çünkü benim söylediğim duyulursa ben eski sevgili olarak yuva yıkmakla suçlanabilirim.Hala gözümün olduğu bile söylenebilirler ki evliyim mutluyum ve bir oğlum var.Eşimi çocuğumu riske atamam.Arkadaşıma söylemek istiyorum en azından abisini uyarması için ama korkumdan yapamıyorum.Bi yandan banane naparsa yapsın beni ilgilendirmez diyorum ama aldatılmak çok kötü bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.Kendi mutluluğumu bozmamak için susmak zorudayım.Siz sanane mi diyorsunuz yoksa söylenmeli mi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?