Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

yani bir hemcinsiniz allah göstermesin eşinizle aldatıyo sizi yuvanıozın yıkılmasına neden oluyo ve siz buna tepkisimi kalıyorsunuz tabiki ben saç baş yolun demiyorum size su soruyu soruyorum eşinizin suçu oldugu kadar size bunları yaşatan hem cinsinizin suçu yokmu diyorum o sözü size eşiniz verdi ok evlilik sözünü ve bunu unuttu bi terbiyesizlik yaptı buna neden olan kim yıne bir bayan degilmi diyorum erkegin yaptıgı pislige ortak olan bır bayan degilmi diye sordum size

zaten en büyük pislikler onlar erkekler bu işlerin neden olmasına sebep olan insanlar ama bayanların hiç suçu yokmu

Her iki tarafta aynı oranda suçlu. Burada sözü veren karısına sadık olması gereken adam yuvasını düşünmeyen adam biraz daha suçlu gibi. Kadının yuvası degil dusunmez. Ama kadınları erkeklerden daha temiz masum namuslu girmek istediğimden keşke kadın boyle seyler yapmasa diye geçer içimden. Suç ve sorumluluk eşit.
Ayrıca Bazı aldatmalarda kadın adamın evli olduğunu bile bilmiyor. Erkekleri temize çıkarıp kadın ayartti demekten vazgeçelim. Evli olduğu halde size teklif eden yada asılan bir terbiyesiz hic çıkmadı mi ...

bakın siz benim ne demek istedigimi sanırım anlamadınız yada siz işinize geleni anlamak için çabalıyorsunuz ben erkeleri suçsuz hatasız ilan etmedim etmemde en büyük hata onlarda tabiki demek istedigim şuydu bu hatayı erkekle yapan x bayan bizim hemcimsimiz degilmi bize zarar veren yine hemcimsizmiz degilmi bir kadına zararı yine bir kadın veriyor demek istedmiştim sadece anlamak istediginiz gibi anlamayın rica ederim erkekelr suçsuz kim görmüş asıl suçun büyügü onlarda zaten ama kadında suç ortagı onu kastettim

ne tepki vermemi istersiniz karşısına geçip parmak sallayıp suçlusun mu demeliyim kendisi yaptığının farkındadır heralde, yüz yüze bile gelmem, biz bu konuda anlaşamıcaz o yüzden bu son mesajım ve tekrar ediyorum beni kocam bağlar, boşanır yoluma bakarım

arkadaşım evlenip yuvanı kurmuşsun.eski sevgilinin hayatında olup bitenler konusunda niye dertlendiniz anlayamadım.herkes kaderini yaşar.bence böyle şeylere müdahale etmek çok yanlış.yapabileceğiniz birşey yok.siz kendi hayatınızı yaşayın.

Bence soylemelisin, direk yüzüne soyleyemiyorsan en azından gizli bir numaradan arayıp onu uyar, kendini tanıtmadan.. Bu durumda olan nice kadınlar var, sonra bizim başımıza gelmeyeceği ne maulm, biz sustukça hep üzerimize gelecekler.

aldatıldığından eşinin haberi olsa bile belki bile bile eşini kabul edecek ama sen sölediğin için suçlu olacaksın çünkü kadın gerçekten seviyordur belki eşini ve bırakamaz ve suçu sende bulur şöyle bulur keşke duymasaydım da öle devam etseydi hayatım çünkü duysamda bırakamıyorum duymasamda hiç olmazsa duymadan yaşardım birazda olsa mutlu olurdum der ve taş sana sıçrar çünkü bu durumu ona bildiren sen olacaksın ve huzurunu bozan kocası değil de kadın sen olarak düşünecektir bence karışmayın

ben yine söylüyorum.

kadına bir şekilde bu sezdirilmeli.
eski sevgilinin yapması hoş olmaz, burada ki bir çok kişinin düşündüğü gibi kıskanç eski sevgili olur.

yakın bir kişi varsa ona ''ya benzetmişte olabilirler ama...... '' tarzı söylenebilir.

Kesinlikle söyleyin derim ama nasıl ... Bir maille ya da mesajla sizden olduğu bilinmesin bence ister inanır ister inanmaz aklına şüphe düşsün de belki peşine düşer

Her kadın aldatıldığını hissedebilir ve bazı kadınlarda bunu hissettiği halde susarrrr... Eski sevgilinizin karısıda belkide bunu biliyor Bence karışmayın adı üstünde eski sevgili çok uzak kalmalısınız bu konuda. + bundan sizene ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…