Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

benmde eski sewgilim karısını aldatmış kaçkez duydum. Ama umrum olmadı banane mutluluğumu neden bozuyum işe yarıcağını bilsem okey sölicem ama eminimki onlar yine iyi olucak ben kötü olucam beni hala sewiyor boşanmam için yaptı diye düşüncek buda eşimin kulağına gidicek ne gerek var

İnsanın aklına ihtimaller geliyor. Tabi ki yapılana sessiz kalınmamalı fakat konusahibi adamın eski sevgilisi dolayısıyla ortalık karışabilir. Böyle durumlarda durum değerlendirmesi yapılmalı.

elbette öyledir.
ama hiç bir şey yapmasa bile belli ki konu sahibinin içi huzursuz bu durumdan, bence bu bile gayet güzel

karışmaması lehine olur doğru o ayrı mevzu
ama ben olsam ben de huzursuz olurdum hemcinsim için

herkes önyargılı yaklaşmış. ama bayanlar bi düşünün yarın öbürgün sizin başınıza gelse bilmek istemez miydiniz? konu sahibi olaya eski sevgilisi olarak bakmıyor bence tamamen eşini düşünerek yaklaşmış duruma zaten evli ve mutlu olduğunu yazmış, tamamen empati kurarak bilmesi gerektiğini düşünmüş bence. eski sevgilinin kardeşi en yakın arkadaşıymış yani ortada özellikle eski sevgiliden haber almaya calısmak gibi bi durum yok ister istemez kulağına geliyordur.
eski sevgilinizin eşi bunu bilmeli evet ama bu sizin tarafınızdan olmamalı yanlış anlaşılırsınız burda yanlış anlaşıldığınız gibi. insanlar çok onyargılı, kimse sizin iyi niyetinizi görmez, görmek istemez. o yüzden eger bunu söyleyecek biri varsa olayın doğruluğundan emin, gercekten gözüyle gören biri olmalı. sonuçta bu bilgi size kulaktan dolma gelmiş gözünüzle görmemişsiniz. eski sevgilinin kardeşi olan arkadaşınız söyleyebilir ancak ama onun da abisi sözkonusu olduğu iin onu ele vermek istemez. bu durumda siz söylerseniz arkadaşınızdan da olursunuz. yani sizin yapabileceğiniz tek sey arkadaşınızın abisini uyarmasını sağlamak. yaptığının yanlış olduğunu eşinin kulağına giderse neler olabileceğini söyleyip kulağına kar suyu kaçırmasını sağlamak. belkide eski sevgiliniz hatasından karısı duymadan döner ve olay bi sekilde duyulmadan kapanır

o elin kadını bu erkege yüz vermese kuyruk sallamasa aklına girmese veyahut yaptıgı şeyin yanlış oldugunu söylemese uyarmasa sonuç ne oluyo görüyoruz işte bıten evlilikler babasız kalan yavrular bıten umutlar o elin kadınlarını asmak lazım asmak

erkek de sütten çıkma ak kaşıktı zaten

erkeklerin de bir beyni olduğunu, yaptıklarından kendilerinin sorumlu olduğunu ,eğer ortada bir evlilik ve aldatma var ise karısına sadık kalma sözünü adamın verdiğini de hatırlatıvereyim.

ben artık bu konulara karışılmaması taraftayım hem çevremde hem de burda gördüklerimden duyduklarımdan sonra. Kadınların büyük bir çoğunlğuu inanmıyor çünkü kocişimde kocişim toz kondurmuyorlar üstüne bunu söyleyen kişiye bile iftira atacak boyuta kadar gelebiliyor. Ayrıca gidip ev tutacak kadar para ve zamanını harcıyorsa bir erkek karısı da biz zahmet düşünsün nereye gidiyor bu para ve zaman neden evde değil bu erkek ki çoğu da biliyor ama eğer kocasının maddi durumu iyiyse düzenini bozmamak için ses de çıkarmıyorlar yoksa bu kadar da rahat rahat hareket edemez o erkek.

elin kadınlarını asarken aldatan kendi kocalarımıza ne yapmak lazım? sizin yorumunuzdan anladığım, bağrımıza basıp devam etmemiz lazım geldiği. kusura bakmayın ama bir aldatılma olayı varsa bana karşı sorumlu olan tek kişi eşimdir. aldattığı kadın evli erkekle beraber olacak kadar ahlağı bozuktur veya değildir, bu benim zerre umurumda değil. kocamdır beni bağlayan. beni kocam düşünmeyip aldatıyorsa, yabancı kadın mı düşünüp yapmayayım diyecekti? çok yadırgadım bu düşünce tarzınızı.

şaka gibisiniz gerçekten

Bu işe uzak kalın demek istemiyorum ama ; farzedin siz , bu işe bulaştığınızda eşiniz size gelip , eski sevgilinin ilişkisinden sanane ? Sana mı düştü uyarmak der ise ; işin içinden çıkamazsınız ..
O yüzden uzak kalın demek zorunda hissediyorum kendimi ..

Kardeşinin yengesini ,uyarmasında fayda var. Eski sevgilinizi kardeşi ,kızın karşısına sadece bir söylemle çıkmamalı.Yani demek istediğim , bir resim bir mesaj bir konuşma vs. gibi bir şekilde somut bir belge ile çıksın karşısına..

En azından kız,çıkıp adama '' bu nedir ,bunlar nedir '' diyebilmeli..

Adamın karşısına çıkıp , falanca kişi seni şurda görmüş ,şununla oturmuşun , atıyorum nette şununla konuşmuşun vs dersen , sana ispatla der,inkar eder..

Yani uzun lafın kısası ; siz değil , ama kardeşinin o kızı uyarmasını sağlayın derim..

erkeğin beynı yok mu??
yapmayın Allah aşkına yaaa bu erkekler neymiş bu kadar yaaa aman kaçırmayalım elımızden kafese sokalım onları belimize de kılıç kuşanalım elımızden almak ısteyen kadınlara savuralım

ayyy haras seninle çatır çatır didişesim varda hem bahar yorgunluğu hem haftanın son günü hem de ne kadar yazarsam yazayım gene anlaşamayacağımızı bildiğimden te Allahım yaa demekle yetiniyorum

Hah tam benlik bir konu dedim okuyunca :)
Canım öncelikle insan önce kendini korumalı şu hayatta vahşi yaşamın koşulları insanlar içinde geçerli
O adama gelinceee o adam şu an ki hatundan ayrılsa eşine dönse tekrar yapacak aynısını nereden mi biliyorum lanet olası kuzenlerimden 3 tane var sülale de hepsi aynı... Karılarını aldattılar eşleri duydu ayrıldılar tekrar yaptılar.. Eşlerine gelelim hatunlardan biri yuvam dağılmasın diye biri kuzenin maddi durumu iyi diye yani param olsun umrumda değil modunda diğeri de gene ailem bozulmasın diye çok çok iyi durumda olmasına rağmen devam ettirdi ilişkisini ama diğer kadın hamile kalınca boşanma kararı aldı... Ama hepsi de sevdiklerini söyledi eşini her şeye rağmen ve devam ettirdi evliliği... Adam kalitesiz gene yapacak gene yapacak... Sen söylesen de değişmeyecek bir şey yani hele de çoluk çocuk varsa değişmez bir şey...

Yapan adamın eski sevgilisinin bile kulağına gittiyse eşinin haydi haydi duymuş olması lazım. Duymadıysa da kulağının üstüne yatmayı bıraksın zaten. Belki göz yumuyordur. Bize ne?

sizn özgürlükten kastınız nedir anlayamadım acıklarsanız sevinirim

sizn özgürlükten kastınız nedir anlayamadım acıklarsanız sevinirim

allah sadece kadınlaramı beyın vermiş erkekler aldatmanı kötü bişi olduğunu akıl edemıyormu önune her gelen kadına ewtmı demelerı lazım hiçmi çalışmıyor kafaları sizin söylediğinize göre böyle oluyor

aslında ıyı fıkır ama
bukadar kasmanın manası yok çünkü her kadına yetecek kadar erkek var dünyada :113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…