Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

tamam ama evlenirken sadakat sözünü erkekler veriyor eşlerine elalemin kadını vermiyor ki.

herkes kendi hayatına baksın.sen söylemesende elinde sonunda ortaya çıkacaktır zaten. iftira attığını düşünebilirler kesinlikle karışmamalısın.

Aldatmanın/haysiyetsizliğin cinsiyeti olmaz. Kadını erkeği yok bu işin. Hepsi aynı şeyin soyu.

Çok komiğime gidiyor erkeğe böyle şeytan kadın tarafından kandırılan küçük çocuk muamelesi yapmak, evlenmeyi, aile kurmayı öğrenmiş, koskocaman erkek, aldatmanın yalnış olduğunu mu bilmiyor da 2. kadın bilgilendirmezse asılsın.

Geçen bir yerde okumuştum, burda mıydı ki? Kadının biri kocasını sevgilisiyle basmış, ama kocasını affetmiş tabiki , bastığı sevgiliye tazminat davası açıp açamayacağını öğrenmeye çalışıyordu, hatta kocası da dava için tanıklık yapmayı önermiş filan, sizinki de öyle bir mantık olmuş biraz.

Canım kusura bakma da güldüm epeyce sana :) Senin dünyanda erkekler sanırım akılı fikri olmayan yönlendirilmesi korunması gereken yaratıklar... Tamam yuva yıkan hatunun hatası da var ama tek suçlu o mudur? Erkek de de suç var baştan çıkartma felan boş laf adam adam gibi olursa Angelina gelse yoldan çıkmaz...

Sen hic bulasma derim. Er gec hersey ortaya cikar, senin adinda ortaliga atilinca eski sevgilin sirf sanada zarar olsun diye "o evli diye ona yüz vermedim, bu sevgilime ev tuttum diye kiskancligindan yapti" dermi der. Ayrica eski sevgilinin kardesiyle hala arkadas olmanida yanlis buluyorum. Tamam o cok iyi bir insandir belki, ama yanlis.
Eski sevgilinin hayatindan cikman gerekiyor, onun ne yaptigindan yapmadigindan, ondan hic haber almaman gerekiyor. O kardesinden vazgecemeyecegine göre, bu iste sana düsüyor.

dimi minnoş adamı nasılda kandırmış tü kaka kadın

ben erkekleri değil kadınları anlamıyorum, konu sahibi gereksiz bi entrika peşinde, neresinden tutarsan tut sana bulaşır bu olay, ya eşin sanane der belki senden şüphelenir, belkide aldatılan kadın kocamı hala unutamamış diye düşünür sana sarar, yani her durumda uzak dur, aldatıldığını kendi anlasın
haras adlı arkadaş gibi kadınlarda bende her zaman keşke erkek olsaydım duygusu uyandırıyo, erkek olsam asla tek eşli olmayı düşünmezdim bahanelerim hazır hemde bahaneyi bile benim üretmeme gerek yok karım sevgilim nişanlım her neyse beni aklayacak bişey zaten buluyo niye tek eşli olsunki bi erkek

Biz abisiyle sevgili olmadan önce arkadaşımdı.Abisinden ayrıldım diye arkadaşımı bırakmam o benim için arkadaştan fazlası.

Biz abisiyle sevgili olmadan önce arkadaşımdı.Abisinden ayrıldım diye arkadaşımı bırakmam o benim için arkadaştan fazlası.

arkadaşlığınızı bitirmenize gerek yok zaten, bunu onun düşünmesi gerekirdi, sen artık evlenmişsin barklanmışsın keza abisi de öyle, artık abisi sizin arkadaşlığınızın konusu değil

Her kadının aldatıldıgını bılmeye hakkı vardır bu cok acı,Allah kımsenın basına vermesin fakat sız bu durumda en olmayacak yerde duruyosunuz hiç bulaşmayın..adamın eski sevgilisi olmanız tesadufende olsa hala haberlerini alıyo olmanız bırde konu zaten yanlış anlasılmaya cok musaıt..kadın mutlaka farkedecektır boşu boşuna siz niye kotu olasınız ki.. hiç gerek yok..

ben anlamadım
aldatan eski sevgiliniz karısı da eski arkadaşınız mı yani?

bunu sana söyleyen eski sevgilinin kardeşinin amacını da anlayamadım niye sana söylüyor ki.

sen niye öğrenmesini istiyorsun karısının * bu seni ilgilendiren bir durum değil ki

Bana arkadaşım söylemedi ayrıca onun haberi bile yok.
Neden öğrenmesini istemeyeyim siz aldatılsanız öğrenmek istemez misiniz?

konu sahıbı arkadasım sen nerden bılıyorsun aldattıgını..
yanı kendın mı gordun yoksa baskalarından mı duydun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…