- 13 Ekim 2009
- 1.833
- 700
- 163
- Konu Sahibi GitsenDeZorGitmesenDe
-
Eski sevgilinin hayatını bu kadar yakından takip etmemeni öneriyorum. Sonunda bir şekilde zarar görürsün. Hiçbir şekilde üstüne vazife değil.O kadın benim için eski sevgilimin karısı değil herhangi bir kadın aldatılan bir kadın.
Eski sevgilim karısını aldatıyormuş hatta o kadına ev bile tutmuş.Eski sevgilimin de kardeşi en yakın arkadaşım.Bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum kimse bu duruma düşmemeli.Bunun karısına söylenmesini istiyorum öğrenmeli aptal yerine konmamalı bence ama bunu ben yapamam çünkü benim söylediğim duyulursa ben eski sevgili olarak yuva yıkmakla suçlanabilirim.Hala gözümün olduğu bile söylenebilirler ki evliyim mutluyum ve bir oğlum var.Eşimi çocuğumu riske atamam.Arkadaşıma söylemek istiyorum en azından abisini uyarması için ama korkumdan yapamıyorum.Bi yandan banane naparsa yapsın beni ilgilendirmez diyorum ama aldatılmak çok kötü bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.Kendi mutluluğumu bozmamak için susmak zorudayım.Siz sanane mi diyorsunuz yoksa söylenmeli mi diyorsunuz?
Eşimin eski sevgilisinin adını bile duymak istemezdim. Böylesi ağır bir şeyi öğrenmenin en acı yolu bu olsa gerek. Allah kimsenin başına vermesin...arkadaşlar aldatılıyor olsanız ve haberiniz olmasa;
bunu eşinizin eski kız arkadaşı bilse kendinizi enayi gibi hissetmez misiniz?
''aferin, sana düşmezdi zaten iyi yapmışsın'' mı derdiniz yoksa '' madem biliyordun neden bana söylemedin'' mi?
kaldı ki ben görümcemle yakın arakadaş olan bir eski sevgilinin çok rahat bunu görümcem aracılığıyla bana hissettirebileceğini düşünürüm.
yani görümcemle yakın arkadaş olmuş bir eski sevgili bu gördüğünü de rahatlıkla ifade edebilir.
hoş yine de iki ucu .... değnek
Eşimin eski sevgilisinin adını bile duymak istemezdim. Böylesi ağır bir şeyi öğrenmenin en acı yolu bu olsa gerek. Allah kimsenin başına vermesin...
eşin eski sevgilisinin ismini bile duymak istemezsiniz bende ama ben görümcemle eski sevgilimin bu kadar yakın olmasını da manidar bulurum.
sonuçta isminin dahi geçmesini istemediğim birini görücem; hem de görümcemin düğününde, nişanında yani görümcemin her özel gününde yan yana.
ha bir yandan da eski sevgilinin dahi haberinin olduğu ve aslında benim bilmem gereken bir şeyin bana söylenmemesi de ilginç.
sonuçta ortada aldatılan biri var.
peki bu durumda öğrenmek istemezsiniz bile ama nasıl söylenmesini beklersiniz?[/QUOTE
Eski sevgili kendi işine baksın. Bilen herhangi bir insan evladı paylassin benimle. Bilen tek kişi eski sevgili ise sussun hayatına baksın nasılsa öğrenirim.
elin kadınlarını asarken aldatan kendi kocalarımıza ne yapmak lazım? sizin yorumunuzdan anladığım, bağrımıza basıp devam etmemiz lazım geldiği. kusura bakmayın ama bir aldatılma olayı varsa bana karşı sorumlu olan tek kişi eşimdir. aldattığı kadın evli erkekle beraber olacak kadar ahlağı bozuktur veya değildir, bu benim zerre umurumda değil. kocamdır beni bağlayan. beni kocam düşünmeyip aldatıyorsa, yabancı kadın mı düşünüp yapmayayım diyecekti? çok yadırgadım bu düşünce tarzınızı.
Ne ayıp!
Bir kadının bu kadar sığ düşünebilmesi ne acı!
Kadın kötü de erkek masum mu? Hiç de değil.
O çok yücelttiğiniz erkeklerin ne vaadlerle karşısındakileri kandırdığını bilebilir misiniz?
Ayrıca aldatılma durumlarında ALDATAN TARAF SUÇLUDUR.2.KİŞİ DEĞİL!
Biraz mantıklı düşünürseniz siz de anlayabilirsiniz.
Bence bu kadar gaddarca konuşmayın,
Allah şaşırtabilir de...
Kendinizi düşünün,kız evladınız var mı yok mu bilmem ama,
Büyük konuşmak iyi değildir.
O kadar sinirlendim ki yorumunuzu görünce,neredeyse 20 defadır silip silip yazıyorum.
ben kendimi düşünerek böyle bir yorum yaptım zaten kızm yok oğlum var ben erkekleri öpüp başıma koymadım zaten baş suçlu onlar terbiyesiz olan onlar rezil olan onlar ama keşke bu tür kadınlar olmasada bu erkeklere böyle fırsatlar verilmese dedim neyin hatası ya neyin yanılması asıl sizin süşünceniz sıg bir düşünce bekar adam yokmuda evli ınsanların vaadlerine kanıyolar cocuklarmı bu insanlar akılları yetmiyıormu evli erkeklerle birlikte olup onların yalanlarına kanmayı akıl ediyorlarda ya ben ne yapıyorum bu insanın bı hayatı cocugu var diye düşünmeyi akıl edemiyorlarmı evet tek suçlu kadınmı asla en büyük suçlu adamdır eştir ama ona taraf olanda x bayanlardır 2 . kişi suçlu degildir öylemi bravo ayrıca ben büyük konuşmadım konuyu saptırmayın sadece yorum yaptım yorum yürütmek büyük konuşmaksa eevt büyük kopnuştuk diyeylim en azından sizin gibi altatan bayan ark savunmadım
Ben de anlamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum hares gibi kadınların bakış açısını. Böyle erkekleri yüceltince pohpohlayınca ellerine ne geçiyor ne veriyorlar maddi ya da manevi ne kazançları oluyor? Para veriyorlar özel olarak örgütlüyorlar desen değil, bunu savundukları için erkekler bu tip kadınlara çok iyi davranıp asla dövmüyor, sövmüyor aldatmıyor, baş tacı ediyorlar desen o da değil bu durumda bu mantığı savunan kadınların kazançları nedir Allah'ın bir sevgili kulu açıklasa da biz de rahatlasak.
evli erkek neden yalan söylüyo neden vaad veriyo, benden başka bi kadına neden alıcı gözüyle bakıyo bi kere, ben kocama bakarım hanım, diğer kadın ister 17'lik kız olsun ister f.hişe olsun beni bağlamaz
eşin eski sevgilisinin ismini bile duymak istemezsiniz bende ama ben görümcemle eski sevgilimin bu kadar yakın olmasını da manidar bulurum.
sonuçta isminin dahi geçmesini istemediğim birini görücem; hem de görümcemin düğününde, nişanında yani görümcemin her özel gününde yan yana.
ha bir yandan da eski sevgilinin dahi haberinin olduğu ve aslında benim bilmem gereken bir şeyin bana söylenmemesi de ilginç.
sonuçta ortada aldatılan biri var.
peki bu durumda öğrenmek istemezsiniz bile ama nasıl söylenmesini beklersiniz?
bakın yine aynı yere geldik evli erkek zaten altatarak rezilligin alasını yapmış o konuda hemfikiriz peki onunla bunu yaşayan kadın hem cinsimiz degilmi bunu size bana v.s öbür arakadaşa yaşatan inmsan hem cimsimiz degilmi yuvanın yıkılmasına neden olan hem cinsimiz degilmi yapmatyın lütfen bu tür kadınları savunmayın
allah sadece kadınlaramı beyın vermiş erkekler aldatmanı kötü bişi olduğunu akıl edemıyormu önune her gelen kadına ewtmı demelerı lazım hiçmi çalışmıyor kafaları sizin söylediğinize göre böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?