Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

bence bulasma derim ben

Buraya yazma gereği duymanizi bile anlamadım. Hic tanimadigim biri karısını aldatıyor başlığı bile daha yerinde olurdu. Sizin derdiniz dil.
Sizinde yazdığınız gibi sizi ilgilendirmeyen bir konu.

eski sevgilim diye niye başlık attınız?

Sizi yakından ilgilendiren bir konu yok ki..?

adamın biri karısını aldatıyormuş...sizin olaya böyle bakmanız lazım..neden bu kadar kafaya taktınız?

Bence unutun bu konuyu..soran olsa bil bilmiyorum deyin...

arkadaşlar aldatılıyor olsanız ve haberiniz olmasa;
bunu eşinizin eski kız arkadaşı bilse kendinizi enayi gibi hissetmez misiniz?

''aferin, sana düşmezdi zaten iyi yapmışsın'' mı derdiniz yoksa '' madem biliyordun neden bana söylemedin'' mi?

kaldı ki ben görümcemle yakın arakadaş olan bir eski sevgilinin çok rahat bunu görümcem aracılığıyla bana hissettirebileceğini düşünürüm.
yani görümcemle yakın arkadaş olmuş bir eski sevgili bu gördüğünü de rahatlıkla ifade edebilir.

hoş yine de iki ucu .... değnek

Eşimin eski sevgilisinin adını bile duymak istemezdim. Böylesi ağır bir şeyi öğrenmenin en acı yolu bu olsa gerek. Allah kimsenin başına vermesin...

Son düzenleme:
Eşimin eski sevgilisinin adını bile duymak istemezdim. Böylesi ağır bir şeyi öğrenmenin en acı yolu bu olsa gerek. Allah kimsenin başına vermesin...

eşin eski sevgilisinin ismini bile duymak istemezsiniz bende ama ben görümcemle eski sevgilimin bu kadar yakın olmasını da manidar bulurum.
sonuçta isminin dahi geçmesini istemediğim birini görücem; hem de görümcemin düğününde, nişanında yani görümcemin her özel gününde yan yana.

ha bir yandan da eski sevgilinin dahi haberinin olduğu ve aslında benim bilmem gereken bir şeyin bana söylenmemesi de ilginç.
sonuçta ortada aldatılan biri var.

peki bu durumda öğrenmek istemezsiniz bile ama nasıl söylenmesini beklersiniz?

k

İyi ki "eski" sevgilinmiş. Hayatından çıkıp gitmiş.
-Bana kalırsa, sen hiç karışma derim
Kötü olan sen olursun.
Hatta "bu kız hala beni seviyor, unutamadı iftira atıyor"lara kadar taşınır olay.
İşin kötüsü, insanlar da buna inanır.

ben kesinlikle böyle bir imada bulunmadım kesinlikle bir aldatma olayı varsa eşi direk boşamalı ben bagrımıza basmalıyız asla demedim dememde sadece sebebiyet veren bayanlara söylüyorum yapmasalar diye erkeklere bu konuda meyil vermeseler diye eş bu bayanı tercih edip gtmişssee aldatmışsa direk boşamalı

ben kendimi düşünerek böyle bir yorum yaptım zaten kızm yok oğlum var ben erkekleri öpüp başıma koymadım zaten baş suçlu onlar terbiyesiz olan onlar rezil olan onlar ama keşke bu tür kadınlar olmasada bu erkeklere böyle fırsatlar verilmese dedim neyin hatası ya neyin yanılması asıl sizin süşünceniz sıg bir düşünce bekar adam yokmuda evli ınsanların vaadlerine kanıyolar cocuklarmı bu insanlar akılları yetmiyıormu evli erkeklerle birlikte olup onların yalanlarına kanmayı akıl ediyorlarda ya ben ne yapıyorum bu insanın bı hayatı cocugu var diye düşünmeyi akıl edemiyorlarmı evet tek suçlu kadınmı asla en büyük suçlu adamdır eştir ama ona taraf olanda x bayanlardır 2 . kişi suçlu degildir öylemi bravo ayrıca ben büyük konuşmadım konuyu saptırmayın sadece yorum yaptım yorum yürütmek büyük konuşmaksa eevt büyük kopnuştuk diyeylim en azından sizin gibi altatan bayan ark savunmadım

evli erkek neden yalan söylüyo neden vaad veriyo, benden başka bi kadına neden alıcı gözüyle bakıyo bi kere, ben kocama bakarım hanım, diğer kadın ister 17'lik kız olsun ister f.hişe olsun beni bağlamaz

yazımı daha dikkatli okursaydınız ne demek istedigimi daha iyi anlardınız ben erkekleri pofpoflayan onları suçsuz gören bir yorum yapmadım aslada yapmam tabiki tek suçlu olan onlar ama 2. sahısların hiç suçu yokmu çok şükür maddi manevi bir beklentim yok ihtiyacımda yok böyle bir beklentilere benim için o bayanların suçu çok çok büyük erkeklere gelince onlar zaten bu olaya başlayarak en büyük hatayı yapmışlar eşlerini altatmak kadar daha utanç verici bişey olamaz amaaaa 2. sahıslarında bu konuda çok payı var ve bu aldatmaya sebebiyet veriyorlar.

evli erkek neden yalan söylüyo neden vaad veriyo, benden başka bi kadına neden alıcı gözüyle bakıyo bi kere, ben kocama bakarım hanım, diğer kadın ister 17'lik kız olsun ister f.hişe olsun beni bağlamaz

bakın yine aynı yere geldik evli erkek zaten altatarak rezilligin alasını yapmış o konuda hemfikiriz peki onunla bunu yaşayan kadın hem cinsimiz degilmi bunu size bana v.s öbür arakadaşa yaşatan inmsan hem cimsimiz degilmi yuvanın yıkılmasına neden olan hem cinsimiz degilmi yapmatyın lütfen bu tür kadınları savunmayın

Eski sevgilinin kardesi yengesinin aldatildigini biliyor.Konu sahibinede eski sevgilinin kardesi anlatmis.Konu sahibine soyleyinceye kadar yengesine soyleyebilirdi.Abisinin sevgilisi icin ayri ev actigini biliyor.Bu olay neden yengesine degilde konu sahibine anlatiyor.Burada aldatilan bayana aciklama yapmak konu sahibine degilde bu konuyu en ince ayrintiya kadar bilen kardese duser.

arkadaşım ben kadını savunmuyorum ki, o beni ilgilendirmez diyorum tepkisiz kalıyorum oma karşı, ülkemde milyonlarca kadın var ben sürekli bunun takibindemi olucam kocam bana sadık olacak diyorum bende, napayım kadınımı yolayım yani seviyemimi düşüreyim, tamam o kadın düşükmüş iğrençmiş eee benim hayatımda bi rolü yoktuki, o saatten sonrada olmıcak, aldatan kocayı boşayanında boşamayanında hesabı kocasıyla oluyo değilmi boşuyosa dava süreci tazminatı nafakası vs, boşamayan içinde hep başa kakacak vay sen beni aldattın diye, her türlü huzursuzluk, bana bunu yaşatanda kocam, ben 2. 3. şahısları bilmem bana evlilik sözünü eşim verdi, konular nasıl açılıyo: eşim beni aldattı, eşimin sevgilisi var....yani özne hep eş

tabiki erkeklerinde beyinleri var kadınlar gibi zaten sorun şu erkekler öncelikle bunun ne kadar yanlış ve hatalı bişey oldugunu anlayabilselerdi bu durumlar yaşanmazdı onlar o kadar basit yaklaşıyolarkı bu durumlar oluşuyo zaten suçun çogu erkekte benim savundugum nokta erkek suçlu bunda hem fikiriz ama kadında bu suça ortak oluyo hem cinsinin üzülüp aglamasına yuvasına yıkılnmasına neden oluyo bunu anlatmak istedim

erkek kendı yuvasını düşünmezken elin başka kadınımı düşünecek bıde burdan bakmak lazım önce erkek düşünecek kendı yuvasını bu konuda ıkı tarafla suçlu allah nefs vermiş ama akılda vermiş ıyıyı kötüyü ayıralım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…