- 10 Aralık 2012
- 1.496
- 21
- 158
- 39
- Konu Sahibi GitsenDeZorGitmesenDe
-
Bu kk kadınları ne yapıp edip olayı konu sahibinin aleyhine çeviriyorlar ya pes diyorum yaa..
Hala iyi niyetli insanların olduğunu unutmayın.
burdaki her yorum kötü niyetli siz ii niyetlisiniz haklısınız.zaten beklediği tepkileri alamayınca sert bi şekilde ataga gecen topik sahiplerinden biri oldunuz. her aldatılan kadını uyarmak isterseniz vay halinize... o halde topik acarken inceden inceye düşünün.bu kadar köyü niyetli kk kadınlarına akıl danısmak zorunda kalmayın.
Ben sert bi şekilde atağa geçmedim kimseye de ters tepki vermedim
muklakukla adlı kişinin mesajını haketmedim ondan yazdım
şimdi düşüncenizin yanlış olduğunu söyleyenler galiba bu durumda kötü oldu çok ayıp gerçekten.ben bu konuda kötü olmaya razıyım tabi dinlersiniz dinlemezsiniz o ayrı mesele.iyi niyetli olabilirsin ama karşındakiler ve eşin senin kadar iyi niyetli olabilirmi acaba? yada şöyle düşün aynısını eşin yapsa sende duysan açacağın konu başlığını ben bile düşünemiyorum birazda sen empati kursan olmaz mı?
Çok komiğime gidiyor erkeğe böyle şeytan kadın tarafından kandırılan küçük çocuk muamelesi yapmak, evlenmeyi, aile kurmayı öğrenmiş, koskocaman erkek, aldatmanın yalnış olduğunu mu bilmiyor da 2. kadın bilgilendirmezse asılsın.
Geçen bir yerde okumuştum, burda mıydı ki? Kadının biri kocasını sevgilisiyle basmış, ama kocasını affetmiş tabiki , bastığı sevgiliye tazminat davası açıp açamayacağını öğrenmeye çalışıyordu, hatta kocası da dava için tanıklık yapmayı önermiş filan,sizinki de öyle bir mantık olmuş biraz.
Bu eski sevgililere de kıymet geldi.
Herkes evleniyor çocugu oluyor ama eski sevgilisinden de haberler almaya devam ediyor.
Bitmiş gitmiş adı üstünde eski size ne, karısına yardım edecek en son kişi sizsiniz canınız sıkıldı macera arıyorsunuz galiba.
Hem sizin nerden haberiniz oluyor bundan. Millet eski sevgilisinin peşine dedektif takıyor galiba.
Eski sevgilimin babası ölmüş, hemen numarasını bul başsağlığı dile
Eski sevgilim karısını aldatıyor, hemen karısının numarasını bul haber ver keriz yerine konmasın kadın.
Ne kadar duyarlı bir milletmişiz biz bravoooo
ben erkekleri değil kadınları anlamıyorum, konu sahibi gereksiz bi entrika peşinde, neresinden tutarsan tut sana bulaşır bu olay, ya eşin sanane der belki senden şüphelenir, belkide aldatılan kadın kocamı hala unutamamış diye düşünür sana sarar, yani her durumda uzak dur, aldatıldığını kendi anlasın
haras adlı arkadaş gibi kadınlarda bende her zaman keşke erkek olsaydım duygusu uyandırıyo, erkek olsam asla tek eşli olmayı düşünmezdim bahanelerim hazır hemde bahaneyi bile benim üretmeme gerek yok karım sevgilim nişanlım her neyse beni aklayacak bişey zaten buluyo niye tek eşli olsunki bi erkek
Utanmaz arlanmaz rezil insanlar evli erkeklerden ne isterler bilmem o insanlar evli cocukları var bekar adam yokmuda evli insanlara asılır yuvalarını dagıtırlar mutluluklarını bozarlar bu tip kadınları asmak lazım asmak lazımki kimsenin yuvasına göz dikmesinler bunlar adı çıkmış bu işi parayla yapan bayanlardan daha rezil daha pislikler en azından onlar bu işi para için yaptıklarını gecim için yaptıklarını dile getirip acık acık söylüyolar peki ya bu metreslere ne demeli hayatları boyunca hep öyle kalacaklar haytları boyunca hep 2. Insan olarak kalacaklar ve herzaman yatak ark olmaktan ileri gidemiycekler insanların yuvasını yıkmakatan başka bişey degil bu kendileri hayatta hiçbirşey sahibi olamamış başka insanların mutluluguna göz dikmiş mahlukat 3 5 çapulcu bayan işte edepleriyle namuslarıyla bekar erkek dururken namussuz oldukları için evli erkeklere karılık yapmayı kabul ediyorlar o insanların aklına girip o şekilde yaşıyolar mahlukatlar ev tuttturuyolar şunu bunu aldırıyolar o şeyler boşa alınmıyo tabıkı karşılıgında namuslarını hayatlarını kişiklikleriniş de teslim ediyolar tabi hala namus kavramından bahseden ler varsa aralarında bilemiycem .adam boşanmıştır bekardır amenna ama evli çocuklu yuvası olanlardan ne istersiniz pislik mahlukatlar . Bunu yazdım bu sayfada çok sey okudum ve üzüldüm benim başıma çk şükür gelmedi rabbim getirmesinde ama gelen ark var cocuklarıyla boşanmak zorunda kalmışlar 2. Bir ınsan yüzünden çok üzüldümmmm bu kadınları fişleyip asmak lazımki birdaha kimsenin evli erkegine el atıp yuvasını yıkıp çocugunu babasız bırakmasınlar pis mahlukatlar. Sizde bence karışmayın ama inşallah karısı farkeder o kadını rezil rüsva eder o adamıda hemen boşar.
Eski sevgilim karısını aldatıyormuş hatta o kadına ev bile tutmuş.Eski sevgilimin de kardeşi en yakın arkadaşım.Bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum kimse bu duruma düşmemeli.Bunun karısına söylenmesini istiyorum öğrenmeli aptal yerine konmamalı bence ama bunu ben yapamam çünkü benim söylediğim duyulursa ben eski sevgili olarak yuva yıkmakla suçlanabilirim.Hala gözümün olduğu bile söylenebilirler ki evliyim mutluyum ve bir oğlum var.Eşimi çocuğumu riske atamam.Arkadaşıma söylemek istiyorum en azından abisini uyarması için ama korkumdan yapamıyorum.Bi yandan banane naparsa yapsın beni ilgilendirmez diyorum ama aldatılmak çok kötü bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.Kendi mutluluğumu bozmamak için susmak zorudayım.Siz sanane mi diyorsunuz yoksa söylenmeli mi diyorsunuz?
Şimdi gerçekten, eski sevgilinin karısı için üzüldüğüne inanalım mı?
hala aklınız eski sevgilinizde olmasa bile başkasıyla evlenmesini hazmedememiş ve karısını üzmek istiyormuşsunuz gibi geldi bana..
bence olaya hiç karışmayın,nasıl olsa eşi bir şekilde öğrenir.yalancının mumu yatsıya kadar derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?