Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

Bu kk kadınları ne yapıp edip olayı konu sahibinin aleyhine çeviriyorlar ya pes diyorum yaa..
Hala iyi niyetli insanların olduğunu unutmayın.

burdaki her yorum kötü niyetli siz ii niyetlisiniz haklısınız.zaten beklediği tepkileri alamayınca sert bi şekilde ataga gecen topik sahiplerinden biri oldunuz. her aldatılan kadını uyarmak isterseniz vay halinize... o halde topik acarken inceden inceye düşünün.bu kadar köyü niyetli kk kadınlarına akıl danısmak zorunda kalmayın.

Ben sert bi şekilde atağa geçmedim kimseye de ters tepki vermedim
muklakukla adlı kişinin mesajını haketmedim ondan yazdım

konu bayağı bir sayfa almış,okumadım.
sadece konunuza hitaben;
hiç bulaşmayın.
sen evlenmişsin,
eski sevgilin karısını aldatmışta,başka kadına ev tutmuşta... dıdısının dıdısı.
herkes kendi yaptıklarından sorumludur.
eğer başka kadına ev tutacak kadar ileri gittiyse merak etme yakın zamanda karısının kulağınada gider.
üsteli karısını tanımıyorsun.
çok kaın var böyle birşey yaşayıp sindirebilen.
belki o gruptandır,eşinin iki özrüne affeder.
eğer öyleyse de kabak senin başına patlar,
zira karısını aldatan bir düzenbaz sana iftira atmaktan da çekinmez.
ha,
eşi eğer gururlu bir kadınsa dediğim gibi yakında kulağına gider ve yapması gerekeni yapar.
yani senlik bir durum yok.

Ben kimseye kötü demedim zaten bende söyleyemem susuyorum dedim kendi söylediğim şeyi başkası söyleyince neden kötü olsun ki doğrusu bu söylesem huzurum bozulcak bunu göze alamam dedim.Benim düşüncem buydu çoğunlukta bunu söyledi.Ben söylücem demedim söyleyemem dedim herkes bunu destekledi yani.

komikkk yaaa bizim bu kadınlarımız komikkkkk kadından al hıncını oooohhhh kebappppp

bir kadının aldatılmasına çok üzülüyorum demişsiniz bu kadın sizde olabilirdiniz, verilmiş sadakanız varmış nede olsa eski sevgilinizdi. diğer kadına gelince karısı mutlaka bilmesi gerekiyor ,çünkü böyle bir şeyi kimse hak etmez.

Eski sevgilinizin kardesi sizin arkadasiniz oluyormus o zaman siz degilde bir zahmet kardesi soylesin yengesine.Sizde evliymissiniz esiniz bu durumu yanlis anliyabilir.

ne kadar yanlış bir tutum ortak çevresi varsa pek alada haber alabilir.aldatılan kadın sizde olabilirdiniz ,ayakta uyutulmayımı tercih ederdiniz ?

Bence hiç bulaşma gerçekten sizin huzurunuz bozulabilir neden karışıyorsun diye ciddi problemler çıkabilir.
Zaten ev açacak kadar büyümüşse aldatma işi kendisi bu durumu bir şekilde öğrenebilir diye düşünüyorum

Ben de anlamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum hares gibi kadınların bakış açısını. Böyle erkekleri yüceltince pohpohlayınca ellerine ne geçiyor ne veriyorlar maddi ya da manevi ne kazançları oluyor? Para veriyorlar özel olarak örgütlüyorlar desen değil, bunu savundukları için erkekler bu tip kadınlara çok iyi davranıp asla dövmüyor, sövmüyor aldatmıyor, baş tacı ediyorlar desen o da değil bu durumda bu mantığı savunan kadınların kazançları nedir Allah'ın bir sevgili kulu açıklasa da biz de rahatlasak.

Son düzenleme:
Yazamadan edemedim canım sen kardeşine söyleyeceksin kardeşinin kulağını çek diye adam ne diyecek sence? Kimden duydun kimden duyduğunu yani senden duyduğunu söyleyecek illa ki olay çıkacak adam ev tutmuş ya ben ailemden örnek verdim cevap yazmadın ama bu derece ileride olan ev tutma filan aldatmalar kadınlar tarafından fark ediliyor ama susuyorlar... Fark etmese de fark etmesine ramak kalmıştır... Allah aşkına iş olmayan başına iş açma...

Ne ayıp!
Bir kadının bu kadar sığ düşünebilmesi ne acı!
Kadın kötü de erkek masum mu? Hiç de değil.
O çok yücelttiğiniz erkeklerin ne vaadlerle karşısındakileri kandırdığını bilebilir misiniz?
Ayrıca aldatılma durumlarında ALDATAN TARAF SUÇLUDUR.2.KİŞİ DEĞİL!
Biraz mantıklı düşünürseniz siz de anlayabilirsiniz.
Bence bu kadar gaddarca konuşmayın,
Allah şaşırtabilir de...
Kendinizi düşünün,kız evladınız var mı yok mu bilmem ama,
Büyük konuşmak iyi değildir.
O kadar sinirlendim ki yorumunuzu görünce,neredeyse 20 defadır silip silip yazıyorum.

hala aklınız eski sevgilinizde olmasa bile başkasıyla evlenmesini hazmedememiş ve karısını üzmek istiyormuşsunuz gibi geldi bana..
bence olaya hiç karışmayın,nasıl olsa eşi bir şekilde öğrenir.yalancının mumu yatsıya kadar derler ya

bu konuyu bıdaha okudumda şimdi insanın dertsız olmasıda zormuş

benım eşim saçma bi iş yaptığımda macera arama der

sizde macera aramayın karısı durumu nasıl olsa farkeder

bide insan düşünmmeden edemıyor söylersenız

eşinin eski svgılısınden öğrendiğinemı daha çok üzülür aldatıldığınamı

Neden hazmedemeyeyim aradan 11 yıl geçmiş tabiki birisiyle evlenecek ve üzmek istesem o kadını hiç durmaz hemen yapardım yapacağımı ama ben bişey yapmıyorum.

Ben bir an empati yaptım ve eski sevgilim karısını aldatsa ne yapardım dedim? hiçççç....... Banane ondan yada banane aldatılan kadından... konuyu bu kadar düşünmek yerine umursamazdım... Düşündürücü sizin bu kadar kendinize dert edinmeniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…