Eski sevgilim kaza yaptı görmeye gitsem doğru olur mu?

Mariapder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
66
-22
86
İyi geceler 1-2 hafta önce yazdım eski sevgilimi unutamadığımı Dün akşam kaza yapmış bu sabah öğrendim zaten kaza lafını duyar duymaz napıcağımı şaşırdım hastane de mi hangisinde bilmiyorum ama çıkıp gidicektim bi yerlere güya görmeye gidicem.Aniden öyle söylenince etkilendim demek ki baya ama çok şükür sağlığı iyi durumdaymış
Ben aramaya bile cesaret edemedim nasıl durumu görmek de istiyorum geçmiş olsuna gitsem ayıp olur mu?
Niye umursuyosun ,eski sevgilin gidilmez boşver diyenlet oldu ama canımdan can gitti nasıl anlatıyım

Küçük insanların büyük gururları olur . Bu söz çok anlamlı bence .
Hayat gurur yapamayacak kadar kısa . Ne istiyorsan onu yapmalısın . Boşver kimin ne dediğini .

Ben gitmezdim..
Gereksiz bir dürtü bana göre..
Ne gerek var yaşadığın kötü anıları hatırlamaya..
Allah şifa versin der geçerim kendi kendime..

yeni bi ilişkisi olabilir ve sen gidersen eski sevgilin de sana karşı bişey hissetmeye başlayabilir ,ona göre karar ver artık;ama seni yanında görmek istese arardı bu bahaneyle

Yani kim olduğuna bağlı. Kimine bir bardak su vermek istemezsin. Ama mesela ben de yeri hiç eskimeyen birine giderdim ve çok da acı çekerdim ona bir şey olsa.

Kaza yaptım ben de bir süre önce. Eski sevgilim de duymuş, aradı iyi olup olmadığımı sordu. Çok rahatsız olmadım ama ciddi bir ilişkim olduğu için aramamasını tercih ederdim. Lafı uzatmadım, o da halden anladı dolayısıyla sıkıntı olmadı.

Eski sevgilinizin bakış açısıyla yaklaşmanıza yardımı olur diye yazdım :)

Belki yeni bir iliskisi var.bir seyler umarak mi gideceksin?
Cok gecmis olsun dilemek istersen resmi bir mesaj atabilirsin

o sevgili henüz eskimemiş anlaşılan

hayır

bi erkek arkadaşım demişti ki eski sevgilim için..

kanser olsa umrunda olmamalı ölse umrunda olmamalı tek çaresi sen olsan umrunda olmamalı

ve başardım dediği gibi umrumda değil tavsiye ederim

Icinizden gitmek geliyorsa gidin. Egrisini dogrusunu dusunmeyin.

Tüm yazdıklarını birlikte değerlendirirsem kesinlikle gitmen gerektiğini düşünüyorum.

Ne kadar oldu ayrılalı çok uzun olduysa belki hayatında biri vardır ozaman gitmeyin . Kısa süre önceyse ayrılıgınız ve çok gitmek istiyorsanız içiniz sesini dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…