Eski sevgilim maddi çıkarları için başkasını tercih etti. Aylardır toparlanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Ikızler burcuyum ben :)
İkizler kızları sevince tam seviyor
Ama başkasına aşık olucaksın
Şu üzüldüğün zamanlara üzüleceksin
İlk erkek arkadasımdan sonra aylarca ağladım zırladım
Evlilik haberini aldım yıkıldım
O güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdim
Şimdi diyorum ne aptalmışım ya
Bu sefer üzüldüğüm zamana üzülüyorum
Oysa neler yapardım o dönemde

Adam sadece sizinle devam etmemil başkası ile etmiş. Geri kalan sizin iddialarınız. Nerden biliyorsunuz para için birlikte olduğunu? Belki gerçekten sevdi
Iddia degil yaşadıklarım. Cıkarlari ağir bastığına eminim. Saf bir aşk yok yani. Tencere kapağını bulmus diyeceğim bundan sonra. Başka bir şey denemez onlara

İkizler kızları sevince tam seviyor
Ama başkasına aşık olucaksın
Şu üzüldüğün zamanlara üzüleceksin
İlk erkek arkadasımdan sonra aylarca ağladım zırladım
Evlilik haberini aldım yıkıldım
O güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdim
Şimdi diyorum ne aptalmışım ya
Bu sefer üzüldüğüm zamana üzülüyorum
Oysa neler yapardım o dönemde
Evet sevince tam seviyorum gerçekten ama başkası olursa unuturum buyuk ihtimal :) Hayırlısı artık

Bana da oldu bu 😂😂😂😂

Bir tane sevgilim vardi yaşlar daha 16-17 filan ama cok paraci biseydi gece gunduz parasini nasil ikiye katlayacagini dusunur, idda filan oynardi akli fikri para para para olan bir insandi daha o yaşta.

Benim ailemin durumu o zamanlar iyi degildi ve iyi olmayan bi mahallede oturuyorduk, kendisi de oyle ccoook zengin bir aileden degildi ama bizden bir tik iyiydi diyeyim.

Neyse bu gitmiş ozamanlar oturuduğumuz sehrin zengin kesiminde oturan bir kiz bulmuş kendine veeeee direk beni satişa getirdi. 😂😂😂😂

Kiz da resmen maymun gibi birsey, bu cocuk baya yakisikli populer bir cocuktu o zamanlar ve o kiza normalde dönüp bakmazdi biliyorum ama kizin babasi doktormuymuş neymiş baya zenginlerdi yani...
Ama pişman olup geri dönmüstü, artik kiz tekmeyi mi koydu naaaaptiysa...

Umarim kendine zengin kayinpeder bulabilmiştir burdan selam yolluyorum kendisine. 😂

Davul bile dengi dengine dediler de dinlemedim..Gönül işte..

Hata yapmayan kimse yok, gönül kendini bir kaptırdı mı gidiyor. 😊

İyi kalplisiniz kıymetinizi bilen birini bulacağınıza inanıyorum yeter ki prens diye kurbağalarda takılıp kalmayın. 😅

Biraz klasik olacak ama anne babalar şu denklik meselesinde gerçekten haklı, garip olan ezildiğini hisseden tarafın bitsin diye uğraşması.

Kilo verip obezken manken gibi olan karısını boşayan var. Koca da obezliğe alışmış. 😳

En azından dürüst bir şekilde ayrılmış. Para için veya başka birşey için, sebep ne olursa olsun senden vazgeçmişse bırak. Siz anlamazsınız benim ne düşündüğümü derseniz, benzerini bende 2 hafta önce yaşadım, halen ruhen toparlanamadım ama geçecek biliyorum. Benimki dürüst bile davranmadı, aynı anda idare edip, kiminle isterse onunla egosunu tatmin edecekti ama ben gerçeği kendim öğrendim, açıklama bile yapmadı, son mesajıma teşekkür edip sildi beni. Birkaç hafta önce bana sabret sıkıntılarım var deyip, şuan hayatında olan kız için beni rahatsız ediyor, onunla işim olmaz, kendini onunla kıyaslama sen o kadar basitmisin diyen kendisi değilmiş gibi hemen çıkardı beni hayatından. Üstelik o kızın onun zenginliği için onunla birlikte olmak istediğini biliyordu. Tipik karaktersiz işte. Gül gibi mesleğin varmış, seni sevmediğini anlaman için demek ki böyle bişeyi yaşaman gerekiyordu, ya evlendikten sonra öğrenseydin seni gerçekten sen olduğun icin sevmediğini?!

benim işsiz, parasız, okulu bırakmış, aile durumları sıkıntılı olduğum zaman kaç yıllık sevgilim beni terketmişti. gitti işi gücü evi aile durumu iyi bir kızla sevgili oldu derhal. türk filmi gibi; bi de aynı sokakta neredeyse karşılıklı apartmanlarda ev bulup yerleştik. ben bodrum katta tek odalı rezil bir yerde kalıyordum; bunlar kızın üst katta güzel döşeli evinde... ben de aşırı sarsıldım mahvoldum filan o zamanlar. sonra kız da şutladı bunu. şimdi orta anadoluda boğucu bi şehirde berbat bi yerde çalışıp sürünüyor. benim işim gücüm oturdu kariyer yaptım param oldu evim arabam oldu şahane de bi eşim var. umarım sizin eski sevgiliniz de böyle kepaze olurken siz kendi hayatınızda çok mutlu olursunuz

Belkide kurtuldun o kişiden, hayatın sana muhteşem birini getirip getiremeyeceğini bilemeyiz. Ama emin ol evlenmeden kurtulmulsun. Öyle bak hayata.

Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Bosver kendini neden uzuyorsun giden gitmistir zaten. Daha fazla ileri gitmeden gormen iyi olmus. Moralini yuksek tut

Bana da oldu bu 😂😂😂😂

Bir tane sevgilim vardi yaşlar daha 16-17 filan ama cok paraci biseydi gece gunduz parasini nasil ikiye katlayacagini dusunur, idda filan oynardi akli fikri para para para olan bir insandi daha o yaşta.

Benim ailemin durumu o zamanlar iyi degildi ve iyi olmayan bi mahallede oturuyorduk, kendisi de oyle ccoook zengin bir aileden degildi ama bizden bir tik iyiydi diyeyim.

Neyse bu gitmiş ozamanlar oturuduğumuz sehrin zengin kesiminde oturan bir kiz bulmuş kendine veeeee direk beni satişa getirdi. 😂😂😂😂

Kiz da resmen maymun gibi birsey, bu cocuk baya yakisikli populer bir cocuktu o zamanlar ve o kiza normalde dönüp bakmazdi biliyorum ama kizin babasi doktormuymuş neymiş baya zenginlerdi yani...
Ama pişman olup geri dönmüstü, artik kiz tekmeyi mi koydu naaaaptiysa...

Umarim kendine zengin kayinpeder bulabilmiştir burdan selam yolluyorum kendisine. 😂
Kimse hakkında kötü laf etmek istemem ama benimkinin hayatındaki kız da çok çirkin. Güzellik göreceli tabi ama kıyas kabul edemem onunla. Bana geri dönüşü olmadığını söyledi. Olmasın zaten. İnşallah kız tekmeyi basar da ben de onlara gülerim :)

Hanimefendi size su aci gercegi soyleyeyim..adam sizi hic sevmemis..yani bir seyi birseye tercih etmemis...bence kendinizi boyle teselli etmeyin parayi sevdi falan diye..sizi gonlune hic koymamis ki
Ben kendimi teselli etmiyorum. Olayların hepsini ben yaşadım. O kızla bir çıkar ilişkisi var. Ben onun parayı sevdigini de biliyorum. Beni gönlüme koymasa o kadar şey yapmazdı. Her neyse sizin bakış açınız.

ille gözünün boyanmış olması mı lazım?aşık olmuş olamaz mı? sizi 1 saatlik yola düşmek istemeyecek kadar sevmemiş , evlenmek istemek zorunda değil ve evlenmemiş kandırmamış da seni ayrılmış dürüstçe.Önüne bak kendi hayatına bak, giden bitmiştir.
Evlilik yolunda adımlar atmayacaktı o zaman. Umut vermek aileye söylemek önemli adımlardır. Tabi ki de kandırdı. Ben de Allah'a havale ediyorum

Back
X