Eski sevgilim mesaj atti ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Dün sosyal medyada bisye paylastim annem rahatsiz üzüldum rahatlamak icin bi iki cumle yazip twit attım . Eski sevgilimle ayrilali 10 gün fln oldu beni terketmisti mesaj atmis ne oldu annen nasil diye bende "beni niye merak ediyosun ki benim sorunlarım seni ilgilendiriyo sosyal medya hesaplarimi kurcalamayo birak" dedim o da" baska biri var heralde haklisin seni niye merak ediyim ki anneni merak ettim bidaha yazmam" dedi .bende etme hani omuzlarimdab tutup ben yokum artik dedinya oyle davran biseylerin degeri varmis gibi davranma dedim oda tamam bundan sonra sormam tarzi laflar etti bende sana derdimi anlatsam ne olcak iki dk teselli edip gitceksin dedim oda kac kere cagirdin geldim bi kere ikiletmedim sadece iyi mi kötü mu soylermisin dedi konustuk gecmis olsun dikkat et fln dedi konu kapandi gitti geldi yine dengemi bozdu yine beni üzdü bu neydi simdi sevmeyen insan 3 saat once attigim seye bakarmi seviyosa su durumda soyle konusma yerine yanima gelmezmi bunaldim cok bunalllldimmmm

Ama beni terketti cok agladim cok uzgunum hala uzgunum
Görmüş mesaj atmış sende trip atmışsın seni düşünmese anneni niye sorsun
En azından nezaketen teşekkür ederim sorduğun için annem iyi diyebilirdiniz

Dün sosyal medyada bisye paylastim annem rahatsiz üzüldum rahatlamak icin bi iki cumle yazip twit attım . Eski sevgilimle ayrilali 10 gün fln oldu beni terketmisti mesaj atmis ne oldu annen nasil diye bende "beni niye merak ediyosun ki benim sorunlarım seni ilgilendiriyo sosyal medya hesaplarimi kurcalamayo birak" dedim o da" baska biri var heralde haklisin seni niye merak ediyim ki anneni merak ettim bidaha yazmam" dedi .bende etme hani omuzlarimdab tutup ben yokum artik dedinya oyle davran biseylerin degeri varmis gibi davranma dedim oda tamam bundan sonra sormam tarzi laflar etti bende sana derdimi anlatsam ne olcak iki dk teselli edip gitceksin dedim oda kac kere cagirdin geldim bi kere ikiletmedim sadece iyi mi kötü mu soylermisin dedi konustuk gecmis olsun dikkat et fln dedi konu kapandi gitti geldi yine dengemi bozdu yine beni üzdü bu neydi simdi sevmeyen insan 3 saat once attigim seye bakarmi seviyosa su durumda soyle konusma yerine yanima gelmezmi bunaldim cok bunalllldimmmm

Terk etmiş. Belliki sonrasında gittiği yerde umduğunu bulamamış ve sana yazmış ;)

kötü yazmıyim diyorum kendimi tutamıyorum
ne kadar mıy mıyyy beni bırakma gelceksin yine gideceksin hüüüüü bir tipsiniz yaaa
kusura bakmayın ama

hatırladım baktım eski konularınıza neden biten bitti demiyorsunuz da bin anlam yüklüyorsunuz bir yaptığına
insan eski sevgilisinin 3 saat sonra yaptığına bakar mı diyorsunuz da
eğer hala arkadaşsanız benim arkadaşlarımın 6 7 saat sonrası bile düşüyor face de duvarıma
hususi bakmıyorum yani :)
sizi bırakan bıraktı ota b.k a umut bağlayıp durmayın:KK11:

Fazla anlam yuklemeyin.
Sadece annenizi merak etmis.
Adamla iletisimi devam ettirmek icin yazmis da yazmissiniz. Cevap vermezsiniz olur biter.

Hayir takiplesmiyoruz
kötü yazmıyim diyorum kendimi tutamıyorum
ne kadar mıy mıyyy beni bırakma gelceksin yine gideceksin hüüüüü bir tipsiniz yaaa
kusura bakmayın ama

hatırladım baktım eski konularınıza neden biten bitti demiyorsunuz da bin anlam yüklüyorsunuz bir yaptığına
insan eski sevgilisinin 3 saat sonra yaptığına bakar mı diyorsunuz da
eğer hala arkadaşsanız benim arkadaşlarımın 6 7 saat sonrası bile düşüyor face de duvarıma
hususi bakmıyorum yani :)
sizi bırakan bıraktı ota b.k a umut bağlayıp durmayın:KK11:

Hayir takiplesmiyoruz
bakın acı bir şekilde yazıyorum ama aklınız başınıza gelsin diye
tesadüf bakmış bulunmuştur
ya da sizin ona zaafınızı biliyordur mahsus yapıyordur kamayın lütfen
bunun için konu açacak hale getirmiş sizi yaa
düşünün.. o kim?

Sen sevgiline ısrarla annem öğrendi beni al beni al başkasını alma diye üyesin sanırım.
Çocuk büyük hata yapmış affet sana yazmış yani aşırı büyük bir hata bu...

Daha yapmaz umarım da..:.
Hayatına daha iyi insanları umarım birlikte kaldık evlenmemiz lazım durumu kızların bu durumda kendilerini acite etmesi bana iki yüzlülük gibi geliyor.
Sanki adam zorladı.

Bu beyin yapısıyla uğraşmasın çocuk...

Gecen ki konusmamizda twittrma surekli baktigini insragramda aktif oldugumu gormemek icin mesajlarimizi sildigini profil resmimi degistirdigim icin sinir olduğunu kendisi soyledi . Bunlari ben kendime yormadim
bakın acı bir şekilde yazıyorum ama aklınız başınıza gelsin diye
tesadüf bakmış bulunmuştur
ya da sizin ona zaafınızı biliyordur mahsus yapıyordur kamayın lütfen
bunun için konu açacak hale getirmiş sizi yaa
düşünün.. o kim?

Ilsikimizin basindan beri evlilik dusunuyoduk bu olay yasaninca ben biraz daha usteledim sadece sen beni almak zorundasin demedim ki oda beni oyaliyomus ki boyle bi ayrilik oldu
Ay kesin yanlış hatırladım konuyu yanlışsa kusura bakmayın

Sevgi öyle insanın ha demesiyle geçen birşey değil. Bence seni hala seviyor ve ayrılık onu da yıkan birşey. Ayrılmasının altında aslında basit bir neden var gibi gördüm

Back
X