Yaşlarınız kac
ben 26 o 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlarınız kac
Merak etme yeni sevgili yaptıktan sonra senlede gorüsmeye başlarsonra o kizda senle görüştügu icin ayrilir falan bu döngü boyle devam eder
![]()
her şeyi anlattı kızla karşılaşmış aklında kalmasın diye söylemiş bana da bu hesaptan da engelleseydi keşke böyle düşünmezdim
Zehirli iliskide zehirlenmeyi seciyorsan bize de geçmis olsun demek düşersadece temmuz ayında 4 kez ayrılıp barıştıkzehirli bir ilişki evet ama vazgeçemiyorum işte hiç ben barışmak için hamle yapmadı hep o yapıyordu şu an kötüyüm işte
Hem aldatmış hem barışmak istiyorsunuz. Duygu falan boş bu durumda. Biraz gurur durumu çözer. Kendinize değer verseniz zaten barışma ihtimalini dusunmezsiniz bile. 16 yaşında olsanız üzülürdüm ergen kafasıyla böyle düşünüyor diye ama 26 yaş çocuk değil ki. Ortada eski toksik bir ilişki var. Kendinizi zehirlemeyin
kaçmaz bence sen barışmıycaksan söyle de ben bi yokliyim bulunmaz hint kumaşı maşallah![]()
![]()
sonra da boşansınBence de barisin.
sonra da boşansın![]()
Hayır önce ben yoklayacam. Sıraya girkaçmaz bence sen barışmıycaksan söyle de ben bi yokliyim bulunmaz hint kumaşı maşallah![]()
![]()
Hiçbir şey.ailevi sebepler ama sonra aşıldı ne yapmaya çalışıyor sizce![]()
iyi akşamlar kızlar kafamı kurcalayan bir konu var ve gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamadım eski sevgilimin. ayrılalı 2 hafta oluyor bir yıllık ayrıl barış bir ilişkiydi ama 2 hafta önce tamamiyle bitirdik ayrıyken eski sevgilisiyle görüştüğü için. ben de onu unutamıyorum artık alışkanlık mı oldu nedir. wpdan engelledim o da beni bikaç gün sonra instagramdan engellemişti. 1 gün kaldırıp tekrar engelledi. bugün de yeni instagram hesabı açmış orda engelli değilim. barışmak istiyorum duygularıma söz geçiremiyorum ama ne yapmaya çalıştığını anlamadım hiç umut yok mu![]()
ama böyle her konunuz için ayrı üyelik alırsanız size nasıl yardımcı olabiliriz? 3 hesabınız var üçü de aynı adam hakkında konu açıyor hayır biri gerçek hesabınız olsa da biri bu derdinizi paylaştığınız hesap olsa anlayacağım da üçü de aşk acısı çekiyor! hayır bir şey değil kendi kendinize de yazıp sorup cevapladığınız konular var.
noktasız amma uzun cümle kurmuşum....