eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor

Merak etme yeni sevgili yaptıktan sonra senlede gorüsmeye başlar :KK14: sonra o kizda senle görüştügu icin ayrilir falan bu döngü boyle devam eder 😉

sadece temmuz ayında 4 kez ayrılıp barıştık :( zehirli bir ilişki evet ama vazgeçemiyorum işte hiç ben barışmak için hamle yapmadı hep o yapıyordu şu an kötüyüm işte

sadece temmuz ayında 4 kez ayrılıp barıştık :KK43: zehirli bir ilişki evet ama vazgeçemiyorum işte hiç ben barışmak için hamle yapmadı hep o yapıyordu şu an kötüyüm işte
Zehirli iliskide zehirlenmeyi seciyorsan bize de geçmis olsun demek düşer :işsiz:

Hem aldatmış hem barışmak istiyorsunuz. Duygu falan boş bu durumda. Biraz gurur durumu çözer. Kendinize değer verseniz zaten barışma ihtimalini dusunmezsiniz bile. 16 yaşında olsanız üzülürdüm ergen kafasıyla böyle düşünüyor diye ama 26 yaş çocuk değil ki. Ortada eski toksik bir ilişki var. Kendinizi zehirlemeyin

Hem aldatmış hem barışmak istiyorsunuz. Duygu falan boş bu durumda. Biraz gurur durumu çözer. Kendinize değer verseniz zaten barışma ihtimalini dusunmezsiniz bile. 16 yaşında olsanız üzülürdüm ergen kafasıyla böyle düşünüyor diye ama 26 yaş çocuk değil ki. Ortada eski toksik bir ilişki var. Kendinizi zehirlemeyin

haklısınız ilişki içerisinde öz saygımı da yitirdim sanırım geri kazanabilirim umarım

Bir yıllık ilişki,
ailevi sorunlar yaşanmış,
ilk fırsatta eski sevgiliye koşan bir adam,
bir ayda 4 kez ayrılıp barışma. 33 yaşında bir adam.
Olmaz bence.
Çok üzülürsün. Gururunu kırmasına izin verme. Kendini degersizlestirme.

Kazık kadar adammış bir de, valla çocuk filan sevindirin ayrıldığınız için, sadaka verin, bir şey yapın kurtuldum diye. Dönerseniz her şeyi sil baştan aynı sırayla yaşarsınız, ne gerek var?

Mutlu olmak istiyorsanız onu hayatınızdan tamamen çıkarın , mutsuz olmak istiyorsanız yine barışın yine ayrılın.

Irade sahibiyiz aldığımız kararların sonuçlarını düşündüğümüz Muddetce mutsuz olmayız.
Akli selim hareket edin çünkü duygular çoğu zaman insani yanıltir...

iyi akşamlar kızlar kafamı kurcalayan bir konu var ve gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamadım eski sevgilimin. ayrılalı 2 hafta oluyor bir yıllık ayrıl barış bir ilişkiydi ama 2 hafta önce tamamiyle bitirdik ayrıyken eski sevgilisiyle görüştüğü için. ben de onu unutamıyorum artık alışkanlık mı oldu nedir. wpdan engelledim o da beni bikaç gün sonra instagramdan engellemişti. 1 gün kaldırıp tekrar engelledi. bugün de yeni instagram hesabı açmış orda engelli değilim. barışmak istiyorum duygularıma söz geçiremiyorum ama ne yapmaya çalıştığını anlamadım hiç umut yok mu :KK43:

ama böyle her konunuz için ayrı üyelik alırsanız size nasıl yardımcı olabiliriz? 3 hesabınız var üçü de aynı adam hakkında konu açıyor hayır biri gerçek hesabınız olsa da biri bu derdinizi paylaştığınız hesap olsa anlayacağım da üçü de aşk acısı çekiyor! hayır bir şey değil kendi kendinize de yazıp sorup cevapladığınız konular var.

noktasız amma uzun cümle kurmuşum....

ama böyle her konunuz için ayrı üyelik alırsanız size nasıl yardımcı olabiliriz? 3 hesabınız var üçü de aynı adam hakkında konu açıyor hayır biri gerçek hesabınız olsa da biri bu derdinizi paylaştığınız hesap olsa anlayacağım da üçü de aşk acısı çekiyor! hayır bir şey değil kendi kendinize de yazıp sorup cevapladığınız konular var.

noktasız amma uzun cümle kurmuşum....

yanlış alarm ... özelden gerekli açıklama yapılınca anlaşıldı ama zamanında keşke sorduğumda cevap alsaydım

her ne ise sorun yok

Tabikide barış malum erkek kıtlığı var:KK14: Aldatılsak da elimizdekiyle yetinmek zorundayız dimi :)

Back
X