Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski sevgilim neden bana evli olduğum halde istek yolluyor sizce??
bence engellemekle yanlis yapiyorsunuz esiniz engellendigini gordugunde aklina daha fazla suphe dusebilir neden engelledin ve bana soylemedin diye .aklina suphe dusmemesi icin korkmayin gercegi anlatin ve esinize sorun engellemeni istiyormu yoksa ilerde ogrendiginde sizden suphe duyacak gizlisi saklisi olmasaydi engellemezdi bana sormadan diye dusunecek
ama sizde az degilsiniz esinizden neden sakladinizki imam nikahini?elin adamina anlatmissin simdide tehdit eder diye korkuyorsun en mantiklisi imzayi bastigin esinlede paylasmakti. gecmisin kirli nereye kadar sakliyacaksin rahat bir kiz degilmissin iste kabul et ve yuzles hatalarinla cesaretli ol anlat esine
Eşine durduk yerde bişey anlatma sakın.Adamın canı sıkılmıştır evliliği rutine binmiştir sana yoklama çekiyordur sen de aynı durumlardaysan takılırız diyordur.
Sen engelle eşin sorarsa sağda solda karşıma çıkıyordu görmek istemedim dersin eşindeki engeli de kaldır.Zaten o da evli barklı eşine ulaşıp saçmalamaz korkma.
Sadece sana yem atmış o kadar.
Direk engelle. Hatta onunla ortak arkadaşın daha onun yakın arkadaşlarını karısını sülalesini engelle ki başkasının faceden girip bakamasın. Yılanın başını küçükken ez. Diğer eski konuştuklarını da engelle kocan sorarsa hepsini engelledim dersin
Engelle kendi hesabından da ulaşamasın sana. Eşin kıskanç olmasa bile böyle bir durumda gerilir. Eşinin aklına engelli listesini açıp bakmak gelmez o erkek orayı burayı kurcalamaz. Bakarsa da dersin rahatsızlık verdi bize ulaşamasın diye engelledim senin de canını sıkmamak için bahsetmedm. Bunda bir şey yok.
Günaydın..eşin o kadar cok karıştırır mı ki engelli listesini ?
Bence eşine hemen anlatma sadece bilerek yapıyor olabilir seni huylandırmak icin.dondur hesabını yada hic tepki verme.böyle adi insanlardan tiksiniyorum
ayy ne boş insanlar ya adam evlenmiş barklanmış hala eskilerle uğraşıyo... birşey yazarsa sakın cevap vermeyin. eşinize de söylemeyin bence.. durduk yere ortalık karışmasın..
bence eşinden engellemeyi kaldır iki tarafta evli eşinin yapısını bilmiyor durduk yere gidipte aradan onca zaman gecmesıne ragmen zamanında böyle böyle oldu diye gidip konuşmaz , destur yani .
o yuzden eşine ulaşmaz yani kaldır engeli ama kendinde engelli olsun eşin görüp sorarsa önerilerde çıktı karşıma çıkmasın diye engelledim etik olmazdı önerilerde olması bile dersin. makul bir açıklama çünkü kaldı ki sende ki engeli görmesi bile çok nadir ihtimal
Eşinden ve senin hesabından onu engellemen, o Adamın kocana ulaşıp anlatmasından daha az tehlikeli ve açıklaması yapılabilir
Şimdi eşine söyle diyeceğim olmayacak çok kıskanç diyorsun gider bulur Ada'mı daha büyük bir pislik çıkar
Ayrıca CD meselesi için korkma bence, evli olan Ada'm onu yok etmiştir
Engelini kaldırın bence.
O size bişey yazmadıysa kesinlikle yazmayın bişey yaz tersle vs diyen arkadaşlar olmuş kesinlikle yazsa da yazmayın derim.
Tamamen tepkisiz kalın arkadaşlık isteğini de silin.
Aslında eşinize söylemelisiniz ben olsam söylerdim ama eşiniz ters biriyse ona da bişey söylemeyin.
Tamamen tepkisiz kalın derim.
Allah askina madem bu kadar korkuyorsunuz mutlu da bir evliliğiniz var çok mu zor facebook u kapatmak? Ölür müsünüz kapatsanız? Kapatın kafanız rahat etsin.
Amacina ulasmis huzursuz etmis sizi sakin gereksiz bir muhabbete girme engellediysen engellemissindir. Dusunme bile esinede suan bu konudan bahsetmemen en guzeli ama bu surecte amacini sormak icin bioe muhattap alma o haysiyetsizi. Olaylari cok farklı bir boyuta tasiyabilir cunku hakliyken haksiz duruma dusersin.