- 10 Aralık 2022
- 37
- -5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
-
Aklıma takıldı eski sevgilimi telefonla ne zaman arasam açmıyordu. Bende ısrarla arıyordum, telefonu açabildigini biliyordum çalışdigi yer kendisinin ve is yerinde abisi, akrabalari vs calisiyor. Zoraki telefonu açdiginda bana erkek ismi diyordu mehmet diyordu sizce neden?
Bana neden oyle diyorsun diyordum ona saka diyordu ama hic alakasi yoktu.
Telefonda saatler boyunca arkadaslariyla konusuyordu ama ben aradimmi acmiyordu.
Evde kaldigi calismadigi süre bana hic yazmazdi aramazdi geceleri uyurken 5 dk msjlasirdik bu kadar. Ve telefonda herkesin mesaji dururdu benimle olan butun sohbeti slm bile olsa siliyordu.
Evliyse normal.Aklıma takıldı eski sevgilimi telefonla ne zaman arasam açmıyordu. Bende ısrarla arıyordum, telefonu açabildigini biliyordum çalışdigi yer kendisinin ve is yerinde abisi, akrabalari vs calisiyor. Zoraki telefonu açdiginda bana erkek ismi diyordu mehmet diyordu sizce neden?
Telefonda saatler boyunca arkadaslariyla konusuyordu ama ben aradimmi acmiyordu.
Evde kaldigi calismadigi süre bana hic yazmazdi aramazdi geceleri uyurken 5 dk msjlasirdik bu kadar. Ve telefonda herkesin mesaji dururdu benimle olan butun sohbeti slm bile olsa siliyordu.
Adamın evli olduğunu biz mi söyleyelim istediniz ? Konu bence daha çok şu sizi bu kadar sallamayan bir adama neden böyle yapışıyorsunuz , el üstünde olmadığınız ilişkiye devam etme motivasyonunuz tam olarak neAklıma takıldı eski sevgilimi telefonla ne zaman arasam açmıyordu. Bende ısrarla arıyordum, telefonu açabildigini biliyordum çalışdigi yer kendisinin ve is yerinde abisi, akrabalari vs calisiyor. Zoraki telefonu açdiginda bana erkek ismi diyordu mehmet diyordu sizce neden?
9 sene biri Mehmet dese bana kimlikteki adımı Mehmet diye degistirirdim9 senelik olan mı bu? 9 seneniz böyle mi geçti?
Eski konularına baktım da aralıkta 9 senelik ilişkim yazmış konuda o kişidir heralde dedim. Ben ikna olurum adımın Mehmet olduğuna9 sene biri Mehmet dese bana kimlikteki adımı Mehmet diye degistirirdim
Ekonomi b.k mu oldu??Şunu evvel deseydin ya. Şimdi anlaşıldı. Adam seni İngiltere bileti olarak görüyordu zaten, sen ne kadar kabullenemesen de. Çoluk çocuğun sigortası olarak da görüyormuş demek ki. Tekrar iletişime geçmiş, tabi sen bilmiyorsun burda ekonomi iyice b.k oldu Maydonoz.
Başını yastığa koyup keşke ben de ona bunu deseydim dediğin anlar vardır hani… bu da öyle bir yüzleşme9 sene sorgulamadn bittikten sonra mı sorguladın kız
Saf mı acep biraz yasıda kücük değilBaşını yastığa koyup keşke ben de ona bunu deseydim dediğin anlar vardır hani… bu da öyle bir yüzleşme
Saf mı acep biraz yasıda kücük değil
Bunu demek yasak haaDirekt fake diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?